كمتر از اين مقدار است. شايد با اوركاك در Load به 200 وات برسه...
كولينگ همه كارتهاي Reference، مثل هم است و فرقي با هم ندارند...
براي اوركلاك، EVGA, BFG و Gainward رو تست كردم خوب اوركلاك ميشن بقيه رو نمي دونم!
كمتر از اين مقدار است. شايد با اوركاك در Load به 200 وات برسه...
كولينگ همه كارتهاي Reference، مثل هم است و فرقي با هم ندارند...
براي اوركلاك، EVGA, BFG و Gainward رو تست كردم خوب اوركلاك ميشن بقيه رو نمي دونم!
من هم گیج شدم!واسه هر برند یه مقدار خاصی مصرف میکنه اینو که گفتم واسه XFX بود.واسه BFG زیر 300 بود.فكر نكنم يه بخاري برقي هم اين همه برق مصرف كنه
شك من بين 250 يا 280 وات هست
به نظر من میزان مصرف در حالتهای مختلف گرافیکی متغیر هست!واندازه ی خاصی رو نمیتوان تعیین کرد!
اون 300 ميزان مصرف كل سيستم بوده نه فقط كارت گرافيك ...
این تو لود بازی
AC Power cons(Load : company of heroes DX9 1600x1200
2900xt = 410
GTX =382
XFX 8800GTS 512 = 338
8800gt =316
hd3870 = 309
اگه اینطور بخواد باشه در انویدیا رو تخته میکنن.
همون طور که گفتم در گرافیکهای مختلف انرژی هایی مختلف مصرف میکنه!اگه اینطور بخواد باشه در انویدیا رو تخته میکنن.
آقا من میخوام یه 8800 بگیرم واسه گیم اما موندم چه برندی ؟ چه مدلی ؟
آخه واقعا تنوع زیاده.
من شخصا برند asus و XFX رو ترجیح میدم آخه چون هم تقلبی کمه ، هم کارایی توپی دارند.
خواهشا کمک کنید بگید من چی بگیرم که تا 2،3 سال دیگه بازی ها رو تو High بازی کنم.(در ضمن بودجه هم حدود 350 به پایین)
تفاوت زیادی میان برندها نیست.به اسم برند تو ایران توجه نکن به گارانتیش فکر کن.آقا من میخوام یه 8800 بگیرم واسه گیم اما موندم چه برندی ؟ چه مدلی ؟
آخه واقعا تنوع زیاده.
من شخصا برند asus و XFX رو ترجیح میدم آخه چون هم تقلبی کمه ، هم کارایی توپی دارند.
خواهشا کمک کنید بگید من چی بگیرم که تا 2،3 سال دیگه بازی ها رو تو High بازی کنم.(در ضمن بودجه هم حدود 350 به پایین)
370 تومن میتونی inno3D رو بگیری!
در مورد 2 3 سال تضمینی نیست.چون تولید کننده ها همین طوری سرشون انداختن پایین هی دارن کارت میزنن و بازیسازها هم که از خداشونه از فیلترهای سنگین استفاده کنند.
دوستان میشه راهنمایی کنید که من میخواستم بعد عید کارت gts 8800 512 بگیرم اما یکی از دوستان میگفت این کارت های دو هستهای با اختلاف قیمت کمی 60 درصد قوی تر از ان کارت هستند اگه شما هم اینو تصدیق میکنید به نظرتون بگیرم همینو یا باز منتظر این دو هسته ای ها باشم..البته محدودیت بودجه هم هستا
اگه میخوای برای 3870x2 صبر کنی فک کنم قیمتش در ایران کمتر از 500 نباشه
ولی ارزش خرید رو داره با این قیمت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)