تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 35 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 344

نام تاپيک: ♦♦♦ بحث پیرامون مسابقه سه بعدی ♦♦♦

اگه نباشه جاش خالی می مونه ninja573's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وقت مسابقه تموم شد بالاخره ؟
    خوبه پس از همین الان به فکر مسابقه بعدی باشید.
    بچه ها الان گرم شدن اگر وقفه زیاد بندازید بچه ها سرد میشن ، دوباره باید گرم کنن ها.

دوستان اگر میخواید مسابقه ای طرح کنید لطفا یک دفعه از مبتدی نپرید تویه کار حرفه ای.
    این همه زدم تو سر خودم تا اون خودنویس رو مدلینگ کردم حالا یکهو بیام سر انسان مدلینگ کنم ؟
    من هنوز هم میگم که یواش یاوش جلو بریم.
    این بار یک میز تحریر با جزئیات روش رو طراحی کنیم. نسبت به خودنویس سخت تر نیست فقط تعداد بیشتری باید مدلینگ کنیم.
    ساخت یک لیوان حتی از ساخت خودکار و خودنویس هم آسون تره.
    تازه این موضوع هم دیگه مدلینگ برندش رو تعیین نمیکنه و چیزهای دیگه ای مثل رندر و نورپردازی هستند که کار رو باحال تر میکنند.
    منم که پیشنهاد ساخت سر انسان رو دادم، هیچی از ساخت سر نمیدونم. فقط این رو می دونم که اگه حس رقابت ایجاد بشه موجب پیشرفت میشه. تا وقتی آدم کاری رو که بلده انجام بده و پاش رو فراتر نذاره پیشرفت نمی کنه.
    حالا تو این مسابقات قرار نیست که کسی چیزی رو از دست بده.
    پس بهتره یه کار سخت رو شروع کنیم.
    البته این فقط نظر من هست و اکثریت مشخص کننده هستند.

داره خودمونی میشه nezamdoobarareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

منم که پیشنهاد ساخت سر انسان رو دادم، هیچی از ساخت سر نمیدونم. فقط این رو می دونم که اگه حس رقابت ایجاد بشه موجب پیشرفت میشه. تا وقتی آدم کاری رو که بلده انجام بده و پاش رو فراتر نذاره پیشرفت نمی کنه.
    حالا تو این مسابقات قرار نیست که کسی چیزی رو از دست بده.
    پس بهتره یه کار سخت رو شروع کنیم.
    البته این فقط نظر من هست و اکثریت مشخص کننده هستند.
    نینجا جان من هم با حرف هات موافقم ( این که آدم باید کاری رو انجام بده که تا حالا انجام نداده بوده )
    ولی خوب خیلی از تازه کار ها مثل من هنوز اول راه هستند و نمیتونن سنگی به این گندگی بردارن. ( یه ضربالمثل هست که میگه : سنگ بزرگ برداشتن نشانه نزدنه )

اگر من بخوام از الان یک سر انسان رو مدل سازی کنم، به دلیل این که بار اولمه در مقایسه با کارهای دوستان که همین الان تویه چند تا تاپیک گذاشتن کلا کم میارم و اساسی تویه ذوق آدم میخوره.
    تازه بعضی دوستان زی براش هم که بلدن و کارشون خیلی آشون تر از کسی مثل منه که فقط ابتدای مکس رو بلده.

من هم دوست دارم که ساخت سر انسان رو یاد بگیرم ولی وقتی میدونم که هنوز به اون حد نرسیدم نمیتونم الکی قبول کنم که میتونم.
    من کار آشپز خونه شما رو دیدم و میدونم که ساخت میز و جزئیاتش برای شما و خیلی های دیگه آسونه ولی برای من و بعضی از دوستان همین هم خیلی سخته.

هنوز هم میگم بیاید و پله پله بالا بریم.
    شاید دوستان حرفه ای بگن که این کار آسونیه ولی خوب میتونن که تویه همین کار ساده کلی خلاقیت نشون بدن. شما بیا و یک عروسک گچی رو درست کن و بذار روی میز تحریر مورد نظر. اون موقع هم یک انسان رو ساختی و هم میز تحریر و بقیه چیز ها.
    امیدوارم که موضوع مسابقه بعدی قبل از امتحان های ترم مشخص بشه.
    فعلا بای

اگه نباشه جاش خالی می مونه ninja573's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نینجا جان من هم با حرف هات موافقم ( این که آدم باید کاری رو انجام بده که تا حالا انجام نداده بوده )
    ولی خوب خیلی از تازه کار ها مثل من هنوز اول راه هستند و نمیتونن سنگی به این گندگی بردارن. ( یه ضربالمثل هست که میگه : سنگ بزرگ برداشتن نشانه نزدنه )

اگر من بخوام از الان یک سر انسان رو مدل سازی کنم، به دلیل این که بار اولمه در مقایسه با کارهای دوستان که همین الان تویه چند تا تاپیک گذاشتن کلا کم میارم و اساسی تویه ذوق آدم میخوره.
    تازه بعضی دوستان زی براش هم که بلدن و کارشون خیلی آشون تر از کسی مثل منه که فقط ابتدای مکس رو بلده.

من هم دوست دارم که ساخت سر انسان رو یاد بگیرم ولی وقتی میدونم که هنوز به اون حد نرسیدم نمیتونم الکی قبول کنم که میتونم.
    من کار آشپز خونه شما رو دیدم و میدونم که ساخت میز و جزئیاتش برای شما و خیلی های دیگه آسونه ولی برای من و بعضی از دوستان همین هم خیلی سخته.

هنوز هم میگم بیاید و پله پله بالا بریم.
    شاید دوستان حرفه ای بگن که این کار آسونیه ولی خوب میتونن که تویه همین کار ساده کلی خلاقیت نشون بدن. شما بیا و یک عروسک گچی رو درست کن و بذار روی میز تحریر مورد نظر. اون موقع هم یک انسان رو ساختی و هم میز تحریر و بقیه چیز ها.
    امیدوارم که موضوع مسابقه بعدی قبل از امتحان های ترم مشخص بشه.
    فعلا بای
    حرف حساب جواب نداره.

آخر فروم باز hrgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

خوب منم با سر انسان موافقم ( باعث میشه حد اقل سعی خودمون را بکنیم)
    هر کسی هم در سطح خودش کاری را ارائه میده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ○ مشهد ○

پيش فرض

منم 100 % موافقم.

دوستان عزیز فقط مهلت رو بیشتر از 2 هفته ندید

آخر فروم باز hrgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

سجاد خان دفعه قبل مهلت یک هفته بود

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

سجاد خان دفعه قبل مهلت یک هفته بود
    اول یکی بگه که این مسابقه قبلیه چی شد؟
    یعنی نتیجش کی اعلام میشه ؟
    میخوام ببینم آخر میشم یا یکی مونده به آخر !
    .
    بعد هم بگم که من میگم برا مسابقه ی بعدی با اون میزه کار واقعا موافقم
    ولی بعید میدونم بچه ها قبول کنند آخه اونا که هوای ما تازه کارارو ندارن
    ولی جون من اگه میخواین سر درست کنین حد اقل کاراکتر کلی درست کنین که ما 3dmax کارا در مقابل zibrashi ها بتونیم یه مانوری بدیم
    یه کاراکتره طبیعی یا فانتزی اگه باشه من پایم
    ممنون

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اول یکی بگه که این مسابقه قبلیه چی شد؟
    یعنی نتیجش کی اعلام میشه ؟
    میخوام ببینم آخر میشم یا یکی مونده به آخر !
    .
    بعد هم بگم که من میگم برا مسابقه ی بعدی با اون میزه کار واقعا موافقم
    ولی بعید میدونم بچه ها قبول کنند آخه اونا که هوای ما تازه کارارو ندارن
    ولی جون من اگه میخواین سر درست کنین حد اقل کاراکتر کلی درست کنین که ما 3dmax کارا در مقابل zibrashi ها بتونیم یه مانوری بدیم
    یه کاراکتره طبیعی یا فانتزی اگه باشه من پایم
    ممنون

هادی جان خیالت راحت ...
    نتیجه اعلام میشه داریم رای گیری میکنیم ...
    برای مسابقه بعدی هر کاری که میکنید ... مارو هم مطلع کنید ...
    من با سر موافقم ، حالا آدم یا هر موجودی مثل گرگ و غیره ... به نظر من یه مقدار موضوع رو باز بذاریم بهتره ...
    مثلا یه موضوع کلی بدیم ... مثل سر کاراکتر... بعد هرکی در حد توانش رویه موضوع مانور بده ... سر آدم یا حیوون ، با جزییات مثلا لباس ... دیگه هرچی خود بچه ها تونستن ... شاید بعضیا قیافه رو نتونن خوب در بیارن ولی مثلا به خاطر لباس کارشون از بقیه بهتر بشه...
    ممنون

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

هادی جان خیالت راحت ...
    نتیجه اعلام میشه داریم رای گیری میکنیم ...
    برای مسابقه بعدی هر کاری که میکنید ... مارو هم مطلع کنید ...
    من با سر موافقم ، حالا آدم یا هر موجودی مثل گرگ و غیره ... به نظر من یه مقدار موضوع رو باز بذاریم بهتره ...
    مثلا یه موضوع کلی بدیم ... مثل سر کاراکتر... بعد هرکی در حد توانش رویه موضوع مانور بده ... سر آدم یا حیوون ، با جزییات مثلا لباس ... دیگه هرچی خود بچه ها تونستن ... شاید بعضیا قیافه رو نتونن خوب در بیارن ولی مثلا به خاطر لباس کارشون از بقیه بهتر بشه...
    ممنون
    با این نظر موافقم آزاد بزاریم یکی کلشو میسازه یکی سرو

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فک کنم بدن کامل وقت بگیره همون سر خوبه منم میگردم تو اینترنت ببینم میشه اصلا با نربز سر ساخت یا نه ... اگه کسی میدونه هم راهنمایی کنه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •