نینجا جان من هم با حرف هات موافقم ( این که آدم باید کاری رو انجام بده که تا حالا انجام نداده بوده )
ولی خوب خیلی از تازه کار ها مثل من هنوز اول راه هستند و نمیتونن سنگی به این گندگی بردارن. ( یه ضربالمثل هست که میگه : سنگ بزرگ برداشتن نشانه نزدنه )
اگر من بخوام از الان یک سر انسان رو مدل سازی کنم، به دلیل این که بار اولمه در مقایسه با کارهای دوستان که همین الان تویه چند تا تاپیک گذاشتن کلا کم میارم و اساسی تویه ذوق آدم میخوره.
تازه بعضی دوستان زی براش هم که بلدن و کارشون خیلی آشون تر از کسی مثل منه که فقط ابتدای مکس رو بلده.
من هم دوست دارم که ساخت سر انسان رو یاد بگیرم ولی وقتی میدونم که هنوز به اون حد نرسیدم نمیتونم الکی قبول کنم که میتونم.
من کار آشپز خونه شما رو دیدم و میدونم که ساخت میز و جزئیاتش برای شما و خیلی های دیگه آسونه ولی برای من و بعضی از دوستان همین هم خیلی سخته.
هنوز هم میگم بیاید و پله پله بالا بریم.
شاید دوستان حرفه ای بگن که این کار آسونیه ولی خوب میتونن که تویه همین کار ساده کلی خلاقیت نشون بدن. شما بیا و یک عروسک گچی رو درست کن و بذار روی میز تحریر مورد نظر. اون موقع هم یک انسان رو ساختی و هم میز تحریر و بقیه چیز ها.
امیدوارم که موضوع مسابقه بعدی قبل از امتحان های ترم مشخص بشه.
فعلا بای
.gif)