من هم آیفون دارم
هر وقت زنگ میزنه میرم میگم " کیستـــــــــا ؟؟؟ "
جدا از شوخی
حقش نبود بهترین اختراع سال ( از نظر روزنامه نمیدونم چی چی که میدونم معروفه ) انتخاب بشه
ولی الحق که خشکله
من هم آیفون دارم
هر وقت زنگ میزنه میرم میگم " کیستـــــــــا ؟؟؟ "
جدا از شوخی
حقش نبود بهترین اختراع سال ( از نظر روزنامه نمیدونم چی چی که میدونم معروفه ) انتخاب بشه
ولی الحق که خشکله
اگه یک بار هم تو خرید موبایل، درست تصمیم گرفته باشم، اونم همین خریدن iPhone بوده...باور کنید دیشب بدجوری بین iphone و N95 8gb مونده بودم و داشتم دیونه میشدمعقل میگفت N95 و دل میگفت iPhone ...
یه W950 داشتم، 225 فروختم و اون HTC S710 رو با تعجب و یأس فراوان، 280 فروختم و iPhone رو 613 خریدم و ورژنش هم 1.1.1 هست و روش Installer 3.0b8 نصبه ولی پچ edge و youtube رو نداره. حتی دوباره هم از سایت jailbreakeme.com دانلودش کردم ولی فرقی نکرد، یعنی اصلا فولدری به نام unlocking نداره (قابل توجه آقا رضا)
این گوشی چون جایگزین ipod من شده، حالا حالاها عوضش نمیکنم... فکر میکنم iPhone واقعا یک انقلابه... جدا لقب محصول سال برازنده اش هست... من چون عاشق تکنولوژی هستم و سلیقه ام تو خرید موبایل، اصلا ایرانی نیست، از iPhone لذت میبرم. اگه به فکر خریدش هستین، باید با خودتون کنار بیاین، چون اصلا یه دنیای متفاوته... من که همچنان مکفوفم![]()
دقیقا همینطوره.اگه یک بار هم تو خرید موبایل، درست تصمیم گرفته باشم، اونم همین خریدن iPhone بوده.
دقیقا مشکل من هم همینه !ورژنش هم 1.1.1 هست و روش Installer 3.0b8 نصبه ولی پچ edge و youtube رو نداره. حتی دوباره هم از سایت jailbreakeme.com دانلودش کردم ولی فرقی نکرد، یعنی اصلا فولدری به نام unlocking نداره (قابل توجه آقا رضا)![]()
با عرض پوشش (بخاطر تاخیر) از شما و ویرژیل جان ، بنظر می رسه Unlocking Tools روی installer هاتون نصب نیست.
مراحل نصب Unlocking Tools :
۱. وارد برنامه ی installer در آی فون بشید.
۲. برید به Sources (آخرین گزینه در منوی پایین صفحه.)
۳. بر روی Edit کلیک کنید.
۴. بر روی Add کلیک کنید.
۵. آدرس زیر را وارد کنید.
۶. Ok کنید. ( از وارد کردن آدرس های غلط خودداری کنید. توصیه ی آقای افقه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
۷. Unlocking Tools به مجموعه ی installer اضافه خواهد شد.
حالا مراحل مربوط به فعال کردن EDGE/GPRS و YouTube رو انجام بدین.
1.1.1
3a109a
این نرم افزار ها رو از کجا بگیرم.
لینک بدید. خدا خیرتون بده.
راستی هر وقت iTunes رو فعال می کنم میگه ورژن 1.1.2 موجوده می خوای آپدیت کیی؟
من زدم دانلود کن فقط. گفتم نکنه بره رو هوا گوشیم
من دیشب تو شرکت رفتم اینترنت. خیلی حال داد. 10 مگ دانلود کردم.
تنظیمات خیلی راحت بود. 3 دقیقه هم طول نکشید.
فقط یه سؤال:
چه طوری عکس هایی که تو سایت ها هست ذخیره کنم؟
و ایا میشه Copy , paste کرد؟
من دیشب تو شرکت رفتم اینترنت. خیلی حال داد. 10 مگ دانلود کردم.
تنظیمات خیلی راحت بود. 3 دقیقه هم طول نکشید.
فقط 2سؤال:
چه طوری عکس هایی که تو سایت ها هست ذخیره کنم؟
و ایا میشه Copy , paste کرد؟
sms فارسی رو قبول نمی کنه
تو سایت های فارسی هم نمیشه رفت
کاری میشه کرد؟
Iphone اطلاعات محلی (Cell info ) نداره؟
نه! از طریق آی فون گوشی رو آپدیت نکن.
تو سافاری آی فون برو به این آدرس:
از طریق این صفحه خیلی راحت می تونی installer رو نصب کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)