ممنون دوست عزیز تو بگو ببینم من اگه تورو نداشتم چیکار میکردم؟ ها؟
چند باریه داری منو راهنمایی میکنی قربونت برم ایشالا جبران کنم.![]()
ممنون دوست عزیز تو بگو ببینم من اگه تورو نداشتم چیکار میکردم؟ ها؟
چند باریه داری منو راهنمایی میکنی قربونت برم ایشالا جبران کنم.![]()
جدی میگی رفتم بخرم.
سلام.من تو مرحله ای که سوار قطار میشم و آخرش به همون غولی که اول یکی از دوستامو کشت برخورد میکنم
.دور سرش هم پرنده ها میچرخن.اونو هر کاری میکنم نمی میره.دوستان بگن چی کار کنم؟
برای کشتن Raam لازمه Kryll هایی که دورش میچرخن و مثل حفاظ از اون مراقبت میکنن رو با شلیک کردن دور کنی و بعد از پراکنده شدن Kryll ها, Raam رو هدف بگیری.
سریعترین راه ممکنه برای نابود کردن Raam اینه که 4 بار پشت سر هم, طرفش نارنجک پرت کنی. در روشنایی موندن هم یادت نره.
Last edited by havas_1980; 29-01-2008 at 22:01.
واقعا بازي زيباييه.....به دوستاني كه با ويندوز xp بازي رو انجام ميدن پيشنهاد ميكنم با ويستا بازي كنيد ببينيد dx10
چيكار ميكنه...تنظيمات رو هم تا اخر ببريد بالا...در كل خيلي جذابه...
سلام دوست عزیز.
من وقتی بازی رو روی ویستا میخوام نصبش کنم . همون اول نصب که یه سری از فایل ها رو تو درایو ویندوز میریزه به یک transfer فایل گیر میده و دیگه نصب نمیشه اما رو xp هم خوب و بدون مشکل نصب میشه و هم اجرا.
شما همچین مشکلی نداشتی؟
راستی چه ویستا یی استفاده میکنی؟
سلام.
من هم تو ویستا که میخوام بازی رو نصب کنم زورزورکی خودش رو درایو c نصب میخواد بکنه که درایو c من جا نداره.
کسی راه حل رو میدونه؟!!!
عجب بازی پسر کفم برید.![]()
سلام ....نه واسه من كه مشكلي پيش نيومد....در ضمن شما بازي رو توي درايو ويندوز هيچ وقت نصب نكن...
من از نسخه ultimate استفاده ميكردم....جالبه بدوني اين ويندوز ويستا به نصب خيلي از بازيها گير ميده ....عجيبه ولي من يه هفته تموم با ويستا كلنجار رفتم با اينكه dx10 خيلي عاليه ولي با گيم هاي كرك شده ايران چندان سازگار نيست....شما توي يه درايو ديگه نصب كن و فايروال و system restor ويستا رو غير فعال كن...در ضمن فرمت درايوهاتو ntfs بذار كه سازگاري عجيبي با گيم داره..
موفق باشي...![]()
ببین دوست عزیز من مسیر نصب رو یه درایو دیگه میدم اما بصورت معمول یه سری فایل ها در درایو ی که ویندوز وجود داره کپی میشه و در ادامه به مسیر تعیین شده میره. تو xp هم همینطوره موقع نصب یه مقدار دقت کنی خودت متوجه میشی . و اینم بگم که ویستا فقط فرمت ntfs رو میشناسه و غیر از اون اصلا فرمت نمیکنه. من هم از ultimate استفاده میکنم.
راستی vga و ram سیستم شما چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)