تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 83 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 827

نام تاپيک: Gears of War

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

برای نابود کردن Corpser اول سعی کن از لای پنجه هاش شکمش رو هدف بگیری. عصبانی که شد, صورتش رو هدف بگیر. این کار باعث میشه اون عقب نشینی کنه.
    این عمل رو چند بار تکرار کن تا عقب عقب به روی سکو بره... بعد لولا های سکو رو هدف بگیر تا سقوط کنه!
    ممنون دوست عزیز تو بگو ببینم من اگه تورو نداشتم چیکار میکردم؟ ها؟
    چند باریه داری منو راهنمایی میکنی قربونت برم ایشالا جبران کنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فقط میتونم بگم فوق العاده ست.
    گرافیکککککککککککککککککک خفنننننننننننننننننننننن
    crysis کیلو چنده؟
    جدی میگی رفتم بخرم.

داره خودمونی میشه ahadpoolghahat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام.من تو مرحله ای که سوار قطار میشم و آخرش به همون غولی که اول یکی از دوستامو کشت برخورد میکنم
    .دور سرش هم پرنده ها میچرخن.اونو هر کاری میکنم نمی میره.دوستان بگن چی کار کنم؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام.من تو مرحله ای که سوار قطار میشم و آخرش به همون غولی که اول یکی از دوستامو کشت برخورد میکنم
    .دور سرش هم پرنده ها میچرخن.اونو هر کاری میکنم نمی میره.دوستان بگن چی کار کنم؟
    برای کشتن Raam لازمه Kryll هایی که دورش میچرخن و مثل حفاظ از اون مراقبت میکنن رو با شلیک کردن دور کنی و بعد از پراکنده شدن Kryll ها, Raam رو هدف بگیری.
    سریعترین راه ممکنه برای نابود کردن Raam اینه که 4 بار پشت سر هم, طرفش نارنجک پرت کنی. در روشنایی موندن هم یادت نره.
    Last edited by havas_1980; 29-01-2008 at 22:01.

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

واقعا بازي زيباييه.....به دوستاني كه با ويندوز xp بازي رو انجام ميدن پيشنهاد ميكنم با ويستا بازي كنيد ببينيد dx10
    چيكار ميكنه...تنظيمات رو هم تا اخر ببريد بالا...در كل خيلي جذابه...

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

واقعا بازي زيباييه.....به دوستاني كه با ويندوز xp بازي رو انجام ميدن پيشنهاد ميكنم با ويستا بازي كنيد ببينيد dx10
    چيكار ميكنه...تنظيمات رو هم تا اخر ببريد بالا...در كل خيلي جذابه...
    سلام دوست عزیز.
    من وقتی بازی رو روی ویستا میخوام نصبش کنم . همون اول نصب که یه سری از فایل ها رو تو درایو ویندوز میریزه به یک transfer فایل گیر میده و دیگه نصب نمیشه اما رو xp هم خوب و بدون مشکل نصب میشه و هم اجرا.
    شما همچین مشکلی نداشتی؟
    راستی چه ویستا یی استفاده میکنی؟

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    من هم تو ویستا که میخوام بازی رو نصب کنم زورزورکی خودش رو درایو c نصب میخواد بکنه که درایو c من جا نداره.
    کسی راه حل رو میدونه؟!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عجب بازی پسر کفم برید.

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    من وقتی بازی رو روی ویستا میخوام نصبش کنم . همون اول نصب که یه سری از فایل ها رو تو درایو ویندوز میریزه به یک transfer فایل گیر میده و دیگه نصب نمیشه اما رو xp هم خوب و بدون مشکل نصب میشه و هم اجرا.
    شما همچین مشکلی نداشتی؟
    راستی چه ویستا یی استفاده میکنی؟
    سلام ....نه واسه من كه مشكلي پيش نيومد....در ضمن شما بازي رو توي درايو ويندوز هيچ وقت نصب نكن...
    من از نسخه ultimate استفاده ميكردم....جالبه بدوني اين ويندوز ويستا به نصب خيلي از بازيها گير ميده ....عجيبه ولي من يه هفته تموم با ويستا كلنجار رفتم با اينكه dx10 خيلي عاليه ولي با گيم هاي كرك شده ايران چندان سازگار نيست....شما توي يه درايو ديگه نصب كن و فايروال و system restor ويستا رو غير فعال كن...در ضمن فرمت درايوهاتو ntfs بذار كه سازگاري عجيبي با گيم داره..
    موفق باشي...

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام ....نه واسه من كه مشكلي پيش نيومد....در ضمن شما بازي رو توي درايو ويندوز هيچ وقت نصب نكن...
    من از نسخه ultimate استفاده ميكردم....جالبه بدوني اين ويندوز ويستا به نصب خيلي از بازيها گير ميده ....عجيبه ولي من يه هفته تموم با ويستا كلنجار رفتم با اينكه dx10 خيلي عاليه ولي با گيم هاي كرك شده ايران چندان سازگار نيست....شما توي يه درايو ديگه نصب كن و فايروال و system restor ويستا رو غير فعال كن...در ضمن فرمت درايوهاتو ntfs بذار كه سازگاري عجيبي با گيم داره..
    موفق باشي...
    ببین دوست عزیز من مسیر نصب رو یه درایو دیگه میدم اما بصورت معمول یه سری فایل ها در درایو ی که ویندوز وجود داره کپی میشه و در ادامه به مسیر تعیین شده میره. تو xp هم همینطوره موقع نصب یه مقدار دقت کنی خودت متوجه میشی . و اینم بگم که ویستا فقط فرمت ntfs رو میشناسه و غیر از اون اصلا فرمت نمیکنه. من هم از ultimate استفاده میکنم.
    راستی vga و ram سیستم شما چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •