تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 38 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 376

نام تاپيک: چند تا سوال هوش !

اگه نباشه جاش خالی می مونه sherlockholmz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    دنياي قبل از مرگ

پيش فرض

دفعه اول 3 حالت هست: اگر عدد نفر دومی 1 باشه باید بگه خیر پس اولی میفهمه. اگه 2008 باشه میگه بله پس بازهم اولی میفهمه. اما اگه جز اینا باشه میگه نمی دونم. وقتی دومی می پرسه باز سه حالت هست: حالا اگه بگه نمی دونم ،برای اولی این حالت ها هست: عددش 1 یا 2 (به خاطر تمایز حتما اگر عددش 2 باشه عدد نفر دوم بزرگتره چون عدد نفر دوم 1 نیست.) هست میگه خیر پس اولی میفهمه. میگه بله پس 2008 یا 2007 هست میگه نمی دونم پس یه چیزی غیر از اینهاست. وقتی نفر اول دوباره می پرسه سه حالت هست: بله برای 2006و2007و2008 ( چون می دونه عدد طرف مقابل 2007و 2008 نیست پس اگه عددش 2006 باشه عدد طرف مقابل کوچک تره) ، خیر برای 1و2و3 ( چون می دونه عدد طرف مقابل 1و 2 نیست پس اگه عددش 26 باشه عدد طرف مقابل بزرگ تره) ،و...
    نهایتا هر کدوم عددشون به 1400 نزدیکتر باشه برنده است. ولی با توجه به اینکه دو طرف ریاضی دان هستند. پس شعور دارن و یکی 1400 و اونیکی 1401 رو انتخاب می کنن ( به خاطر تمایز) که در این حالت نفر دوم میبره (چون 2008 مضرب 4 هست. اگر نبود مثلا 2006 بود نفر اول میبرد. واگر عدد فرد بود هر دو نفر سر انتخاب عدد وسط کل داشتن.)*

*اینجا یه بحث خاص پیش میاد: اگر هر دو نفر بدون طرف مقابلشون اینقدر باهوشه + خودش هم باهوشه. پس میدونه که عدد نزدیک به وسط رو بر می داره. پس اگه نفر اول این رو بدونه می گه خودم و اون حتما 1400 و 1401 رو انتخاب میکنیم، حالا اگه مثلا خودش 1400 رو داره پس اونیکی 1401 رو بر میداره و بالعکس. پس نفر اول می بره. این یه استدلال خیلی خاصه ولی درسته.
    1400 يا 1004؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1004. فکر کردم 2800 ه. ویرایش کردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب همه فکر می کنن خال دارن به خاطر اینکه همه سکوت میکنن پس طبیعیه که همه خودکشی میکنن.
    واسه همینه که باید در زمان عدم وجود خالدار یه اتفاقی بیافته که همه متوجه بشن. ولی اگه همه همزمان خودکشی نکن با خودکشی اولین بیخال همهچی معلوم میشه. نکته مهم اینه که اگه ما n تا خالدار داشته باشیم هر خالدار تعداد خالدارهارو n یا n-1 می دونه و هر بی خال n یا n+1 . در ضمن اول فکر می کنن که ما صفر خالداریم؟ بعد می گن 1 خالداریم؟ بعد 2 خالداریم؟ و... بنابراین اول وارده محدوده حدسهای خالدار میشیم بعد بیخال بنابراین اول خالدار عکس العمل نشون می ده بعد بیخال عکس العمل نشون میده. یعنی اگه مثلا 3 تا خالدار داریم. اول همه میفهمن 0 نیست بعد همه می فهمن1 هم نیست. بعدیه خالدار با خودش میگه یا 2تاست یا 3 تا اگه 2 تا بود ( من بیخال بودم) چرا تو اون 2تای دیگه قبلا عکس العمل نشون ندادند؟ چون در این حالت اونها بین 1تا و2تا حدس میزدند. بعد یکی شون می فهمید اگه یک بود اون یکی خالداره در جا باید خودش می کشت پس می فهمید خودش خالداره خودش و میکشت بعد اون یکی می دید که خودش هست و خودکشی می کرد. پس اگه این اتفاق نیافتاده و اونها زودتر از من نتیجه گیری نکردن به خاطر اینه که اونها تو وضعیت منن ( اگه من بیخال بودم اونها باید زودتر از من نتیجه می گرفتن.) نکته اساسی اینه که درسته همه ممکنه یه نتیجه رو بگیرن ولی لزوما همه همزمان این کارو نمی کنن . مهم تر اینکه اول خالدارها این کارو می کنن. ممکنه بگین قبل از اینکه یه خالدار به خودکشی برسه یه بی خال می رسه ولی این مساله اشتباس. فرض می کنیم همه باهوشن پس از این الگورتم بالا پیروی می کنن ولی طبق این الگوریتم اول نوبت شک برای یه خالدار پیدا میشه بعد یه بیخال.

داره خودمونی میشه shape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

ببخشید

باید میگفتم که شب ها خود کشی میکنن و حتما فرد خالداری وجود داره
    Last edited by shape; 09-07-2008 at 13:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببخشید

باید میگفتم که شب ها خود کشی میکنن و حتما فرد خالداری وجود داره
    این یعنی حالت صفر خالدار نداریم و در صورت عدم وجود خالدار فردا معلوم میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

salam soala kheyli khub va ali budan

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

13 یه سوال؟

12 تا سکه داریم که یکی از آنها تقلبی است و وزن متفاوتی با بقیه دارد(نمی دانیم بیشتر یا کمتر) چگونه میتوان با3 بار وزن کردن سکه تقلبی را یافت؟

من خودم جوابو نمی دونم !ولی جواب داره .

پروفشنال chessmathter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

12 تا سکه داریم که یکی از آنها تقلبی است و وزن متفاوتی با بقیه دارد(نمی دانیم بیشتر یا کمتر) چگونه میتوان با3 بار وزن کردن سکه تقلبی را یافت؟

من خودم جوابو نمی دونم !ولی جواب داره .
    جوابو برات مینویسم میدم آخه توضیح دادنش آسون تر از نوشتنشه!!!

داره خودمونی میشه Giorgio Armani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on the Earth of God

پيش فرض

از گفت و شنود بين دو رياضيدان:
    -چند تا بچه داريد و چند ساله اند؟
    -سه پسر دارم. خوشبختانه امروز روز تولد هر سه تاي آنهاست.اگر سال هاي سن آنها را در هم ضرب كني حاصل ضرب برابر 36 مي شود اگر همين سه عدد را با هم جمع كني همان عددي به دست مي آيد كه امروز در تقويم نوشته شده است
    رياضيدان اول ،اندكي انديشيده و بعد گفت:
    -آن چه به من گفتيد، براي پيدا كردن سن بچه هاي شما كافي نيست.
    -كاملا حق با شماست.فراموش كردم بگويم ،وقتي پسر كوچكم متولد شد،دو پسر بزرگم به طرف ديگر شهر رفتند تا پدربزرگ و مادر بزرگ را با خبر كنند.
    -متشكرم حالا ديگر سن بچه هاي شما را مي دانم.
    آيا شما هم مي توانيد سن هر يك از پسران رياضيدان را حدس بزنيد؟
    می دونم که جوابش 6,6,1 می شه ولی گفته نشده که دو پسر بزرگ حتما سن برابری دارند.در واقع امکان توضیح بیشتر در صورت سوال وجود نداشته چون در این صورت لوس می شد.
    مثلا می تونستیم سن هاشون رو 6و3و2 هم در نظر بگیریم.هر چند که رفتن دو کودک 1 و 4 ساله برای اطلاع دادن تولد برادر سوم خیلی مسخره است.

داره خودمونی میشه jokvsms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض یک تست روانشناسی

یک تست روانشناسی

یک تست ساده بهره هوشى که در نتایج آن نباید به هیچ عنوان تردید کرد. البته با این تست شما میانگین بهره هوشى تان را نخواهید یافت، بلکه گروهى که در آن قرار مى گیرید، مشخص خواهد شد. به هرحال این شما و این هم آى کیو!

آیا در کشور عربستان روز سیزده فروردین وجود دارد؟
    یک انسان معمولى چند روز تولد دارد؟
    بعضى از ماهها ۳۱ روز دارند و برخى ۳۰ روز، چند ماه در سال ۲۹ روز دارد؟
    آیا در ایران یک مرد مى تواند با خواهر همسر بیوه اش ازدواج کند؟
    عدد ۳۰ را به یک دوم تقسیم کنید و ۱۰ واحد به آن اضافه کنید. حاصل چیست؟
    اگر ۱۰ سیب وجود داشته باشد و شما ۳ سیب را بردارید، چند سیب خواهید داشت؟
    دکتر به شما سه قرص مى دهد و مى گوید هر نیم ساعت یک قرص بخورید. اثر قرصها تا چند دقیقه باقى خواهد ماند؟
    یک دام دار ۱۵ رأس گوسفند دارد. براثر یک بیمارى به جز ۲ تا، تمام گوسفندها مى میرند. چند گوسفند زنده مانده است؟
    حضرت موسى (ع) چه تعداد حیوان از هر جنس نر و ماده به داخل کشتى خود بردند؟
    چند عدد تمبر ۶ تومانى در یک دوجین تمبر وجود دارد؟
    یک هواپیما در مرز بین آمریکا و کانادا سقوط مى کند. به نظر شما بازماندگان باید در کدام کشور دفن شوند؟

اگر شما ۵۵ تومان پول خرد لازم داشته باشید، حداقل با چند سکه کار شما راه خواهد افتاد؟ مشروط بر اینکه یکى از سکه ها ۲۵ تومانى باشد.
    اگر سه روز پیش از دیروز چهارشنبه بوده باشد، فردا چندشنبه است؟
    اگر شما با سرعت ۵۰ کیلومتر در ساعت از تهران به سمت اصفهان بروید و دوست شما با سرعت ۷۰ کیلومتر در ساعت از اصفهان به تهران حرکت کند، وقتى به یکدیگر مى رسید، فاصله چه کسى از اصفهان بیشتر خواهد بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •