در مورد حذف آیتم ها برید به Menu - Tools - Setting - General - Personalisations - Standby mode و گزینه Active Standby رو Off کنید ....
در مورد حذف آیتم ها برید به Menu - Tools - Setting - General - Personalisations - Standby mode و گزینه Active Standby رو Off کنید ....
بالاخره امروز جلد برای E65 پیدا کردم و یه دونه خریدم مغازه Gsm توی خیابان شریعتی بالای میرداماد داره جلد کریستالی هستش قیمتشم 1000 تومان هستش اگه خواستید برید بگیرید.
لطفا این لینک ها رو آپدت کنین
هیچ کدام سالم نیستند
اين برنامه آنتي ويروسي كه مي خواستيد ديكشنري هم پيداش ميكنم برات ميزارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...
میخواستم بدونم هنوزم برنامه های این گوشی کمه؟
این گوشی برنامه های جاوا رو هم ساپورت میکنه که؟
صدای این گوشی نسبت به مثلا N73 Me چطوره؟ کلا صداش (کیفیت و بلندی) در چه سطحی هست؟!! (از 10 چه نمره ای بهش میدین؟)
تمامی برناه های symbian s60v3.1 قابل نصب روی این گوشی هست، جاوا هم ساپورت میکنه، کیفیت صدا خیلی خوبه اما شاید از لحاظ ولوم پایینتر از n73 باشه!
کسی قیمت این گوشی رو تو بازار تهران (با و بدون گارانتی) میدونه؟
سلام دوست عزيز
در مورد برنامه كه بايد بهت بگم برنامه براي اين گوشي خيلي خيلي زياد شده اگه برنامهايي مد نظرت بود بگو تا اگه داشتم برات آپلود كنم و برات بزارم.
بله برنامه هاي جاوا رو هم ساپورت ميكنه.
كيفيت صدا خوبه ولي بلندي صداي N73 از اين گوشي بلند تره در مورد نمره دادن هم صدا جز سليقه است براي من كافيه.
من در خدمتت هستم
من تا يك هفته قبل از عيد با گارانتي اتصالات قيمت كردم 345 هزار تومان بود در مورد قيمت بدون گارانتي اطلاعي ندارم چون هميشه دنبال گارانتي بودم
مرسی از توضیحاتت
من کرمان هستم میخوام بدونم قیمت دقیقش الان چنده که اگه اختلاف زیاد یاشه از تهران بگیرم (البته نه اینکه خودم بلند شم از اینجا بیا تهران فقط واسه خریدن گوشی!!!!!!!!!!!)
امروز که اینجا قیمت کردم با گارانتی پلاس 330 بود!
و یه جا دیگه ام بدون گارانتی 319 میداد
حالا اگه دوستان از قیمت روز این گوشی در تهران اطلاعی دارن در اختیار ما هم قرار بدن ممنون میشم!
************************************************** ************************************************** *
ویرایش شد - 11/1/87
بالاخره منم این گوشی رو گرفتم (330 با گارانتی پلاس)
اگه ممکنه یه آنتی ویروس خوب کرک شده با قابلیت آپدیت بزارین!! (اون صفحه های اول یکی گذاشته بودین که فایلش پاک شده بود)
چندتا برنامه خوب پرکاربردم اگه بزارین که دیگه عالیه!!
مرسی
Last edited by darkangel85; 30-03-2008 at 13:14.
کسی اینجا نیست؟!!!!!!!
من هر کار میکنم هیچ برنامه یا تمی رو نمیتونم رو گوشیم نصب کنم!!!!! این پیغام ها رو میده :
certificate error. contact the application supplier
یا
expired certification)
قلق خاصی داره واسه نصبش؟!!!!! چوم من هم از روی pc امتحان کردم و هم کپی کردم توی مموری کارت و بعد از قسمت file manager اونارو اجرا کردم ولی این اروره رو میداد!!!!!
برنامه ها و تم هارو از سایت gsm , mobile9 گرفتم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)