دوست عزیز ، اندیشه تازگى اینطور شده یا قبلا هم اینجورى بود
چون من الان 128 پارس آنلاین دارم سرعتم با اینترنت اکسپلورر 20 هستش![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز ، اندیشه تازگى اینطور شده یا قبلا هم اینجورى بود
چون من الان 128 پارس آنلاین دارم سرعتم با اینترنت اکسپلورر 20 هستش![]()
سلام دوستان عزیزم. سال نو رو به همه تون تبریک میگم علل خصوص به مجید و بهنام عزیز.
بهنام جان شما به پشتیبانی اندیشه زنگ زدی خلاصه ؟ اگر سرعتت کمتر از حد معمول هست یعنی اگر زیر 25 کیلوبایت هست هنوز در دانلود، به نظرم یه زنگی بزنی اطلاع بدی بد نیست. چون اصولا تا کسی زنگ نزنه خب کسی هم اونجا به فکر چاره نمیفته .. شاید هم مخابرات شما مشکلی داره و بالاخره بد نیست یه تماسی بگیری ببینی جریان چیه.
دوست عزیزامیر جان سلام.سال نو رو تبریک میگم...من شاید ده بار همین چند روزه زنگ زدم..ولی فایده ای نداره،میگن چک کردیم نمودار سرعت میزونه ولی ترافیک دانلود این ایام زیاده...وامروز رفتم پارس وی و اشتراک 256 با 10000تومان پایین تر یعنی 52950 تومان در ماه(20 gig)رو درخواست کردم ...جالب اینه که یه نفر برا شارژ ماهانه امده بود من ازش درمورد سرعتش پرسیدم و طرف خیلی رازی بود وگفت مخصوصآ در ایام عید سرعتش عالی بوده مثلآ در نیمه های شب (سرویس 64 ) تا kb 20 در ثانیه هم دانلود کرده... برخوردشونم خیلی عالی بود....و قرار شد سرویسم از 20 فروردین که شارژ اندیشم تمام می شه راه اندازی بشه....فقط یه هزینه 20000 تومانی بی خود به جهت راه اندازی ازم گرفتن که جای تعجب داشت...ضمنآ ماهانه به جای 4000 تومان،3000 تومان هزینه مخابرات میاد![]()
Last edited by behnam.sabet; 27-03-2008 at 14:12.
آره سرعت پارس آنلاین در این مدت واقعا خوب شده و خوشبختانه این ماه هیچگونه قطعى هم نداشته
در واقع این یه سیاست جدید پارس آنلاین هستش که سرعت رو بیش از سرویس مورد نظر ارائه میده ( مثلا من که 128 دارم بخصوص در این ایام سرعت دانلودم به 24 و در بدترین حالت 20 هستش) به دو دلیل :
1- جلب رضایت مشترى 2- تموم شدن سریعتر محدودیت حجمى
البته من فکر کنم وقتى بخواى از یه ISP به ISP دیگه اى منتقل بشى ؛ باید ابتدا شرکت اندیشه سیستمش رو از خط شما برداره و سپس شرکت پارس آنلاین اقدام به نصب تجهیزات مورد نظر بر روى خط شما بکنه که بعلاوه راه اندازى مودم درخانه و هماهنگى لازم با مخابرات ، مبلغ 20000 تومان بابت نصب اولیه میگیره
در ضمن این تغییر ISP باعث میشه حداقل 2 هفته اینترنت نداشته باشى (اگه اشتباه نکرده باشم)
موفق باشید![]()
Last edited by majid20; 27-03-2008 at 14:26.
من از لاکانی میگیرم با منیجر دانلود میکنم خیلی خوبه ولی شلوغ باشه از دیال اپم بد تر میشه ولی خب قیمتش خوبه
حالا این دومی کجاست؟ از اولی بهتره(لاکانی)؟
هنوز هم 15 تومه؟ تو لاکانی 64 الان 18 تومنه
اینم بگم سرعت خوبش 13 14 هستش ولی بعضی موقع گند میزنه میره پایین 5
سرعت متوسط هم 10
Last edited by Kasra 91; 27-03-2008 at 14:47.
منم به خاطر همین موضوع 13 روز زود تر رفتم فرم و پول رو پرداخت کردم وپور تم هم آماده است به من گفتن به محض قطع شدن اندیشه نهایتآ 2 روزه وصل میشه...
اگه به سایت فن آوا برى مى بینى که دررشت دو نمایندگى زده یکى SSK و دیگرى شرکتى بنام فنی و مهندسی بردباران ( آدرس: سبزه میدان - جنب پاساژ تمدن - کوچه نوربخش - پلاک 13)
البته در رشت شرکت البرز هم نمایندگى فن آوا رو داره که از لحاظ روابط عمومى و درک بالا از بقیه ISP هاى رشت به مراتب بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا توصیه میکنم اگه قصد گرفتن ADSL از فن آوا دارید حداقل از البرز بگیرید که درک و دانش خوبى دارند
(آدرس شرکت البرز : حاجى آباد - بن بست رز - پلاک119 - شرکت داده پردازان سبزالبرز .....تلفن: 2242518)
قیمتها هم فکرکنم ثابت باشه چون همشون نمایندگى فن آوار رو دارند
حا که شما بحث سرعتش رو هم پیش کشیدید میشه براى دوستان اطلاعات بیشترى در مورد ADSL فن آوا بدید
چون برخى از دوستان همشهرى از قطعى زیاد اون شاکى بودند ....آیا تازگى بهتر شده ؟
در ضمن گویا قبلا کیفیت خوبى نداشت و اکثر موارد سرعت خیلى پایین میومد.... براى شما چطور؟
واینکه محدودیت حجمى دارید یا نه ؟
موفق باشید![]()
من ماله سبزه میدونو دارم زیاد هم ازش شاکی نیستم ولی اولا خیلی ازیت کردن بعد معلوم شد از مخابراته تو بهمن که برف داشتیم اب زیادی به زمین نفوز میکرد کابل اینها هم قدیمی واسه همین فک کنم قطع میشد ولی همینجوری خوبه
با منیجر هم سرعت دانلود بیشتر خوبه تقریبا از هاستی که دانلود میکنیم هم ربط داره
محدودیت حجمی هم ندارم
سرعتم بعضی موقع پایین میاد
اگه کاری از دستم بر میاد بگین براتون انجام بدم![]()
Last edited by Kasra 91; 27-03-2008 at 15:37.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)