تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 416 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

ببخشید یک مدت نبودم
    اقا بیایم قسمت های که از نظرمون خیلی قشنگ بود رو بگیم
    من اول خودم می گم.
    من اون قسمت های اول جنگ تیم 7 و زابوزا و هاکو رو دوست داشتم چون موقعی که ناروتو و ساسوکه دارن با هاکو مبارزه می کنن موقعی که ناروتو بیهوش ساسوگه شارینگانش فعال می شه و هی خودشو قربانی می کنه تا ناروتو چیزیش نشه بعدش که ساسوکه خودشم بیهوش می شه ناروتو فکر می کنه که ساسوکه مردش و بعد قدرت کیوبی می گیره و بخاطر ساسوکه هاکو رو یک مشت می زنه از دالان یخ میاد بیرون و بعدش ساکورا هم فکر می کنه که ساسوکه مردش منم هر دفعه این 4 قسمت می بینم گریم می گیره :(
    قسمت دیگه هم جنگ ناروتو و ساسوکه هست قمست های 127 تا ... (نمی دونم) که خیلی باحال بود
    حالا نوبت شماست .....

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

ببخشید یک مدت نبودم
    اقا بیایم قسمت های که از نظرمون خیلی قشنگ بود رو بگیم
    من اول خودم می گم.
    من اون قسمت های اول جنگ تیم 7 و زابوزا و هاکو رو دوست داشتم چون موقعی که ناروتو و ساسوکه دارن با هاکو مبارزه می کنن موقعی که ناروتو بیهوش ساسوگه شارینگانش فعال می شه و هی خودشو قربانی می کنه تا ناروتو چیزیش نشه بعدش که ساسوکه خودشم بیهوش می شه ناروتو فکر می کنه که ساسوکه مردش و بعد قدرت کیوبی می گیره و بخاطر ساسوکه هاکو رو یک مشت می زنه از دالان یخ میاد بیرون و بعدش ساکورا هم فکر می کنه که ساسوکه مردش منم هر دفعه این 4 قسمت می بینم گریم می گیره :(
    قسمت دیگه هم جنگ ناروتو و ساسوکه هست قمست های 127 تا ... (نمی دونم) که خیلی باحال بود
    حالا نوبت شماست .....

آقا قبول نیست من هم میخواستم همینو بگم(یکی از قشنگترین قسمت های ناروتو از لحاظ عاطفی همین قسمت بود .چون اول داستان بود و ما داشتیم با شخصیت های داستان آشنا میشدیم!!!)

من باید یکم فکر کنم تا یادم بیاد!!!

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

منم از این قسمت ها خوشم اومد:

مبارزه ناروتو با ساسوکه -مبارزه ناروتو با نجی - مبارزه ناروتو با گارا -همون قسمت ها که نجی - ناروتو -کیبا -شیکامارو -چوجی رفتن دنبال ساسوکه.

اینا واقعا قشنگ بودن.

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

منم از این قسمت ها خوشم اومد:

مبارزه ناروتو با ساسوکه -مبارزه ناروتو با نجی - مبارزه ناروتو با گارا -همون قسمت ها که نجی - ناروتو -کیبا -شیکامارو -چوجی رفتن دنبال ساسوکه.

اینا واقعا قشنگ بودن.
    مرسی شما یه 20 قسمتی رو باهم گفتید

من از اون قسمتی که ناروتو با ساسوکه تو یه دریاچه باهم مبارزه می کنند که در همون قسمت هم ناروتو دمه اولش نمایان میشه و با ساسوکه ای که تلسمه اورچیمارو فعال شده در گیری پیدا می کنند ولی طرفه مقابل رو نمی کشند خیلی هیجان انگیزه!!!

نکته ی جالب اینه که اون دو مجسمه یکیش متعلق یه اوچیها مادارا بود و دیگری یکی از افسانه های دهکده برگ بود( که نماد خوبی و قدرت بودند که از خاندان های مختلف ساخته شده بودند!!!)

این به این معنا بود که کسی نباید تو این صحنه کشته بشه .فقط ساسوکه نماد خوبی بود که از خاندان شومی متولد شده بود و ناروتو که داشت از دهکده ای که نشان قدرت تو تمام کشور حساب میشد حمایت می کرد
    Last edited by Genjo; 27-02-2008 at 19:21.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

کسی نمی دونه چرا تا حالا امروز این قسمت 48 شیپودن نیومده از صبح تا حالا منتظرم قراره امروز بیاد کسی جایی ندیده؟

راسستی شیپودن هم بگید از قسمت های شیپودن همون اولارو دوست دارم که ناروتو می یاد بعد همرو می بینیم بزرگ شدند خیلی باحال شدند همه یکی هم جنگ ناروتو با اوروچیمارو که 4 دم می شه جینچوروکی(منظور ناروتو و کیوبی)

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

کسی از دوستان لینک دانلود برنامه Download Manager Internet رو کرک شده نداره !!!

ماله تریال بود که 30 روز هم محلت داشت .الان می خوام قسمت ها ی جدیدش رو دانلود کنم نمیشه!!!

دوستان S.O.S
    هر چه قدرم ضروری باشه اینجا جای گفتنش نیست اگه سایت های دانلود ببینی حتما هست اما اینجا نگو پستتو ویرایش کن چون نمی خوام این تاپیک هم بره متفرقه

در آغاز فعالیت uzumaki_naruto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    around the lake

پيش فرض

دوستان گه کسی آدرسه سایتی رو که این انیمه رو به اشتراک میزاره می خوان به من پیام بده
    جاب ترین قسمت و شاید تراژیک ترین قسمت مرک هوکاگه سوم بود
    Last edited by uzumaki_naruto; 29-02-2008 at 05:09.

در آغاز فعالیت uzumaki_naruto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    around the lake

پيش فرض

ظاهرا کاکاشی در سن 16 سالگی یعنی 13 سال پیش از زمان کنونی داستان جونین شده بود. در ان موقع او زیر نظر هوکاگه آینده کونوها یعنی برق زرد (Yellow Flash) تعلیم میدید. او در تیم 3 نفرا همراه با اوچیها اوبیتو کسی که هیچ وقت با هم خوب نیودند چراکه اوبیتو هیچوقت به قوانین عمل نمیکرد ، و رین بود. در ان زمان درگیری شدیدی بین کشورهای بزرگ در گرفته بود که کونوها هم عمیقا در گیر واقعه ای شده بود که بنام "سومین جنگ جهانی پنهان" معروف بود. تمام تیم 4 نفره در حال انجام ماموریت خرابکاری در کشور سنگ بودند . یوندایمه مجبور به ترک گروه شد و مسئولیت گروه را به کاکاشی سپرد.

بدبختانه رین توسط نینجا های دشمن ربوده شد و اوبیتو بدون کاکشی که شدیدا پایبند مقررات بود و فکر میکرد که باید ماموریت را بدون رین انجام دهند ، برای نجات رین رفت. اوبیتو رین را پیدا کرد ولی در یک قدمی مرگ بود که کاکاشی که بالاخره معنی تیم را در یافته بود بکمکش امد و نینجای دشمن را ضخمی کرد. بعد از مدتی جنگ کاکاشی از ناحیه چشم چپش ضخمی شد و هر دو در شرف مرگ بودند که اوبیتو که شارینگانش را تازه فعال کرده بود بکمک کاکاشی آمد و نینجای مستتر دشمن را کشت. نینجای دوم دشمن برای از بین بردن تیم از تکنیک عنصر زمین استفاده و سنگهای دیواره را روی تیم کاکاشی ریخت که کاکاشی بعلت نقطه کور در قسمت چشم چپ مورد اسبت سنگی قرار گرفت و به زمین افتاد و اوبیتو برای نجاتش خود زیر سنگ ماند طوری که نصف بدنش زیر سنگ له شد. اوبیتو که کم کم به مرگ نزدیک میشد ، آخرین هدیه خود را به کاکاشی که همان شارینگان چشم چپش بود را به او داد که توسط رین در چشم کور شده کاکاشی قرار گرفت و کاکاشی را بخ شخصیتی که هم اکنون میشناسیم تبدیل کرد. همیشه سر قرار ها دیر میکند تا قبر اوبیتو را زیارت کند

فقط من موندم که چه جوری تونستند چشم هاشون تو اون زمان پیوند بزنند!!!
    بهتره بدونی که اوبیتو نمیمیره و به توبی تغییر نام میده و جالب تر این که او یکی از اعضای اکاتسوکی هستش که در شیپودن یکی از پوکیمون ها رو با بیجو دستگیر می کنه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

دوستان گه کسی آدرسه سایتی رو که این انیمه رو به اشتراک میزاره به من پیام بده
    جاب ترین قسمت و شاید تراژیک ترین قسمت مرک هوکاگه سوم بود
    عزیز اول فروم بگرد بعد اگه چیزی پیدا نکردی پست بده و سوال کن

اون قسمت ها هم اره باحال بود اما بیشتر اون قسمت خوب بود که ناروتو هم به گارا می گه منم مثل توام اما تو داری قضیه رو خیلی بزرگ می کنی و جفتشون تا حدودی بدن کامل دمون خودشونو گرفتند و بعد از اون هم گارا ادم شد و خیلی بچه باحال شد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

بهتره بدونی که اوبیتو نمیمیره و به توبی تغییر نام میده و جالب تر این که او یکی از اعضای اکاتسوکی هستش که در شیپودن یکی از پوکیمون ها رو با بیجو دستگیر می کنه
    اصلا قضیه تغییر نام نیست ایشون غلط نوشت همیشه توبی بوده در ضمن پوکیمون چیه منظورت جینچوروکی هستش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •