این گیم هم تموم شد امیدوارم گیم هایی عین این رو داشته باشیم با این سیستم دیالوگ قوی که میتونه هر کیو جذب کنه ...
این گیم هم تموم شد امیدوارم گیم هایی عین این رو داشته باشیم با این سیستم دیالوگ قوی که میتونه هر کیو جذب کنه ...
خیلی ها باتفنگ sniper مشکل داشتن ولی برای من هیچ مشکلی وجود نداشت در ضمن قدرت تفنگ ها زیاده و با دو سه تا تیر شاتگان میمیرن؟
آقایون این بازی به صورت دوتا dvd کامله؟؟؟؟
سلام دوستان اين Galaxy Map براي من مشكل داره وقتي بازش ميكنم اسم كهكشان رو بالا مينويسه ولي نقششو باز نميكنه ، ميخواستم بدونم مشكل از كجاست و چطوري ميتونم رفعش كنم ؟
دوست عزیز کرک را از اینجا دانلود کن :
شماره اول اونی که به این اسمه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mass Effect v1.0/MULTI [4.5 MB] Fixed Executable
Done by ViTALiTY (07-06-2008)
ممنون Optimus Prime جان ولي ديشب حل شد . با اين روش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر دوست عزیز کرک قدیمی داشته باشی ممکنه بعدا در مراحل جلوتر بازی مشکل های متعدد پیدا کنی که از همه بهتر نصب کرک است تا خیالت راحت بشه . . . .
اقا این کرک ها زبون بازی رو روسی میکنه؟؟؟
نه دوست خوبم این کرکی که گذاشته شده بهترین کرکی است که ساخته شده و زبان بازیو روسی نمی کنه.
اصلا كرك نداشت فقط اول بازي شماره سريال خواست ، با اين روشي كه خودم پيدا كرده بودم مشكل كهكشان حل شد ولي بازي سيو نميشد الان اين كركي كه تو گذاشته بودي رو دانلود ميكنم اميدوارم كه درست بشه . باز هم تشكر ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)