مطمئن؟چنده؟با گارانتی یا بدون گارانتی فرقی نباید بکنه؟درسته؟یه دوستم تو سازگار ارقام هست یکیدیگه از دوستام هم که در دسترسه هم فروشندشه
مطمئن؟چنده؟با گارانتی یا بدون گارانتی فرقی نباید بکنه؟درسته؟یه دوستم تو سازگار ارقام هست یکیدیگه از دوستام هم که در دسترسه هم فروشندشه
میخواستم بدونم دی وی دی رایتر اینکه ساتا باشه یا معمولی برای نصبش به سیستم مشکلی نیست؟یعنی به هر سیستمی میخوره؟به سی دی رایتر سیستمم یه ورودی 4 پین و کابل مادربورد وصله...اینارو به دی وی دی رایتر وصل کنم دیگه مشکلی نیست...میخوام SAMSONG 203 بگیرم...
با تشکر![]()
بايد مادربوردتون از SATA پشتيباني كنه و پاور هم خروجي SATA داشته باشه ( اين يكي مهم نيست چون با يك تبديل معمولي مشكل حل ميشه. )
مادربورد سیستمم asus m2v ..پاور هم پاسکال 500w ..مشکلی نیست؟
نظرتون چیه که بجاش samsong 202 بخرم؟
Last edited by reza fontana; 07-01-2008 at 15:59.
سیستمهای قدسمی تر از سه سال پیش ساتا رو ساپرت نمیکنن
من میخوام اقدام کنم نظر نهایی برای من رو بگید سامسونگ 203 یا لایتون 20 ایکس غیر ساتا دابل لیر
به نظر من سامسونگ ساتا بگیر . من چند تا review تو سایتهای بزرگ تست ODD مثل cdfreak or cdrlabs ازش خوندم که با امتیاز بالایی مورد تایید بود .
Last edited by shahramcat; 09-01-2008 at 01:03.
سامسونگ 203 بگیری خیلی بهتره
DVD-rom سیستم من وقتی دی وی دی توش میذارم موقع اجرا صدای سوت میده البته نه با صدای بلند ولی وقتی گوش میدی متوجه میشی!مارکش هم innovate ..ایراد کار کجاست؟
با تشکر از نظرتون
virgilجان نظر شما برام خیلی مهمتره نظر شما هم مثل دوستانه یا همچنان ظر توم لایتون هست
بازم میگم ساتا نیست
اگه نمیتونید از SATA استفاده کنید همون Lite-On مناسبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)