هی گفتن ظرفیت ها اضافه میشه برا دانشگاه های مادر حالا کلا100 نفر واسه رشته ریاضی نمیخوان.
هی گفتن ظرفیت ها اضافه میشه برا دانشگاه های مادر حالا کلا100 نفر واسه رشته ریاضی نمیخوان.
به هر حال من انتخاب رشته کردم ولی عمرا بتونم اینجاها قبول شم. با رتبه 1052 منطقه دو این انتخاب رشتم بوده.
1
1507
مهندسي برق /سيستمهاي ديجيت/مخابرات /كنترل /قدرت /بيوالكتريك /الكترونيك || دانشگاه صنعتي شريف -تهران || (روزانه)
2
1514
مهندسي مكانيك || دانشگاه صنعتي شريف -تهران || (روزانه)
3
1428
مهندسي برق /مخابرات /كنترل /قدرت /الكترونيك || دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران || (روزانه)
4
1447
مهندسي مكانيك || دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران || (روزانه)
5
1171
مهندسي برق /مخابرات /كنترل /قدرت /بيوالكتريك /الكترونيك || دانشگاه تهران || (روزانه)
6
1184
مهندسي مكانيك || دانشگاه تهران || (روزانه)
7
1535
مهندسي برق /مخابرات /كنترل /قدرت /الكترونيك || دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران || (روزانه)
8
1546
مهندسي مكانيك /مكانيك درطراح/مكانيك درحرار || دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران || (روزانه)
9
1472
مهندسي برق /مخابرات /كنترل /قدرت /الكترونيك || دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي -تهران || (روزانه)
البته من انتخاب رشته نکردم...کلا بی خیالش شدم
ولی امیدوارم همگی قبول بشید...
دوستان من تو روستام و دسترسی به پیک سنجش ندارم آیا کسی پیک سنجش گرفته میتونه رشته های تکمیل ظرفیت کنکور هنر رو برام بنویسه ممنون میشم
سلام
ببخشيد يه سوال در مورد تكميل ظرفيت داشتم..
من قبل از تكميل ظرفيت فكر مي كردم اگه يه رشته اي قبول شدي لازم نيست حتماً بري.ولي بعد از اين كه اينكارو كردم بهم گفتن اگه قبول شدي حتماً بايد همون رشته اي رو كه تو تكميل ظرفيت انتخاب كردي بري!
من الآن دانشجوي ترم 1 حسابداري هستم مي خواستم ببينم اگه يكي از رشته هايي رو كه تو تكميل ظرفيت زدم(چه روزانه چه شبانه چه غير انتفاعي) قبول شم حتماً بايد برم؟آخه من مي خواستم فقط ببينم مي تونم اون رشته ها رو قبول شم يا نه؟اگه حتماً بايد برم خواهشاً يه راهي جلو پام بزارين از اين معركه جون سالم به در ببرم!
خواهشاً سريع كمك كنين خيلي استرس دارم!
منتظرم...
سلام دوست عزیز
شما هرچیزی که توی تکمیل ظرفیت قبول بشید باید همونو برید و رشته ای که توی مرحله اول اتنخاب رشته قبول شدید( همین حسابدری) باطل میشه و نمیتونید اونو برید.
توی اطلاعیه های سازمان سنجش هست. تلویزیون هم 10 بار گفت !!!
فکر نمیکنم بشه کاری کرد !!!
البته تو این مملکت کار نشد نداره بری دنبالش شاید بشه !!!
ایشاالله که تو تکمیل ظرفیت قبول نمیشی.
ولی شما که نمیخواستید برید درست نبود الکی انتخاب رشته کنید و جای یه کسیو بگیرید که میخواد بره !!!
با تشکر و احترام
درود
Last edited by ashi-khan; 06-10-2008 at 01:02.
من یکی از دوستام سال قبل مدیریت بازرگانی قبول شد بعد تو تکمیل ظرفیت IT قبول شد ولی دیگه نمی تونست برگرده رشته قبلیش چون دیگه لغو شده بود. اونم دقیقا شرایط شما رو داشت ولی اینقدر دوندگی کرد و رفت تهران و آشنا جور کرد تا آخر برگشت به ترم اول مدیریت بازرگانی. حالا حسابداریت چی هست(روزانه.شبانه....) اگه روزانه باشه که کلا حیرون شدی ولی بقیشو امکان برگشتت هست
سلام
من شنیدم که 20 مهر جوابا میاد.
درسته ؟؟؟ جوابا 20 ام میاد ؟؟
ممنون
آره عزیز ؛ 20 مهر میاد.......اینم لینک خبر ؛کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)