شما مقدار کش را زیاد کن تنظیمات را هم دیفالت کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما مقدار کش را زیاد کن تنظیمات را هم دیفالت کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
و تشكر بخاطر راهنماييهاي قبلي
موقعي كه از قسمت repair سي دي ويندوز استفاده ميكنم تا قسمت install devices ميره ولي يك دفعه ري استارت ميشه (ويندوز من XP MRT)
مشكل از كجاست؟
سلام خدمت شما دوست گرامی
اولا سعی کنید از نسخه های Mrt استفاده نکنید چون گاها مشکلاتی را ایجاد می کند
اما در مورد مشکلتون باید بگم که یه مشکل سخت افزاری یا عدم صحیح بودن نرم افزار راه انداز باعث چنین مشکلاتی می شه در این مرحله شما اول هر وسیله ی جانبی که به کامپیوترتون وصله را جدا کنید مثل چاپگر،پویشگر(اسکنر خودمون)و...
سپس اقدام به نصب مجدد ویندوز کنی راستی ویندوز شما چه نسخه ای است نسخه ی حرفه ای،خانگی و یا مدیا سنتر؟
در ضمن آیا قطعات سخت افزاری شما حداقل های نیاز برای نصب ویندوزی که می خواین نصب کنید را دارند؟
شاهدی عزیز اکس پی من پروفشوناله
راستی هارد من sata2 است، ممکنه از این باشه
سلام
شما کاری که گفتم انجام دادین؟
این هم آموزش عملی (اینتر اکتیو) خودتون انجام بدین یاد بگیرید در این تاپیک هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من يك ويندوز Xp دارم كه به علت سرعت فوق العادش كه شنيدم (و واقعا هم حرف نداره دانلودش كردم ولي تنها مشكل اينه كه اجازه نصب فارسي رو نمي ده ميشه يكي راهنمايي كنه بگه من چطوري ميتونم فارسي رو نصب كنم
اگه كسي هم بلده تو خود سي دي دست ببره راهنمايي كنه ضمنا من تو پوشه I386 فولدر LANG رو نديدم
هر كس اين مشكل رو برام حل كنه بعنوان قدرداني اين ويندوز واقعا پر سرعت و سريع رو براش ميفرستم
عزیز اول ببین این تیک خورده باشه بعد اقدام به نصب زبان فارسی بکن در ضمن همانطور که گفتم بارها نوع و ورژن ویندوز xpالزامی است.شما به این امکان هم در زمان نصب سیستم عامل و هم پس از آن دسترسی دارید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره قربونت تيك خورده اين كه ديگه خيلي تابلو استاد ضمنا نوع ويندوز و ورژن چه ربطي به نصب زبان داره؟!
در یه جای دیگه یکی از دوستان همین مشکلو با زبان فارسی داشت و می گفت ویندوزم سوئیسی است. در ضمن گاها بعضی دوستان را دیدم که با مدیا سنتر چنین مشکلاتی را دارند البته گاهی هم فقط به چهار حرف فارسی گ ژ پ چ مربوط می شه. شما لطفا متن پیام را کامل بذارین اکثرا این مشکلات به یه dllمربوطه و گاها بین وین های عربی و فارسی به وجود می یاد شما برنامه ای را که من قبلا برای تصحیح حروف و مشکلات فارسی نویسی گذاشتم را دانلود و نصب کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)