سلام
ایا کارت صوتی میشناسید که هشت یا شانزده میکروفون را بشه بهش وصل نمود و همزمان سیگنال صدا را ضبط کرد؟
سلام
ایا کارت صوتی میشناسید که هشت یا شانزده میکروفون را بشه بهش وصل نمود و همزمان سیگنال صدا را ضبط کرد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی
من کمک فوری نیاز دارم.
دارم یه استودیوی خونگی ردیف می کنم. در حال حاضر با نرم افزار Cool Edit Pro کار می کنم ولی می خوام با نرم افزار Noendo یا Reasen کار کنم. سیستمم هم 1GB Ram و CPU 3GB.
من می خوام یه کارت صوت حرفه ایی بگیرم کارم هم ضبط صدا هست. یعنی می خونم و صدام رو ضبط می کنم. چه کارت صوتی بگیرم؟؟!؟ بازم تاکید می کنم یه کارت صوت حرفه ایی می خوام می خوام یه استودیو خونگی کوچیک درست کنم. کارم هم ضبط صدا هست. حالا راهنمایی کنین چی بگیرم. حداکثر هزینه ایی هم که می تونم بکنم 200هزار تومن هست. حالا به نظر شما چه کارت صوتی بخرم!؟!؟!؟!؟
برای من ضبط صدا با کیفیت عالی مهمه. می خوام صدام با کیفیت خیلی خوب ضبط بشه. نرم افزاری هم که می خوام استفاده کنم نوندو یا ریزن هست.
لطفا راهنماییم کنید. ممنون.
مدلهای extreme کارایی خوبی دارند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Creative X-Fi Fatality - 240000 Toman
Creative Audigy 4 Pro - 195000 Toman
Creative Audigy 2 ZS - 75000 Toman
Creative E-MU 1616 - 450000 Toman
Creative E-MU 1212 - 530000 Toman
من رفتم بازار این 5 تا مدل رو دیدم. به نظر شما کدوم مدل برای یک استادیو خونگی خوب و از امکانات بالایی برخورداره و می تونه مناسب باشه!؟!؟!؟ با توجه به قیمتاشون که من نوشتم!؟
Creative Audigy 4 Pro چجور کارت صوتی هست!؟!؟! به نظر شما من که می خوام یه استادیو خونگی ردیف کنم و بخونم و صدام و ضبط و ادیت کنم آیا این کارت صوت خوب و جوابگو هست و قابلیت بالا برای ضبط با کیفیت داره؟!؟! کلا چی پیشنهاد می کنید؟!؟!؟!؟ کدم کارت صوت خوبه!؟!؟
من خيلي وارد نيستم اما فكر كنم M-Audio Delta1010LT با قيمت 300و خورده اي بهترين گزينه باشه... دنبال يه كارتي باش كه ASIO رو بصورت واقعي (سخت افزاري) ساپورت كنه.
من اسپیکر superbork 130 rms خریدم. میخواستم بدونم که کارت صدای انبورد مادربورد میتونه کاملا اسپیکرو پشتیبانی کنه یا نه؟ مادر بورد من giga 81856 G775 هستش.
نه عزیزم
شما یک میکسر بخر ارزون تر درمیاد که
عزیز قیمت 1212 رو بالا تر از 1616 نوشتی
این اشتباست من قیمت شون رو دیدم
خیلی هم مهمه که 1616 رو با پنل میدن یا بدون اون
دلتا خوبه اما یه کم قدیمی شده
بهترین کارت سال 98 اگه اشتباه نکنم
نظرتون راجب این کارت صوت چیه!؟!؟ EDIROL FA-66
قیمتش حدود 200-230 هست. کسی اطلاعاتی راجبش داره!؟!؟
به درد استادیو خونگی می خوره!؟!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود!
ببخشید من اینجا اسپم هستم یا تبلیغات؟ یکی به من هم توجه کنه لطفا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)