تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 32 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 318

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد نرم افزارهای مالتی مدیا و ساخت اتوران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.فرشاد جان متن شما در عرض 7 ثانیه هک شد.
    این آدرس فایل html تون:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینهم خود متن :
    کد:
    البته همه راههای دیگه قابل دسترسی هستن ولی این یکی دیگه بچه بازی شده و تقریبا اکثرا بلدن.
    به نظر من بهترین راه استفاده از تصویره.البته به صورتی که خودش رو متن نشون بده.
    تنها راه هکش هم تایپ قضیه یا استفاده از OCR هست.کلیپ بورد رو هم که میگید نمی تونید استفاده کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

مي خواستم بيام پست بزنم كه خودمم تونستم كپي كنم !! : ))
    از طريق فايل temp ! يو پوشه درست مي كنه به نام mmbplayer ! همچين تابلو كه از 10 كيلومتري داد ميزنه كه چيه : ))
    فكر كنم تقيبا هز روشي بگيم يه آنتي اون جلوش هست ! به احتمال قوي از اين سيستم بريم جلو ! اخه بيشتر كساني كه از اين سي دي مي خوان استفاده بكنن براي رشته هاي برق و الكترونيكند و همچين سر در نميارن از اين جور يچزا !!
    حالا اينا به كنار ! توي auto play ميشه فايلها رو embded كرد ؟ من هر چي گشتم همچين چيزي نديدم !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مي خواستم بيام پست بزنم كه خودمم تونستم كپي كنم !! : ))
    از طريق فايل temp ! يو پوشه درست مي كنه به نام mmbplayer ! همچين تابلو كه از 10 كيلومتري داد ميزنه كه چيه : ))
    فكر كنم تقيبا هز روشي بگيم يه آنتي اون جلوش هست ! به احتمال قوي از اين سيستم بريم جلو ! اخه بيشتر كساني كه از اين سي دي مي خوان استفاده بكنن براي رشته هاي برق و الكترونيكند و همچين سر در نميارن از اين جور يچزا !!
    حالا اينا به كنار ! توي auto play ميشه فايلها رو embded كرد ؟ من هر چي گشتم همچين چيزي نديدم !
    سلام.می تونی مخفیشون کنی.Super Hidden یا Advance Hidden .
    Autoplay امکان امبد رو به صورت پیش فرض نداره ولی میشه با برنامه نویسی بهش اضافه کرد.
    البته چند راهه دیگه هم وجود داره که جوابش رو بهت میدم.ضمن اینکه کسی که می خواد نرم افزار شما رو هک کنه رشته های برق نیستند یه فروشنده اس.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

والا يه مدل مخفي سازي بلذم اونم با UltraISO كه اونم با ايزو بوستر حل ميشه !!
    حالا تو اين Autoplay چجور ميشه امبد كرد ؟ كلا چي كارا بكنم كه فايلام در امان باشه ! چون فايلهاي فلش و اينجور چيزا هم خواهند بود !
    در مورد هك هم كه والا اين سپاهان هم هك شدشو ديدم ! آخرين محصولش كه فكر كنم براي نگهبان بود !
    در مورد هك شدن كه مطمئا هستم ! ولي خوب ، اين كارا هر چه بيشتر باشه تعداد نفرات كمتري مي تونن اين كار رو بكنن !

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام امید جان ،
    برنامه من تموم شد ولی یه اشکال خیلی کوچیک داره و اگر شما بتونید حلش کنید که دیگه خیلی خوب میشه ...
    ببینید من می خوام این دیالوگ تا وقتی ادامه پیدا کنه که دیالوگ بعدی نمایش داده بشه ، ولی نمی دونم چه طوری کد نویسی کنم :
    کد:
    برای دیالوگ بعدی چه جوری کد بنویسم که این دیالوگ رو ببنده ؟ ( نمی خوام به مدت این دیالوگ دست بزنم )
    -------------------
    سوال بعدی این هست که من چه طور می تونم که مثلا اگر کاربر یک چک باکس رو طرف تیک زد و برنامه رو بست وقتی که دوباره برنامه رو باز کرد همونجوری تیک زده باشه ؟
    در کل چه جوری باید حالت چک باکس ها رو ذخیره کنم تا در اجرای بعدی همون جوری باشه ؟

ممنون از وقتی که برای بنده میذارید ...
    Last edited by K A R I M I; 06-03-2008 at 18:28.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض كمك در باره حذف فايل

سلام.چطوري ميتونم يه فايل بسازم كه بتونه فايل مورد نظر ما رو از سيستم حذف كنه ؟
    اينم دو تا پلاگين كه از اسم لينكشون معلومه برا چي هستن :
    کد:
    کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

والا يه مدل مخفي سازي بلذم اونم با UltraISO كه اونم با ايزو بوستر حل ميشه !!
    حالا تو اين Autoplay چجور ميشه امبد كرد ؟ كلا چي كارا بكنم كه فايلام در امان باشه ! چون فايلهاي فلش و اينجور چيزا هم خواهند بود !
    در مورد هك هم كه والا اين سپاهان هم هك شدشو ديدم ! آخرين محصولش كه فكر كنم براي نگهبان بود !
    در مورد هك شدن كه مطمئا هستم ! ولي خوب ، اين كارا هر چه بيشتر باشه تعداد نفرات كمتري مي تونن اين كار رو بكنن !
    سلام.برای مخفی کردن یه برنامه داره دستم میرسه برای شما هم میزاره.
    با نرم افزارهای مثل Iso Buster و غیره هم نشونشون نمیده.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام امید جان ،
    برنامه من تموم شد ولی یه اشکال خیلی کوچیک داره و اگر شما بتونید حلش کنید که دیگه خیلی خوب میشه ...
    ببینید من می خوام این دیالوگ تا وقتی ادامه پیدا کنه که دیالوگ بعدی نمایش داده بشه ، ولی نمی دونم چه طوری کد نویسی کنم :
    کد:
    برای دیالوگ بعدی چه جوری کد بنویسم که این دیالوگ رو ببنده ؟ ( نمی خوام به مدت این دیالوگ دست بزنم )
    -------------------
    سوال بعدی این هست که من چه طور می تونم که مثلا اگر کاربر یک چک باکس رو طرف تیک زد و برنامه رو بست وقتی که دوباره برنامه رو باز کرد همونجوری تیک زده باشه ؟
    در کل چه جوری باید حالت چک باکس ها رو ذخیره کنم تا در اجرای بعدی همون جوری باشه ؟

ممنون از وقتی که برای بنده میذارید ...
    سلام.محمد جان یعنی چی این دیالوگ رو ببنده؟شما هر زمانی می خواین براش تعیینک کنید دیگه.
    اگه کار خاصی می خواین انجام بدین بگین تا از راهش وارد شیم.
    برای حفظ وضعیت کد اولتون به این شکل میشه:
    کد:
    این کد رو هم تو on show صفحه قرار بدید.
    کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.چطوري ميتونم يه فايل بسازم كه بتونه فايل مورد نظر ما رو از سيستم حذف كنه ؟
    اينم دو تا پلاگين كه از اسم لينكشون معلومه برا چي هستن :
    کد:
    کد:
    سلام.با Builder یا Autoplay.

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

امید جان سلام
    وقتی که طرف با برنامه من کار کنه و اونو اجرا کنه از یه جای دیگه یه فایل bat شروع میکنه و یه سری عملیاتی رو انجام میده ، حالا اگه در موقعی که اون فایل bat داره کار میکنه ، طرف یکی از دکمه های برنامه رو بزنه برنامه قاطی میکنه ! من برای رفع این مشکل اومدم و یه Dialog.TimedMessage گذاشتم ولی معلوم نیست که اون فایل bat چه مدت زمانی طول میکشه تا کارش رو بکنه ، این دیالوگی که من گذاشتم نمیذاره طرف هیچ یک از دکمه های برنامه رو بزنه ولی بدیش اینه که نمی تونم یه مدت زمان معیت براش در نظر بگیرم
    از طرف دیگه وقتی فایل bat کارش رو انجام بده یه ok به صورت دیالوگ برای کاربر میده
    حالا من می خوام زمان اون دیالوگ اولی رو خیلی در نظر بگیرم تا طرف نتونه با برنامه کار کنه و وقتی که کار فایل bat تموم شد و یه دیالوگ ok داد اون دیالوگ اولیه بسته شه تا طرف بتونه دوباره با برنامه کار کنه ...
    امیدوادم که خوب توضیح داده باشم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •