تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 17 از 151 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بچه ها من یه سوال پرسیدم ولی هیچ کس جواب منو نداد . حالا دوباره سوالم رو مطرح میکنم اگه جواب منو بدید ممنون میشم : میخواستم بدونم که توی access وقتی یه جدول درست میکنم و مشخصات هر نفر رو توش یادداشت میکنم چطور میتونم به هر نفر یه عکس اختصاص بدم ؟ دمتون گرم جواب بدین
    «ن راهي براي اين كار سراغ ندارم.
    برنامه نويس هايي كه از Access به عنوان بانك داده برنامه هاي خودشون استفاده مي كنند، ميان از طريق برنامه نويسي، محتويات فايل عكس رو تبديل به Text مي كنند و بعد دوباره موقع پخش كردن عكس، اون Text رو تبديل به عكس مي كنند. ولي با امكانات خود اكسس فكر نمي كنم بشه. اگه هم بشه من بلد نيستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها من یه سوال پرسیدم ولی هیچ کس جواب منو نداد . حالا دوباره سوالم رو مطرح میکنم اگه جواب منو بدید ممنون میشم : میخواستم بدونم که توی access وقتی یه جدول درست میکنم و مشخصات هر نفر رو توش یادداشت میکنم چطور میتونم به هر نفر یه عکس اختصاص بدم ؟ دمتون گرم جواب بدین
    سلام!
    در اكسس 2007 ، در طراحي جداول، نوع داده attachment , وجود داره كه ميشه ازش استفاده كرد. كافيه از قسمت Data type طراحي جدول اونو انتخاب كرد.

ممنون !

داره خودمونی میشه rotbeaval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام...فکر کنم یه راه پیدا کردم براش...
    ببین توی table design فیلد عکست را ole object انتخاب کن ...
    حالا که می خواهی عکس وارد کنی توی فرم یا جدولت باید راست کلیک کنی و insert object را انتخاب کنی و بر اساس آنچه که دوست داری ادامه بدی
    ضمنا پسوند عکست هم باید bmp باشه تا توی form , report نشانش بده
    امتحان کن ببین درست می شه!
    شاد باشی
    Last edited by rotbeaval; 19-01-2008 at 21:18.

داره خودمونی میشه rotbeaval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من خودم راه بالا را امتحان کردم ... جواب میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

«ن راهي براي اين كار سراغ ندارم.
    برنامه نويس هايي كه از Access به عنوان بانك داده برنامه هاي خودشون استفاده مي كنند، ميان از طريق برنامه نويسي، محتويات فايل عكس رو تبديل به Text مي كنند و بعد دوباره موقع پخش كردن عكس، اون Text رو تبديل به عكس مي كنند. ولي با امكانات خود اكسس فكر نمي كنم بشه. اگه هم بشه من بلد نيستم.
    البته شما بهتر میدونی ولی شدن که خودم یه زمانی یاد گرفته بودم ولی یادم رفته

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

سلام...فکر کنم یه راه پیدا کردم براش...
    ببین توی table design فیلد عکست را ole object انتخاب کن ...
    حالا که می خواهی عکس وارد کنی توی فرم یا جدولت باید راست کلیک کنی و insert object را انتخاب کنی و بر اساس آنچه که دوست داری ادامه بدی
    ضمنا پسوند عکست هم باید bmp باشه تا توی form , report نشانش بده
    امتحان کن ببین درست می شه!
    شاد باشی
    اره دوست عزیز فکر کنم حق با شماست البته من روی این راه کار کردم و یه راهی پیدا کردم که لازم نیست حتما پسوند فایلت bmp باشه : اونم اینه که توی قسمت ole object و توی جدولت insert object رو بزنی و microsoft word picture انتخاب کنی و حالا عکستو توی ورد بیاری که لازم نیست bmp باشه و بعد ورد رو ببندی تا عکست توی form بیاد ممنون از راهنماییت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12

من كه متوجه نشدم...يعني چي ...ميشه بيشتر توضيح بديد
    يه سوال ديگه ..وقتي يك فرم رو به وسيله ويزار درست ميكني...و تو نماي ديتا شيت ميشه طرح و استيل رو عوض كرد..منظورم همون استيل هايي كه توي ويزارد بهت نشون ميده..يعني يك فرم رو با يك طرح درست كردي...حالا ميخواي همون فرم رو طرحش رو تغيير بدي..ممنون
    حالا منظور از اینکه ایندکس رو یوزر سریعتره یعنی چی..؟
    جواب سوال بالاهم بدید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

یه سوال دیگه هم اینکه وقتی میخوام یک جدول از روش ویزار بسازم وقتی میخوام تو پنجره اول گزینه بیزینس یا پرسونال رو انتخاب میکنم و یک جدول انتخاب میکنم هیچ فیلدی بهم نشون نمیده تا جدولم رو بسازم....
    با اینکه آفیس هم رو هم دوباره نصب کردم..مشکل از کجایه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جواب سوال بالاهم بدید
    یه سوال دیگه هم اینکه وقتی میخوام یک جدول از روش ویزار بسازم وقتی میخوام تو پنجره اول گزینه بیزینس یا پرسونال رو انتخاب میکنم و یک جدول انتخاب میکنم هیچ فیلدی بهم نشون نمیده تا جدولم رو بسازم....
    با اینکه آفیس هم رو هم دوباره نصب کردم..مشکل از کجایه؟
    سلام!
    درمورد سوال اول اینکه فکر نمیکنم در حالت دیتاشیت بشه ظاهر فرم رو سفارشی کرد. یه ÷یشنهاد اینه که اگه بخواییم از خاصیت های دیتاشیت استفاده کنیم، میشه در ابتدا فرم رو بصورت multiple Items طراحی کنیم( با استفاده از دکمه ای جهت همین کار در اکسس 2007). البته بعد از ساخت فرم هم این کار مقدوره ولی از اول بسازیم راحتتریم. حالا هر کاری که بخواییم می تونیم انجام بدیم!
    سوال دوم: منظورتون اینه که یه جدول دارین و بعد با استفاده از ویزارد می خواین یک فرم درست کنید ؟(که فیلدهای جدول رو نشون نمیده ). چون ساختن جدول فکر نکنم ویزارد داشته باشه! اگه اینجوریه آیا بقیه جدول ها هم امتحان کردید؟

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

جواب سوال بالاهم بدید
    سلام دوست عزيز

نميدونم آيا در مورد ايندكس مطلب رو گرفتي يا نه

ولي يه نكته بگم ببين متوجه ميشي يا نه

اكسس جهت دسترسي و فيلدهاي مختلف در جداول متفاوت از روشهاي خاصي استفاده ميكنه. مثلا شما داري يه موورد رو جستجو ميكني با دستورات اكسس. اون از الگوريتم خاص خودش براي پيدا كرد ناون استفاده ميكنه و نتيجه رو بهت نشون ميده. حالا اين ايندكس گذاري كار اكسس رو براي پيدا كردن اون مورد سريع‌تر و راحت‌تر ميكنه.

براي اون يكي سوال هم كه نقل قول كرده بودي بايد بگم كه دوباره ساختن فرم با استفاده از همون ويزارد راحت‌ترين راه ممكن است.

البته يه نكته رو هم توي پرانتز اشاره كنم كه حرفه‌اي‌ها اصلا ويزارد رو قبول ندارن مگر در موارد نادر در اكسس

شما هم اگه ميخواي بيشتر حرفه‌اي بشي به نظر من در ساختن جداول و فرمها و .... از ويزارد كمتر استفاده كن

البته اين يه پيشنهاده فقط

موفق باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •