سلام
بعد از مدتها به این تاپیک سر زدم و دیدم خوشبختانه ورژن 3 این نرم افزار ارائه شده
همه 18 صفحه این تاپیک رو خوندم
با تشکر از شالینه عزیز
به زودی دانلود و تستش می کنم
سلام
بعد از مدتها به این تاپیک سر زدم و دیدم خوشبختانه ورژن 3 این نرم افزار ارائه شده
همه 18 صفحه این تاپیک رو خوندم
با تشکر از شالینه عزیز
به زودی دانلود و تستش می کنم
در مورد این پست، من هم منبع رو لینک مستقیم کردم هم اسم پی سی ورلد و هم اسم Shalineh رو ذکر کردم
لینک خرابه!
این هم لینکهای دانلود ورژن 3 از سرورهای مختلف :
Download Ver 3:
یــاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Update to Ver 3.0.1.0 Grimace City - 256 Kb :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SajjadKAZ2003; 29-10-2009 at 01:00. دليل: افزودن لینک مدیا فایر
دانلود و تست کردم
باز هم به خاطر زحمات شالینه خانوم تشکر می کنم
چند نکته :
1- برنامه اگه به صورت نصبی ( install ) بود بهتر بود
2- متاسفانه یکی از مشکلات اساسی یعنی "هاست و دمین" هنوز حل نشده...!! (البته فکر کنم اگه قرار باشه هاست و دمین خریداری بشه متعاقب اون هم باید نرم افزار پولی بشه چون حداقل باید هزینه هاست و دومین در بیاد آخه هر سال هزینه داره! )
3- اگه گزینه های Option در بالای برنامه هم قرار میگرفت جالبتر میشد
4- بعضی وقتها با کلیک روی شکلکها، شکلکها ظاهر نمیشن و باید چند بار کلیک کنیم!
5- یه نکته که فکر کنم کمتر کسی توجه کرده باشه اینه که در این برنامه به محض اینکه دکمه ماوس روی یک شکلک فشرده میشه کد مربوط به شکلک در ادیتور ظاهر میشه در صورتیکه باید طوری باشه که وقتی دکمه فشرده شده ماوس روی یک شکلک رو رها کنیم کد مربوطه ظاهر بشه ( امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم ، این مورد رو می تونید با کلیک روی شکلکهای برنامه qsmile مقایسه کنید تا متوجه بشید )
6- اگه در سایز کوچیک هم شکلکها متحرک بودن بهتر بود
7- اگه با بردن موس روی شکلکها، شکلکها با ابعاد واقعی نمایان میشدن بهتر بود :
شکل:
8- وقتی شکلکها در محیط فرونت پیج قرار میگیرن در کد مربوطه ، " border=0 " در نظر گرفته نمیشه
9- اگه برنامه رو طوری تنظیم می کردید که وقتی روی چند شکلک پشت سر هم کلیک می کردیم بین کد شکلکها یک فاصله (space) قرار میگرفت خیلی بهتر میشد
شکل:
![]()
Last edited by SajjadKAZ2003; 13-08-2009 at 03:20. دليل: مرتب کردن
میشه تو speedyshare.com آپش کنین؟
از پارسا اسپیس نتونستم دان کنم.رپید هم برام محدودیت داره.لینک های پی 30 ورلد هم بعد چند ساعت دیگه ریزوم نمیشن.
لطفن یه جا با قابلیت resume آپلودش کنین.ممنون
نسخه 3 نرم افزار شهر شکلک - Grimace City 3.0.0.0
Download link:
فایل آپدیت نسخه 3 نرم افزار شهر شکلک - Grimace City Update 3.0.1.0کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download link:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از شما دوست عزیز...
با توجه به اینکه خیلی از دوستان سیستم عامل 64 بیتی دارن...اگه ممکنه آپدیتی...پچی ..چیزی براش درست کنین که رو اون هم کار کنه...ما حسرت به دل موندیم
این نکته مهمی هستش که نصبی باشه بهتره چون هر لحظه ممکنه از کار بیافته و تمام جاهایی که از شکلک ها استفاده شده از کار بیفته
لطفا در صورت امکان این کار و تثبیت کنید. که با خیال آسوده از اسمایل ها استفاده کنیم.
ممنون
جالبه الان که دارم از شکلک ها استفاده میکنم هیچ شکلکی نمیاد
لطفا راهنمایی بفرمایید که این اشکال برای شما هم هست یا نه ؟؟؟
مقدمه چینی نوشتن ورژن 4 شهر شکلک رو شروع کردم و تمام نظرات دوستان رو تا حد ممکن در آن لحاظ خواهم کرد. اما تا چندین ماه آینده منتظر آن نباشید ( به هر حال فراموش نکنید که من دانشجو هستم و برنامه نویسی کار تفریحی من است نه شغل و حرفه من !!! ) .
نظرات سجاد عزیز بسیار منطقی و جالب بود و حتما مد نظر قرار خواهد گرفت.
در ضمن به جز سجاد عزیز ( در وب سایت شخصی خود ) و Mx_2dar ( در سایت پی سی لردز ) بقیه دوستان از ذکر منبع نرم افزار اجتناب کرده بودند. ولی خب ، مهم نیست ، هدف فقط اطلاع رسانی بود![]()
سلام
با تشکر از شالینه
من دانلود کردم و پستی که میدم برای تسته
و بابا ایول فکر نمیکردم با OPERA هم کار کنه
خیلی حال داد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)