راستی کسی اون بیت شعری که حاج آقای مسجد به حاج یونس گفت رو بلده؟؟؟هر چه عیب است ز مسلمانی ماست....یه همچین چیزی ...
اغماء
میوه ممنوعه
یک وجب خاک
شکرانه
هیچکدام
راستی کسی اون بیت شعری که حاج آقای مسجد به حاج یونس گفت رو بلده؟؟؟هر چه عیب است ز مسلمانی ماست....یه همچین چیزی ...
احسنت به سازنده اين تاپيك!
بابا من داشتم خفه ميشدم پيش بروبچ فاميل خواستم يه بار آخر فيلم رو بگم اين فيلم ميوه دار رو ميگم
حدسونده بودم كه اين فرزاد و شايگان با هم تباني كردند كه زير آب جلال رو بزنن خدا خدا ميكردم كه اينطوري بشه و شد ه مثل اينكه
داشتم يواش يواش سه ميشدم پيش اونا همشون فيلم خورن به جز من هيچي نخور
تو اين سريال اغماء دختر پژوهان تو 20 19 سالگي داره فارغ التحصيل ميشه ؟
ببينين خودتون حساب كنيد ديگه خودش كه ميگه داره رو پايان نامه اش كار ميكنه بعد تو يه قسمتي اين الياس گفت كه 3 4 سال پيش كه من پري رو ديدم ميگذره اون موقع ها 15 16 سالش بود !
اينجا دو تا حالت پيش مياد : يا پري بانو نخبه اس يا كارگردانه
بازي نيما رئيسي تو ميوه هم دل نچسبه مثل خود غزاله كه از اول فيلم تا آخرش هوار هوار اشك ميريزه
در مورد شكرانه هم يه چي بگيم ديگه :بدك نيس ولي معينه خيلي با حال شده قائميان داره تاجيكي حرف ميزنه و خنده دار
عجب نقدي شد ها
شعر جالبي بود
هر عيب كه هست از مسلماني ماست ورنه اسلام خودش ويت اوت از عيبه يه چي تو اين مايه ها بود![]()
منم فکر می کنم اینجوری باشه که شما گفتی
الیاسم بعید می دونم شیطون باشه پسر خوبیه![]()
اسلام به ذات خود ندارد عیبی
هر عیب که هست از مسلمانی ماست
اقبال
امروز فیلم اغما رو دیدید؟
یه جورایی می شه شک کرد به این الیاس.
به نظرم اگه الیاس شیطان از آب در بیاد واقعا فیلم باحالی بوده.
شیطان که داره سعی میکنه انسانهای بد رو از مرگ نجات بده و بین افراد تو بیمارستان هم دعوا بندازه.
و دکتر پژوهان که الان کاملا بنده ی اون شده!!!
البته همش حدسه ولی عجب چیزی میشه اگه اینجوری بشه...![]()
الان چند شبه که معلوم شده الیاس شیطانه
دیگه در این که الیاس شیطونه هیچ شکی نیست فقط من درست متوجه نشدم اونجا وقتی دزده رو دید دستاش رو گذاشت پشت سرش ولی هیچ اتفاقی نیفتاد؟
دست شما درد نکنه...همین بود![]()
خب حاج آقای بیچاره هم حق داره!بیشتره بچه هاش که رفتن زنش هم که همش پای تلفنه بیچاره باید دلش رو به یه چی خوش کنه!!!!!!
امیر جعفری بیچاره رو بگو که چه ضرر کلونی کرد
تق اون یکی دختر حاجی هم که در اومد
ما آخر نفهمیدیم این پسر کوچیکه حاجی،کنکوریه ، یا تو شرکت باباشه،راننده باباشه،این باشگاه و این ور و اونور با رفقا افتاده ....
خب،حالا نظر بدید کیا فکر می کنن هستی خانوم دستش با حسابداره و باباش توی یه کاسه هست و میخوان سر حاج آقای نازک دل رو شیره بمالن ، و کیا فکر می کنن بی خبره ؟
خب ..دزدی یک کار خلاف..و وسوسه شیطانی هست...درواقع دزد با اون کارش داشت
یه کار بد انجام میداد...شیطان چرا باید جلوشو میگرفت؟! دستاشو گذاشت پشت سرش و کیف کرد!
در اینکه حاجی حق داره شکی نیست..بابا ادم پیر میشه ولی خب دل داره هنوز ..
خلاف شرع که نمی خواد بکنه ..می خواد سرو سامون ! بگیره....
من بازم میگم...شک کردن به حسابدار...دقیقا هدفیه که حسن فتحی دنبال میکنه ! تا ذهن مردم
منحرف بشه از صل ماجرا( دلایلم رو تو صفحه قبل آوردم )
به نظر من هستی و باباش با هم پول های حاجی رو میکشن بالا و... الفرار !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)