در استرالیا رو نمیدونم ولی بدترین بازی سال رو شک دارم
در استرالیا رو نمیدونم ولی بدترین بازی سال رو شک دارم
بله نسخه جدید بازی ایرانی با نام آخرین شمشیر زن زند در راه است قراره با تمرکز تیم سازنده این بازی همه کنسولها را ساپورت کنه.گلاب به روتون
اخه میدونی هر چی قدقن می شه بیشتر توی استرالیا هستش مثل جی تی ای یا من هانت کلا بچه های استرالیا ظرفیتشون کمه بخاطر همین من نوشتم استرالیا تازه اینجا تاپیک شایعات هستش شما چرا جدی گرفتی حالا
در ضمن طی چند روز اینده یه دو سه تا شایعه قشنگ براتون می نویسم![]()
Last edited by mohsentanha; 19-02-2008 at 22:02.
بازیه جی تی ای Ivبرای پی سی زود تر از ایکس باکس می اید
به خبر گذاری از راک استار گیمز این بازی زودتر از ایکس باکس برای پی سی میاید
تازه گفته اند که ما فقط می خواستیم پی سی باز هارو کمی سور پرایز کنیم
مردم هم در تظاهرات بزرگی شرکت کردند و خواهان این شدند که راک استار باید در ازای هر بازیه ایکس باکس یه بازیه رایگان پی سی به بازار بده خبر خوشی هست برای ی سی بازان که این بازی به طور رایگان در دسترسشان قرار خواهد گرفت.
واقعا این شایعات شما اخر شایعه است
ولی خداییش می خوام دیگه هفته ای 1 شایعه بیشتر ننویسم چون اینا منو بن میکنن من هم حوصله ساختن یوزر دیگه ندارم لااقل مدیران پست های من رو صفر کنند ولی بن نکنند چون واقعا کلی دردسر کشیدم تا یه دونه یوزر رو درست کنم.
Last edited by mohsentanha; 26-02-2008 at 18:19.
سلام یه سری خبر های داغ دارم:
ubiسافت به علت بدهی به شرکت ماکروسافت درش تخته شد
کمپانی crytekکه همین الان با مدیرش صحبت می کردم گفتش که farcry2به بازار عرضه نخواهد شد
کمپانی راک استار نورس امروز مدیرش به من ایمیل زد و گفت که این بازی تا 2 هفته دیگر برای p30 به بازار خواهد امد
نکته: اگه دوست دارین شایعه یا همون خالی ببندم یه نظر بدین که من متوجه بشم که شما این تاپیک رو دیدین
تا اخبار ها ی دیگر فعلا دیسکانکت می شویم
کدووم بازی؟؟!کمپانی راک استار نورس امروز مدیرش به من ایمیل زد و گفت که این بازی تا 2 هفته دیگر برای p30 به بازار خواهد امد
----------------
کمپانی EA-Games در تلاش برای بالا نگهداشتن خود در بین کمپانیهای ساخت بازی، پیشنهاد 14.6 میلیارددلاریاش را برای خرید کمپانی راک* ارائه داد.
البته راک* هنوز پاسخ قطعی در مورد این پیشنهاد نداده، اما به نظر نمیرسد که خود را به خاطر این مقدار ناقابل بفروشد.
لازم به ذکر است راک* در چند ماه آینده، قصد عرضهی عنوان پرطرفدار GTA IV را دارد که به اعتقاد خیلیها، در روز اول عرضه، تمامی رکوردهای فروش را خواهد شکست.
ببخشید منظورم gtaIVبودش....![]()
سلام اقا امروز خبر های ناراحت کننده ای دارم
1.بازیgears of war2تا سال 2011به بازار ارزه نخواهد گردید
2.جی تی ای IVبه دلیل اینکه نسخه های قبلیش فروش نداشت شرکت راک استار عرضه این بازی رو به تاخیر انداخت تا برای مردم درس عبرتی بشه که این سری از بازی ها رو بخرند
3.gost ricon3 تا سال 2010به بازار عرضه خواهد شد.
نظر بدهید لطفا
Last edited by mohsentanha; 08-03-2008 at 12:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)