ممنون دوست عزيز
برنامه خوبيه نسبت به نسخه 1.5 هم بهتر شده
چند تا برنامه فارسي ديگه هم هستن كه همين كارو ميكنن يعني تايمر براي اينترنت هستن ولي اين برنامه واقعا كــــــــامــــــــل هستش ، همه چي داره
به نظر من كه عاليه
ممنون دوست عزيز
برنامه خوبيه نسبت به نسخه 1.5 هم بهتر شده
چند تا برنامه فارسي ديگه هم هستن كه همين كارو ميكنن يعني تايمر براي اينترنت هستن ولي اين برنامه واقعا كــــــــامــــــــل هستش ، همه چي داره
به نظر من كه عاليه
Last edited by shahin666; 03-04-2007 at 19:50.
دوستان اين برنامه English Version نداره؟
چون اگر بخواهم language ويندوز رو عوض كنم چند تا برنامه ي ديگه به هم مي ريزه
به نظر من هم بهتره 2 زبانه باشه
Mbt كجايييييييييييييييييييييي يي ؟
توی نسخه ی جدید 2 زبانه خواهد بود
الان دارم روش کار می کنم.
من یکی از اولین نفراتی بودم که اون تایمر رو دانلود کردم و ار اون استفاده می کردم . اما مدتی بود که تو انجمن نبودم و برای همین هم نسخه جدید رو نگرفتم . اما حالا خیلی دوست دارم که این نسخه رو دانلود کنم . البته به جز دوست داشتن نیاز هم دارم . لطفا نسخه جدید رو بزار . ضمنا چند تا پیشنهاد دارم که اونها رو نمی گم و صبر می کنم تا این نسخه رو ببینم چون ممکنه که اونا تو این نسخه وجود داشته باشن . ممنون می شم که زودتر جواب بدی.
لینک تصحیح شد.
دوستان اگه انتقادی از برنامه دارن حتما اینجا ذکر کنن ، مخصوصا کسایی که گفتن برنامه ضعیفه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mbt925; 09-04-2007 at 17:41.
سلام . متشکر بابت اینکه لینک رو درست کردی. من نتونستم که تعرفه ی اینترنت رو وارد کنم . این کار رو باید از کجا کنم؟
الان هم می نویسه هزینه صفر ریال در صورتی که من الان خیلی وقت هست که وصل هستم
برای ورود دستی تعرفه می تونین با زدن دکمه ی کوچیکی که توی قسمت تعرفه ها وجود داره ، قسمت مربوط به ویرایش دستی رو باز کنید.
یکی از دوستان هم همین مشکل رو داشت (صفر نشون دادن هزینه)
با رفتن به قسمت Regional and language option ، سربرگ Advanced و انتخاب زبان فارسی از لیست بازشو
مشکلش حل شد.
سلام :
مشکل من هنوز هم حل نشده و زمان صفر هست . البته اونجا هم از قبل فارسی بود.
1- قیمت ها مربوط به تلفن هستند و قیمت اینترنت جایی محاسبه نمی شه. باید یه جایی وجود داشته باشه که مثلا گفت من کارت 3 ساعته رو 1000 خریدم و اون هم خودش هزینه هر دقیقه اتصال رو به هزینه تماس اضافه کنه . البته : 1- باید بتونه ریز هزینه (هزینه ی تلفن تنها و هزینه کارت تنها رو نشون بده) 2- باید بتونه از مولتی کارت ها که مثلا از 12 شب تا 12 ظهر نصف حساب می کنن پشتیبانی کنه 3- باید بدون وارد کردن کارت هم فقط همون تماس رو حساب کنه و قاط نزنه
--
2-الان اون فقط یه حالت داره . در صورتی که من معمولا گاهی اوقات به isp های شهر کانکت می شم و گاهی به isp های یه شهر یا یه کشور دیگه . که در اون صورت بهتر این هست که برنامه شهری رو که من هستم بپرسه و بعد از اون خودش تشخیص بده کد گرفته شده یا نه . اگر آره هم خودش تعرفه های مخابرات رو داشته باشه و بنا به تعرفه تماس بین شهری یا خارجه حساب کنه.
--
3- می تونه چند تا پروفایل قیمت داشته باشه تا یه کسی که از چند کارت استفاده می کنه (مثلا یه شبانه 10 ساعته 500 تومن و یه معمولی 10 ساعته 2000 ) هر کدوم رو رو یه پروفایل ست کنه تا هر وقت با هر کدوم وصل شد هزینه مربوط به اون کارت حساب شه
--
4- بهتره خودش هم تو هر پروفایل بنویسه که چقدر از این کارت استفاده شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)