تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 71 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 701

نام تاپيک: کلوپ U600

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

یو700 چرا منشی نداره؟
    میشه زنگ اس ام اس رو عوض کرد؟مال یو700 رو میگما
    ملودی+ویبره چطوری هستش؟
    من منشی پیدا نکردم کجا باید برم اعصابم ریخته به هم.
    یو600 صداش از 700 بلندتره؟
    این یو700 لعنتی امکاناتش از یو600 کمتره چرا گرونتره؟یه نمه فقط خوشکلتره که تو سرش بخوره

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

داداش بیخیال این گوشی شو!
    ببینم شنیدم موقع عکس گرفتن گوشی رو باید عمودی بگیریم! درسته؟ یعنی مثل n73 و یا حتی u600 نیست؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خب گوشی رو عوضش کردم چون یه روز به من مهلت تست داده بود.شماره گیری نمیکرد و گفتش با فلش حل میشه.چون گوشی رو فارسی کرده بودند اینجوری شده بودوالان یو600 رنگ قرمز جیگری گرفتم.اما تفاوتهای این دو گوشی
    از لحاظ ساختاری:
    یو600 باریکتره اما به نظرم قدری بلندتره.هر دو خوش دست هستند ولی به نظرم کار با کیبورد یو700 یه نمه یه نمه خیلی کم دل نشین تر باشه.چون محکمتر هستش.
    قسمت جلوی گوشی وقتی که گوشی بسته است هر دو زیبا هستن ولی چون یو700 آیینه ای هستش جلوه ی قشنگتری داره البته بستگی به رنگ داره.مثلا رنگ نقره ای یو700 از یو600 قشنگتره و الان من رنگ جیگری یو600 رو از یو700 نقره ای قشنگتر میدونم.
    یو700 یه نمه عریضتره و وزن بیشتری داره به نظرم وقتی بازش کنید از یو700 بیشتر راضی میشید چون تعادلش بهتره.
    در ضمن بالای کلیدهای تماس و رد تماس روی یو700 دو تا کلید لمسی دیگه هم هستند.که یکیش میانبرها هستش و اون یکیش رو یادم رفتهیعنی در کل 6 دکمه ی لمسی داره و یو600 فقط 4 دکمه ی لمسی داره
    کار کردن با دکمه های لمسی اش اول سخت اما بعدش دلنشین هستش و خیلی فاز میده کلی هم کلاس داره.
    اما بریم داخلش.
    یو700:منشی نداره -ملودی+ویبره نمیشه .رادیو نداره-تنظیم بلندی صدای زنگ نداره -اکولایزر دستی نداره یعنی نمیتونی جاز یا راک یا هر کوفته دیگه رو انتخاب کنی.اما صداش با این حال از یو600 کاملا با کیفیت تره .صدای یو700 از نظر کیفی خیلی خوبه.یو600 هم کیفیت تره ولی یو700 بهتره.از لحاظ بلندی هر دو ضعیف هستند و تقریبا در یک رده ولی یه چیزی به من میگه یو700 یه نمه بهتر بوده.یه نمه.
    یو600 تمامی موارد بالا رو داره.در ضمن فیلمبردای یو600 بهتره.عکسهاشون هم من روی کامپیوتر نریختم ولی باید در یک حد باشه.در ضمن یو700 کابل تلویزیون نداره یعنی اصلا بهش وصل نمیشه.
    سخن آخر:
    یو600 نسبت به قیمت صد در صد از یو700 بهتره.حتی از نظر کارایی.
    این گوشی واقعا زیباست و به قیمت می ارزه.میتونم بگم که نسل جدید گوشیهای سامسونگ هستش سامسونگ این گوشیهاش از نظر طراحی با قبلی ها که همشون تقریبا در یک شکل بودن فرق کرده.
    اما در مقایسه با کا800:
    کا800 از نظر کاربری راحت تره شاید یکی از دلایل پرفروش گوشی های سونی منوهای راحت این گوشی بوده.من با منوی یو600 مشکلی ندارم چون تقریبا تو مایه های دی820 هستش که من داشتم این گوشی رو.
    دوربین کا800 به نظرم از یو600 سره.مخصوصا توی نور کم.توی کا800 تنظیمات خوبی هستش که مربوط به صحنه های مورد نظره مثلا عکس در نور کم یا در هوای ابری یا ورزشی یا سند.که واقعا مفیده.
    صدا در یک حد هستش.هنوز هندسفری یو600 رو امتحان نکردم چون قرار شد بعدا کارتنش رو بگیرم چون یه کم پول رو گفتم بعدا میدم.
    در ضمن من باتری گوشی رو در آوردم و اینجوری نوشته بود
    made in korea by samsung ایا اصله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    گوشی رو یارو از دبی اورده بود چون توی کارتنش بروشور عربی بودش.به نظرم که اصله یعنی این گوشی تقلبی نداره.
    نکات مهم قبل از خرید این گوشی:
    حتما باهاش زنگ بزنید.دکمه های لمسی رو امتحان کنید.وسایلش رو چک کنید.اما از لحاظ سخت افزاری حالت کشویی خیلی روان هستش یو600 راحتتر از یو700 باز میشه در واقع یو700 جایی برای گذاشتن انگشت شصت نداره یو600 هم نداره ولی اون قسمت برامدگی یو600 میتونه برای باز شدن کمک کنه.در کل هر دوشون راحت هستش.
    وقتی باز میکنید ببنید لقی نداشته باشه.چون من چند تا رو امتحان کردم بعضی هاشون یه نمه در حد نیم میلی متر یا کمتر جوری که اصلا تابلو نیست وقتی باز میشه لقی داره مال من که خیلی سفته البته اصلا مهم نیستش چون تابلو نیست.
    یو700 وقتی بازش کنی یه نمه لقی داره حالا شاید واسه من اینجوری بوده.
    گوشی خوبیه فعلا راضی هستم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

بازم مبارکه!
    امضاتون بهکلی عوض شد!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بازم مبارکه!
    امضاتون بهکلی عوض شد!
    خواهش میکنم انصافا ازش راضی هستم بیشتر به خاطر قیافش و اینکه میتونی رمز بذاریدر ضمن رمش هم ارزونه و نسبت به کا800 تو خرج کمتری می افتم.
    واقعا من از حالت کشویی این گوشی راضی هستم تقریبا همون حسی رو دارم که وقتی دبلیو850 رو باز و بسته اش کردم ولی حالت کشویی دبلوی850 به نظرم بهتره شایدم یه چیز باشه.
    یه بحثی بود در مورد شارژ باتری این گوشی.اوایل خوب شارژ حتما نگه نمیداره و من نظری نمیدم ولی احتمال میدم شارژش مثل دی820 باشه و من زیاد باهاش مشکلی نخواهم داشت چیزی که اعصاب آدم رو تا حدودی خراب میکنه البته خراب که نه ولی ازار میده این که باتری اش دیر شارژ پر میکنه شاید به خاطر این باشه که من دارم از شارژر دی820 استفاده میکنم.
    و اما یه سوال:
    چطور میتونم منشی تلفنش رو فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    برنامه ای هستش که بشه روی عکسها و اس ام اس ها پسورد گذاشت؟(این میشه دیگه آخر امنیت)
    در مورد امضام باید بگم که هنوزم طرفدار سونی اریکسون هستم ولی انصافا من از همون اولش تعصب زیادی نداشتم.یه مدت گوشی میخواستم که به قیمت بی ارزه و دوربین خوبی داشته باشه که انصافا کا800 بهترین بود.
    یه مدت گوشی میخواستم برای گوش دادن به موزیک که دبلیو950 می ارزید
    در آینده هر دوشون رو میخواستم که دبلیو960 بهترین انتخاب بود.
    و الانم گوشی میخواستم بخرم که در عین زیبایی ارزش خرید رو داشته باشه که یو600 و کا810 بهترنها بودند.چون کا810 همون کا800 بودش و ارزش نداره که پول دوباره برای گوشی بدم که قبلا داشتمش به همین خاطر یو600 گرفتم.به نظرم تجربه ی خوبی خواهد بود
    ولی مرده شور یو700 رو ببرند شب تا ساعت3 بیدار بودم و اعصابم خراب بود.
    Last edited by zimka_14162; 17-12-2007 at 18:27.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

آقا این طور که پیداس از U700 خیلی خوشت اموده!خوب یه باکس 24 تایی بگیر!
    درباره منشی چیزی نمیدونم ! تو گوشی من هیچ کلمه ی مرتبط به منشی هم نداره! اگه فهمیدی به من هم بگو (Plz)
    در باره رمز گذاری هم که خود سیستم عامل سامسونگ به صورت پیش فرض این قابلیت رو داره فقط کافی تو Settings وارد بخش Security و Privacy بشید! رمز رو بدید.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

خواهش میکنم انصافا ازش راضی هستم بیشتر به خاطر قیافش و اینکه میتونی رمز بذاریدر ضمن رمش هم ارزونه و نسبت به کا800 تو خرج کمتری می افتم.
    واقعا من از حالت کشویی این گوشی راضی هستم تقریبا همون حسی رو دارم که وقتی دبلیو850 رو باز و بسته اش کردم ولی حالت کشویی دبلوی850 به نظرم بهتره شایدم یه چیز باشه.
    یه بحثی بود در مورد شارژ باتری این گوشی.اوایل خوب شارژ حتما نگه نمیداره و من نظری نمیدم ولی احتمال میدم شارژش مثل دی820 باشه و من زیاد باهاش مشکلی نخواهم داشت چیزی که اعصاب آدم رو تا حدودی خراب میکنه البته خراب که نه ولی ازار میده این که باتری اش دیر شارژ پر میکنه شاید به خاطر این باشه که من دارم از شارژر دی820 استفاده میکنم.
    و اما یه سوال:
    چطور میتونم منشی تلفنش رو فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    برنامه ای هستش که بشه روی عکسها و اس ام اس ها پسورد گذاشت؟(این میشه دیگه آخر امنیت)
    در مورد امضام باید بگم که هنوزم طرفدار سونی اریکسون هستم ولی انصافا من از همون اولش تعصب زیادی نداشتم.یه مدت گوشی میخواستم که به قیمت بی ارزه و دوربین خوبی داشته باشه که انصافا کا800 بهترین بود.
    یه مدت گوشی میخواستم برای گوش دادن به موزیک که دبلیو950 می ارزید
    در آینده هر دوشون رو میخواستم که دبلیو960 بهترین انتخاب بود.
    و الانم گوشی میخواستم بخرم که در عین زیبایی ارزش خرید رو داشته باشه که یو600 و کا810 بهترنها بودند.چون کا810 همون کا800 بودش و ارزش نداره که پول دوباره برای گوشی بدم که قبلا داشتمش به همین خاطر یو600 گرفتم.به نظرم تجربه ی خوبی خواهد بود
    ولی مرده شور یو700 رو ببرند شب تا ساعت3 بیدار بودم و اعصابم خراب بود.
    برای فعال کردن منشی باید بری توی قسمت مسیج و 6 رو بزنی اون جا میتونی فعالش بکنی

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

این که میشه Sos !

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

اگه منشی نداره، دوباره فوری عوضش کن و یه منشی دار (که مسلماً باید فارسی هم داشته باشه) بگیر.

اگه منشی داره، توی منو، مسیج، answering machine هست.
    حتماً هم تست کن ببین صدا ضبط می کنه یا نه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

برادر تو گوشی من نیست!
    گوشی رو هم 3 ماه پیش گرفتم چی کار کنم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •