من درست و حسابی نفهمیدم البته فایل پی دی اف اموزشی رو مطالعه کردم.
من اینطوری فهمیدم که برای اینکه صدا رو ببری بالا اول گوشی رو خاموش میکنم و دکمه C رو میگیرم و فلش میکنم بعدش رو نفهمیدم این Fs چیه ؟
من تا یاد بگیرم موهای همتون رو سفید میکنم![]()
من درست و حسابی نفهمیدم البته فایل پی دی اف اموزشی رو مطالعه کردم.
من اینطوری فهمیدم که برای اینکه صدا رو ببری بالا اول گوشی رو خاموش میکنم و دکمه C رو میگیرم و فلش میکنم بعدش رو نفهمیدم این Fs چیه ؟
من تا یاد بگیرم موهای همتون رو سفید میکنم![]()
منم از اون pdf هیچی نفهمیدم ولی از دوستان کمک گرفتم جواب دادن
راستيتش منم اولش رو نفهميدم
من گوشي رو خاموش ميكنم و برنامه هم باز مي كنم و مدل گوشي را هم انتخاب ميكنم و كليد C گوشي را هم نگه مي دارم وبعد كابل را وصل ميكنم اما هيچي اتفاقي نمي يفته![]()
باید یه کاری بکنیراستيتش منم اولش رو نفهميدم
من گوشي رو خاموش ميكنم و برنامه هم باز مي كنم و مدل گوشي را هم انتخاب ميكنم و كليد C گوشي را هم نگه مي دارم وبعد كابل را وصل ميكنم اما هيچي اتفاقي نمي يفته
بعد از انتخاب مدل گوشی
مثلآ گزینه identify رو بزنی و بعد c رو بگیر و ...... (یا مثلآ مسیر فایل زیپ رو بذار توی misc file و بعد flash رو بزن)
فکر کنم Usb Flash نصب نیست. اگه نصبه که همین کاری که آقا بهراد گفتن بکن
به نظر من گوشی فقط n73 . بقیه گوشی ها را باید انداخت تو سطل زباله من یه n73 داشتم ولی چون بهترین دوستم k800 داشت ولی از صدای n73 من خیلی خوشش اومده بود و میخواست n73 بخره و پول نداشت من گوشیم را با اون عوض کردم تا خوشحال باشه و حالا من k800 دارم که اصلا به نظرم گوشی خوبی نیست
دوست عزيز دقت كن ببين موضوع اين تاپيك چي هست بعد نظر بده
ما كه نميگيم n73 بده يا خوبه
هر كدوم نسبت به هم معايب و مزايايي دارند
و گفتن اينها جاشون اينجا نيست !!!
اينجا فقط مختص به k800 هست : ( بهترین درایور برای افزایش صدای K800)
در ضمن مواظب خودت باش اينجا ممكنه بين K800 غرق نشي يه دفعه ...
در هر صورت رعايت كردن قوانين انجمن به نفع همه هست
ممنون
بابا خیر. نترسیدی اومدی اینجا داری از k800 بد میگی؟![]()
Last edited by SAEED_BARCELONA; 29-09-2007 at 11:20.
واقعا ترس داره.
اکوستیک جدید نیومده؟
من که اصلا سر در نیاوردم از اون پی دی اف ترو خدا یکی کاملا تا آخرش همین جا جواب بده ممنون میشم صداش خیلی کمه اصلا راضی کننده نیست میخواستم ببینم مثه کا 750 صداش بلند میشه یا کمتره بیشتره چه جوری هاست جدید ترین درایور چی اومده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)