[/quote]اشکان جان تیمی که همش پیر باشن مسلمه که هی مصدوم میشن فصل قبلم مصدومیت بهانتنون
بود.باید یه پوست اندازی بکنید مخصوصا از نظر سن و مربی
[/quote]
[/quote]اشکان جان تیمی که همش پیر باشن مسلمه که هی مصدوم میشن فصل قبلم مصدومیت بهانتنون
[/quote]
یه لحظه فکر کردم اینجا تاپیک میلان هست که داری میگی "تیمی که همشون پیرن!!!!!!!!!"اشکان جان تیمی که همش پیر باشن مسلمه که هی مصدوم میشن فصل قبلم مصدومیت بهانتنون
به جز چهار پنج بازیکن بالای سی سال و یا 28-29 ساله بقیه بازیکنان همگی جوان هستند
حالا من نمیدونم اگه تیم ما پیره پس میلان چیه دیگه!!!!!!!!!!
در مورد مصدومیت هم بگم که اینا همش شانسه و بستگی به شانس داره که کدوم تیمها کدوم بازیکنا رو ازدست میدن
همینطور که شما حدود یکی دو ماه وین رونی که بسیار جوان هست رو از دست دادید
پس لطفا الکی شخصیت یک تیم رو زیر سوال نبر
عجب
اشکال نداره بن بست و می زنیم خراب می کنیم کوچش می کنیم![]()
اشکان جان تیمی که همش پیر باشن مسلمه که هی مصدوم میشن فصل قبلم مصدومیت بهانتنون
[/quote][/QUOTE]
عزیزم اولا" میانگین سنی تیم چلسی 26 سال هست پس پیر نیست که هیچ جوان هم هستن ثانیا" اگرم فرض بگیریم پیر باشن که نیستن فاکتور تجربه بالا میره مثل تیم پیر میلان ولی چون از تجربه بالایی برخودار بودن تونستن بازم قهرمان Champions League بشن .![]()
ایول خوشم اومد![]()
کاپیتان تیم انگلستان تشریح کرد حاضر به نشستن بیرون از بازی بخاطر یک مصدومیت جزئی همانند انگشت پا نیست حتی اگر احتیاج به تزریق مسکن برای حضور در بازی باشد .
مدافع چلسی در آستانه بازی مقدماتی جام ملتهای اروپا در روز شنبه اظهار کرد بازی کردن در این حرفه کوتاه مدت ارزش تحمل درد را دارد .
او تنها بازیکن تیم که از این مصدومیت رنج می برد نیست و استیون جرارد همانند او مصدومیت مشابهی دارد ولی گفته می شود او روند بهبودی را برای این بازی طی می کند .
تری گفت : " من نیز دچار مصدومیت پا شده بودم و در اولین روز شروع فصل با تزریق برای تیمم بازی کردم . اینطور نیست که با یک ترزیق حال شما خوب یا بسیار بد شود و فقط بهبودی کمی دیرتر انجام می شود ."
ببینید این یک حرفه کوتاه مدت است (فوتبال) و من نمی خواهم حتی یک بازی را هم برای چلسی یا انگلستان از دست بدهم یا حتی یک تمرین از فصل را .
اگر این مشکل با یک تزریق حل می شود بسیار خوب من آنرا انجام می دهم و من مطمئنم که استیو (جرارد) هم همین کار را خواهد کرد برای اینکه او عاشق بازی برای کشورش است ، عاشق نشان دادن شور و اشتیاق خود در زمین بازیست .
" این یک انگشت شکسته است کمی هم متورم شده ولی کمی یخ از پسش بر میاد . من و فرانک همیشه همین کار را در چلسی انجام می دهیم و سعی می کنیم تورم را بخوابانیم و برای بازی بعدی آماده شویم .شاید من اینکار را در 36 سالگی نیز انجام دهم ! نمی دانم اما تو باید به یاد داشته باشی که این حرفه کوتاه مدت است "
منیع : Goal.com UK
میگم Undercover-G جان
این مطالب و اخبار و این چیزا رو خودت ترجمه می کنی و میزاری اینجا؟؟؟
حسابی دمت گرم
همین الان اخبار گفت که مسئولان چلسی به دنبال انتقال قرضی بالاک به اینتر و همینطور آدریانو به چلسی هستند
![]()
آره مورینیو جان ! چون چاره ای نیست .
اخبار خبرگذاری های داخلی که به درد خودشون می خوره و تازه نمی تونن پوشش خوبی رو کل اخبار مربوط به هر تیمی داشته باشن نه امکاناتشو دارن نه نیرو شو و احتمالا" نه بوجشو یا مثلا" اگه بین 10 خبری که وجود 1 یا دو خبر رو پوشش می دن![]()
پس همون بهتر که خودمون دست به کار بشیم![]()
من نشنیدم ! کدوم شبکه ؟همین الان اخبار گفت که مسئولان چلسی به دنبال انتقال قرضی بالاک به اینتر و همینطور آدریانو به چلسی هستند![]()
فکر کنم شبکه خبر گفت : شبکه 6
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)