تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 545 اولاول ... 71314151617181920212767117517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

نميشه گفت نسخه 4 افتضاحه.
    بر عكس در نسخه 4 نو اوري شده و اين موضوع باعث شده خيلي از كساني كه با اين سري بازي بيگانه بودن به طرفش جذب بشن.اين بازي بهترين بازي سال 2004 شناخته شد.(شايدم 2005)
    توي نسخه 4 درسته از ترسناكي بازي كم شده ولي هيجان بازي خيلي زياد شده و بازي بسط بيشتري پيدا كرده.
    گرافيك بازي هم خيلي بيشتر از نسخه هاي قبلي هستش.
    در حقيقت ميشه گفت نسخه هاي قبلي گرافيك نداشتن چون محيط دو بعدي داشت و تماما از قبل رندر شده بود.
    ولي نسخه 4 كاملا سه بعدي شده. در ضمن اين بازي سال 2004 توليد شد و نبايد گرافيكش رو با بازيهاي 2007 مقايسه كنيد.
    به دوستاني كه به ترسناك بودن بازي اهميت زيادي ميدن پيشنهاد ميكنم بازي سايلت هيل رو تست كنن.
    Last edited by H M R 0 0 7; 01-12-2007 at 19:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه redblood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

ok بچه ها ،دیگه بحث در مورد evil4 کافیه.چون میترسم بحث تاپیک منحرف بشه و تاپیکو ببندن.لطفا به بحث evil5 ادامه بدیم.
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض کمک

بازی که داستانش افتضاح شده.باور کنید من الان یه مدتیه که دوباره دارم اویل 1 رو بازی میکنم ،با اینکه قبلا بازی کردم و کیفیت خیلی پایینی هم داره ولی اینقدر داستانش جالبه و محیط رو ترسناک و دلهره آور درست کرده که آدم دوست نداره از ادامه بازی صرفنظر کنه.به هر حال توقع بیشتری از این بازی میرفت که نتونستن برآوردش کنن.
    یه چیزی رو به خاطر داشته باشید،وقتی کمیت زیاد بشه کیفیت پایین میاد.اویل هم در قسمت سوم خودشو به اوجش رسوند و با ساختن قسمت بعد خودش را پایین کشید.فواره هرچی بره بالاتر سقوط بیشتری خواهد داشت!
    سلام دوستان :
    شرمنده من عضو جدید هستم نمیدونستم اینجا باید سوال کنم یا خیر در هر صورت مرا ببخشید :
    دوست عزیز من خیلی دوست دارم رزیدنت اویل 1 رو بازی کنم ولی روی سیستمم بالا نمی یاد مشخصات سیستمم هست :
    3000 2 مگ کش 64 بیت
    گرافیک 8500 جی تی اس 512 مگ
    رم 1 گیگ
    آیا چون بازی قدیمیه نمیشه یا باید کار خاصی کرد البته سی دی شو دارم توش یه کانفیگ داره که فقط تنظیم گرافیک هست ممنون میشم کمکم کنید .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

ok بچه ها ،دیگه بحث در مورد evil4 کافیه.چون میترسم بحث تاپیک منحرف بشه و تاپیکو ببندن.لطفا به بحث evil5 ادامه بدیم.
    ممنون
    چرا تاپيك رو ببندن. اويل 5 رابطه مستقيم با اويل چهار داره. اصلا هر بازي كه كه اينجوريه رابطه مستقيم با نسخه هاي قبلي و به خصوصص نسخه قبلي خودش داره.
    اويل 5 هم بايد با اويل 4 مقايسه كنيم.اگه با اويل چهار مقايسه نكنيم با چي مقايسه كنيمش پس؟

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان :
    شرمنده من عضو جدید هستم نمیدونستم اینجا باید سوال کنم یا خیر در هر صورت مرا ببخشید :
    دوست عزیز من خیلی دوست دارم رزیدنت اویل 1 رو بازی کنم ولی روی سیستمم بالا نمی یاد مشخصات سیستمم هست :
    3000 2 مگ کش 64 بیت
    رم 1 گیگ
    آیا چون بازی قدیمیه نمیشه یا باید کار خاصی کرد البته سی دی شو دارم توش یه کانفیگ داره که فقط تنظیم گرافیک هست ممنون میشم کمکم کنید .
    نه سيستمتون مشكلي نداره
    اما اين بازي و البته شماره دومش هم فقط روي ويندوز 98 اجرا ميشن
    خوب شما اگه سيدي پلي 1 رو داشته باشيد ميتونيد با تبديلي پلي 1 بازي كنيد تازه دمو هاش هم سر جاشه چون حتما ميدونيد كه دموهاش رو حذف ميكنن

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان :
    3000 2 مگ کش 64 بیت
    رم 1 گیگ
    شاید بتونی از راه کلیک راست روی properties روی فایل اجرایی و اون compatibility و باقی قضایا بازی رو اجرا کنی
    امتحانش کردی؟ جواب می ده معمولا
    البته اون کانفیگ که گفتی اشتباه نکنم یه فایل بود که باید اجراش کنی و بین 9 گزینه یکی یکی انتخابشون کنی و بازی رو باهاشون اجرا کنی ببینی با کدومش اجرا می شه
    در هر حال شدنیه

داره خودمونی میشه mamadjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض همکاری

سلام
    من یکی از دوستدارای پر و پا قرص رزیدنت اویل هستم که همه نسخه هاش رو چند باری بازی کرده. دوست دارم باهاتون همکاری کنم و خبرای جدید از resident evil 5 تو این تاپیک بیارم. ولی تو زمینه انجمن اولین باریه که می خوام مطلب بنویسم.
    فعلا کارمو با خوندن پست های قبلی این تاپیک و دیدن تریلرها شروع کردم
    چیزی که می تونم بگم اینه که هنوز نتونستم بازی پیدا کنم که مثل نسخه های رزیدنت اویل هر چه قدر بازی کنی سیر نشی.
    نوع بازی و هیجان و شخصیت های اون به قدری بدیع و متفاوت هستند که اونو با تمامی بازیهای یک بار مصرف دنیا متمایز می کنه.
    Last edited by mamadjavad; 05-12-2007 at 09:52.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

چیزی که می تونم بگم اینه که هنوز نتونستم بازی پیدا کنم که مثل نسخه های رزیدنت اویل هر چه قدر بازی کنی سیر نشی.
    نوع بازی و هیجان و شخصیت های اون به قدری بدیع و متفاوت هستند که اونو با تمامی بازیهای یک بار مصرف دنیا متمایز می کنه.

100 درصد تائيد ميشه!

در ضمن خوش آمدي. (به من كه كسي خوس آمدي نگفت)

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا همینطوره
    نمی دونم اینجا جای این بحث هست یا نه
    ولی دوست دارم بدونم کسای دیگه چند نسخه های مختلف این بازی رو رفتن
    من نسخه ۱ رو ۱ بار
    نسخه ۲ رو ۵ بار
    نسخه ۳ رو ۱۲ بار
    و نسخه ۴ رو هم ۳ بار رفتم آخرش
    البته ۴ رو بازم می خواستم بازی کنم ولی سیستمم رو که ارتقا دادم دیگه کار نمی کنه
    یکسری رزیدنت اویل های متفرقه هم پیدا کردم که تا آخر رفتم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

من يادم نيست چند بار رفتم تا آخرشون!!

حالا منم يه سوال بي ربط ميكنم!! از كدوم اسلحه اين بازي خوشتون مياد
    من كه با مگنوم خيلي حال ميكنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •