››››››››››››› اسنايدر و نيستروي گل هاي ديشب هلند رو زدن و هلن 2 هيچ برد ‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹
نميدوني گل اسنايدر چي بود
يه ضربه ايستگاهي از 30 متري حدودا .................
››››››››››››› اسنايدر و نيستروي گل هاي ديشب هلند رو زدن و هلن 2 هيچ برد ‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹
نميدوني گل اسنايدر چي بود
يه ضربه ايستگاهي از 30 متري حدودا .................
گابريل هاينزه،مداف جديدمون،تو يه مصهاحبه گفته كه فرگوسن،در اواخر حضورش در منچستر،اصلا رفتار خوبي با او نداشته.او اضافه كرد كه:رابطهام پس از بهبودي آسيبديدگي مچ و آمادگي براي جامجهاني 2006 با فرگوسن خراب شد. من او را ناراحت كردم و همه چيز از همان موقع دگرگون شد و بايد باشگاه را ترك ميكردم. من براي بهبودي به اسپانيا رفتم و فرگوسن فكر كرد كه نميتوانم در آلمان و با آن شرايط بازي كنم. مطمئن بودم كه فرگوسن حتي يك لحظه اجازهي بازي به من را در اين فصل نميداد؛ ولي، با اين همه به دليل تلاش براي باشگاه شايستهي رفتار بهتري بودم.
فرگوسن هم تو جواب گفته:گابريل پس از جامجهاني آمادگي لازم را نداشت و ما بايد دوباره روي توان بدني او كار ميكرديم. در آن هنگام مدير برنامهي او در ديدارهايي كه با مديريت باشگاه ديويد گيل داشت، از باشگاه خواست كه يا اجازهي ترك باشگاه را داشته باشد يا دستمزدي 2 برابر را دريافت كند. آنها ميخواستند او گرانترين بازيكن باشگاه باشد و اين موضوع بسيار مضحك بود.
1_ بازیکنان رئال برای قهرمانی در اروپا ۴۰۰ هزار یورو پول دریافت میکنند! ال موندو گزارش داد مدیر رئال در نشستی با ال مندو گفت ابن بازیکنان را متحیر و شگفت زده میکند و روحیه انها برای بردن جام بالا رود (خدا کنه همیشه ازکارا کنه) همچنین کالدرون گفت برای لالیگا ۲۵۰ و برای کوپا دل ری۲۰۰هزار یورو میپردازد . خداييش با اين كارش خيلي حال كردم!
2_بازيكن جديد تيم فوتبال اتلتيكو مادريد به جرم مصرف مشروبات الكلي، نبستن كمربند و حركات مارپيچ در حين رانندگي در بزرگراه مادريد، بازداشت و جريمه شد.
خوزه آنتونيو ريس كه از سوي اين باشگاه مرد اخلاق لقب گرفته است توسط پليس امنيتي اسپانيا بازداشت و جريمه شد.
وي به خاطر اين رسوايي اخلاقي، جايگاه قابل قبول خود در جدول محبوبيت مادريديها را از دست داده است و بابت بازي در رئال مادريد مورد نفرت هواداران اتلتيكو مادريد قرار دارد.
شش هزار پوند جريمه نقدي وي است كه قسمت اعظم آن بواسطه مزاحمت براي اتومبيلهاي در حال حركت در بزرگراه و مصرف مشروبات الكلي حين رانندگي است.
به نظر من كه براي تربيتش هنگام حرف زدن در مورد رئال،لازم بود براش!!
باریککلللا به این دو تا بازیکن. واقعا عالیا.![]()
عجب ادمی هست حین رانندگی!!الكلي حين رانندگي است.
توی اخبار ورزشی نشون داداسنايدر و نيستروي گل هاي ديشب هلند رو زدن و هلن 2 هيچ برد
اگه ميموند الان محبوبيت شو از دست نداده بود
بازي آخر فصل پيش رئال رو كه ياتون نرفته ؟
ريس بود كه .........
ولي حيف شد رفت
گور پدر ره یس ولش کنید بابا.....
اشنایدر(اسنایدر) رو بچسب
عجب گلی زد دیشب
ضربه ایستگاهیاش رو دست بکهام رو آورده![]()
یه جور خاصی میزنه یعنی میزنه به تیرک جناح موافقش.عین همونی بود که به ویارئال زد ولی دورتر.حالا که
بارسا دست از سر هلندیا ور داشته رئال بهشون چسبیده.روبنم هست
›››››››››››››››› ›››››››››››››››› ›››››››››››››››› ››اسنايدر‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹ ‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹ ‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹ ‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹
روبن
درنت
ون نيستروي
راستی بازی بعدی کی هست ساعت چند البته به تهران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)