بخاطر اينكه دوستان اذيت نشن عكس رو به صورت آدرس گذاشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بخاطر اينكه دوستان اذيت نشن عكس رو به صورت آدرس گذاشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sezar & sanaz; 18-09-2007 at 10:37.
آموزش نصب قالب در جوملا
براي نصب قالب ، ابتدا قالب مورد نظر خود را كه در سايت هاي مختلف موجود است و پسوند ان بصورت zip مي باشد را دانلود كنيد.
سپس ،وارد قسمت مديريت سايت شويد .
در منوهاي بالا گزينه installer و يا نصب كننده را كليك كنيد
در زير منوي باز شده ، گزينه theme را انتخاب كنيد .
در صفحه جديد ، يك گزينه براي browse وجود دارد .
فايل مورد نظر را از روي هارد خود ( بصورت همان فايل زيپ ) انتخاب كنيد .
سپ گزينه install را فشار دهيد .
پس از چند لحظه قالب آپلود و نصب مي شود
براي استفاده از اين قالب ، به قسمت مديريت قالب ها برويد و ان را به عنوان قالب پيش فرض انتخاب كنيد .
موفق باشيد
محسن
شما مراحل را درست انجام داده ايد .
مرحله آخر كه يك ليست نمايش داده مي شود ، فايل هايي است كه unzip شده اند .
حالا در همان پوشه public_html پوشه ها و فايل هايي كه unzip شده اند ، وجود دارد . مراحل نصب را ادامه دهيد .
البته من از همين الان پيشنهاد مي كنم كه فارسي را فقط براي آشنايي ،نصب كنيد ولي براي كارهاي جدي و سايت اصلي خود ، حتما از ورژن اصلي و انگليسي استفاده كنيد .
موفق باشيد
محسن
به نظر مي رسه مشكل از سرور باشه
با مدير سايت و هاست تماس بگير
قربون دستت از اينكه وقت مي گذاري جواب مون رو مي دهي ممنون
راستي اگر بخواهيم هاستي رو انتقال بديم كجا بايد نشاني هاي هاست رو به كنترل پنل بدهيم
راستي مي شود هاست پارس اسپيس رو روي دامينمون انتقال بدهيم
سلام
در مورد انتقال فايل ها ،بايد از ديتابيس بك آپ بگيريد و سپس در هاست جديد restore كنيد .
سلام.
دنبال یک کامپوننت میگردم که بشه توی صفحه عکس به صورت کوچک با توضیحات بگذارم و وقتی روش کلیک میکنم عکس بصورت بزرگ توی یک صفحه دیگه باز بشه.
محسن جان از آنجايي كه هاست خريدم جواب نمي ده در ضمن گزينه ي اينستال رو هم پيدا نكردم همون اول كه خريده بودم زدم دمش رو عوض كردم حالا بر نمي گرده به حالت اولش و اينكه گزينه اينستال ديگه نيست !!!!
بيا مشكلت رو حل مي كنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)