تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 2376 اولاول ... 713141516171819202127671175171017 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام

بنده استقلالی نیستم ولی شما چرا اینقدر با عجله نتیجه گیری میکنین ؟

تازه 5 هفته از فصل گذشته و هنوز کلی مونده .

بهترین تیم های دنیا هم از همون هفته اول نتیجه عالی بدست نمیارن . منچستر اکثرا فصل رو بد شروع میکنه ولی اخر فصل که همه از نفس می افتن بهترین نتایج رو میگیره .
    البته مقایسه تیم های ما با اروپایی ها درست نیست ولی کمی صبر کنین .

همین پرسپولیس ، اگه یه خورده اختلاف بین استیلی و قطبی پیش میاد ، میره وسطای جدول .

پس عجله نکنین .

چلسی 2 سال پیش رو ضعیف شروع کرد؟!

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

نمیدونم والا با این همه مهره چرا می بازیم

سعید لطفی فواروارد اونا بود تا دفاع ما

بعدشم :

سیستمه 4.4.2 هنوز تو ایران جا نیوفتاده و این سیستم ماله تیم های حرفه اییه که حجازی سر استقلال این سیستم رو میچینه

اگر مرفاوی با این بازیکن ها سرمربی بود الان اول جدول بودیم

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

تيم ما فقط به يه آناليزور توپ مثل محصص يا مجيد جلالي داره
    هر كدومشون رو بگيريم ديگه مشكلي نداريم .

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

نمیدونم والا با این همه مهره چرا می بازیم

سعید لطفی فواروارد اونا بود تا دفاع ما

بعدشم :

سیستمه 4.4.2 هنوز تو ایران جا نیوفتاده و این سیستم ماله تیم های حرفه اییه که حجازی سر استقلال این سیستم رو میچینه

اگر مرفاوی با این بازیکن ها سرمربی بود الان اول جدول بودیم
    عزيز مشكل اينه كه تيم هنوز مهره هاش نتونست خودشون رو با دفاع 4 نفره وفق بدن
    هميه اينا 7و8 سال 3 دفاعه بازي كردن
    صمد هم چون با سه دفاع و همون سيستم قبليه قلعه نويي بازي ميكرد اينجور مشكل ها نداشت.

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

عزيز مشكل اينه كه تيم هنوز مهره هاش نتونست خودشون رو با دفاع 4 نفره وفق بدن
    هميه اينا 7و8 سال 3 دفاعه بازي كردن
    صمد هم چون با سه دفاع و همون سيستم قبليه قلعه نويي بازي ميكرد اينجور مشكل ها نداشت.

همینه دیگه

آخه وقتی 4 تا دفاع مطمئن نداریم چه اصراریه به این سیستم بازی کردن

دفاع خوب در حاله حاضر صادقی و قربانی رو داریم ( تازه این ها هم سوتیاشون زیاد شده )

من نمیدونم چرا علی انصاریان رو گزاشتن بره این همه خرید کردن یه دفاع خوب نگرفتن

پروفشنال pd2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فعلا همونجای قبلی

پيش فرض

بنده ابدا بدبین نیستم ها ، ولی نمیدونم چرا حس میکنم بعضی بازیکنا عمدا ...............
    انشالله که حس بنده درست نیست .

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

يكي از دوستان تهراني كه به ورزشگاه رفته بود مي گفت بعد بازي تماشاگرا شروع كردن به تشويق حجازي مي گفتن ناصر دوست داريم و از اين صحبتها...

بعد كه حجازي اومده به ابراز احساساتشون پاسخ بده گفتن ناصر .........

.

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض علي دایی: از حجازی عذرخواهی می‌كنم

سرمربی تيم فوتبال سايپا پس از پيروزی تيمش برابر استقلال تهران گفت: تيم ما شايسته‌ ی پيروزی بود و می‌توانستيم با اختلاف 4 - 5 گل استقلال را شكست دهيم.
    علی دایی در نشست مطبوعاتی پس از بازی گفت: نه تنها انگيزه بلكه دليل اصلی پيروزی ما بازی منطقی بود كه بازيكنانم ارايه دادند. ما فوتبالي هماهنگي انجام داديم و نه تنها در نيمه‌ي دوم بلكه در نيمه‌ي اول نيز تيم برتر زمين بوديم و استقلال تنها در سه چهار دقيقه‌ي اول بازي توپ و ميدان را در اختيار داشت. ما شايستگي اين پيروزي را داشتيم، هر چند كه اگر توپ‌هايمان به گل تبديل می‌شد با اختلاف 4 - 5 گل استقلال را شكست مي‌داديم.
    علي دايي با انتقاد از قضاوت هدايت ممبيني گفت: نه تنها گل سوم ما بلكه در بسياری از صحنه‌ها سوت‌های داور عليه تيم ما بود. داوران بايد بدون در نظر گرفتن موضوع استقلال و پرسپوليس سعی كنند بهترين قضاوت خود را انجام دهند. فكر می‌كنيم به من حق مي‌دهيد كه در چند صحنه حق ما خورده شد.
    وي درباره‌ي حريف نيز گفت: من راجع به استقلال صحبت نمي‌كنم. تنها در مورد تيم خود مي‌گويم كه ما خوب بازي كرديم اما، از تمام موقعيت‌هاي خود استفاده نكرديم. اطمينان داشتم كه تيم ما روز به روز بهتر مي‌شود و هم اكنون نيز تيم ما در آينده بهتر از اين خواهد شد. مي‌خواهيم نماينده‌ي شايسته‌اي براي فوتبال ايران در ليگ قهرمانان آسيا باشيم.
    دايي درباره‌ي تقابل با ناصر حجازي نخستين مربي باشگاهي‌اش گفت: از همين جا از آقاي حجازي عذرخواهي مي‌كنم. او پيشكسوت، استاد و بزرگ من است اما، اين فوتبال است و خوشحال هستم كه از اين ميدان من سربلند خارج شدم.
    وي درباره‌ي جريان بازي نيز گفت: بعد از اين كه به صورت اتفاقي گلي دريافت كرديم تيم برتر زمين بوديم و دو ضربه‌ي ما به تير دروازه برخورد كرد و موقعيت‌هاي زيادي را از دست داديم، ما در مجموع و كل بازي تيم برتر بوديم و تيمي كه بيشتر دويد و تلاش كرد تيم ما بود.
    دايي درباره‌ي فحاشي برخي از تماشاگران استقلال و شعارهايي كه عليه او مطرح مي‌شد گفت: اين مساله ديگر به من مربوط نيست و اين كميته‌ي محترم انضباطي است كه بايد در اين باره تصميم‌گيري كند. هر چند كه از هواداران استقلال دلخور نيستم، آنها روي تيم‌شان تعصب دارند و من از هيچ كدام‌شان ناراحت نيستم.
    وي سايپا را يكي از مدعيان اصلي قهرماني در ليگ برتر خواند و گفت: اميد فراواني به كسب عنوان قهرماني داريم و تلاش مي‌كنيم تا از عنوان خود دفاع كنيم.
    دايي درباره‌ي ضعف خط حمله‌ي سايپا گفت: ما " زوهانی" را گرفته‌ايم كه به دلايلي هنوز كارت بازي‌اش صادر نشده، با اين حال ما دو جای خالی داريم و می‌خواهيم از اين دو جای خالی به نحو احسن استفاده كنيم.
    وي افزود: اگر شما دو بازي ما برابر پاس همدان و ذوب‌آهن را ديده باشيد به اين نتيجه مي‌رسيد كه تيم ما روز به روز بهتر مي‌شود. من به تيمم ايمان دارم. پس از دو هفته شكست و شروع بدي كه داشتيم هم اكنون روز به روز بهتر مي‌شويم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض نصيرزاده:گل سوم سايپا،سالم بود

اخراج منصوريان فراموش شد
    هوشنگ نصيرزاده،‌ كارشناس داوری در خصوص دقايق حساس بازی در گفت‌وگو با خبرگزاری فوتبال ايران اظهار داشت: ممبينی در روزی كه دو كمك‌داور او را كمك می‌كردند، در دقيقه 3 برای تصميم رفعتی كه اعلام كرنر كرده بود، به اشتباه ضربه دروازه را نشان داد.
    به طور قطع داور بازي مصمم بود كه بدون اخطار و انجام مديريت بازی را به پايان ببرد و به همين دليل از بسياری از برخوردهای بازيكنان به صورت كاملا منطقی گذشت می كرد. اين همان شيوه‌ای بود كه فغانی در بازی پرسپوليس با پيكان انجام داده بود. گل تيم استقلال واقعا توسط برهانی به ثمر رسيد زيرا او موفق شد كه روی خط توپ را استپ كرده سپس وارد دروازه نمايد.
    دقيقه 43 وقتی پيروز قربانی با خطا خود حمله حريف را قطع كرد داور مجبور شد اولين اخطار بازي را به درستي به نام او به ثبت برساند. در دقيقه 46، رفعتي كه جايگيري خوبي داشت توانست گل تيم سايپا را به درستي آفسايد اعلام نمايد.
    در دقيقه 50 نيز ممبيني شيوه نويني از داوري را نيز به نمايش گذاشت؛‌ آنجايي كه بازيكنان استقلال با 7 متر فاصله ضربه آزاد را از محل ديگري اجرا كردند و او اجازه داد بازي ادامه پيدا كند. دقيقه 60 آلوز به دليل انجام خطاي بدون توپ از داور اخطار گرفت.
    در لحظاتي كه گل سوم تيم سايپا به ثمر مي‌رسيد، داور مسابقه به اشتباه حركت آلوز را خطا ديد، در حالي‌كه مدافع استقلال باعث افتادن طالب‌لو شده بود و اين بدترين تصميم داور مسابقه بود كه اگر ضربه سر عليزاده وارد دروازه مي‌شد آنگاه اين تصميم داور مي‌توانست جنجال بزرگي ايجاد كند و علاوه بر آن براي سايپا نيز مطالباتي به همراه داشته باشد. دقيقه 77 نيز برهاني سعي كرد از داور يك پنالتي بگيرد، در حالي‌كه در انجام اين كار موفق نبود. دقيقه 79 كف پاي منصوريان روي آلوز با هر كارتي كه جريمه مي‌شد، قابل دفاع بود زيرا او از خطاي كف پا براي آسيب زدن به آلوز استفاده كرد.
    نصيرزاده در پايان گفت: علاوه بر گل سوم كه اشتباه داور مسابقه در آن محرز بود، بايد بي‌توجهي داور به پيراهن لطفي كه نوعي زيرپا گذاشتن قانون 4 فوتبال بود. از جمله مواردي بود كه داور را متهم به توجهي به آرايش و هارموني مسابقه مي‌كرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض اولين تمرين استقلال پس از شكست

بازيكنان استقلال پس از شكست مقابل سايپا، عصر امروز در ورزشگاه شيرودی تمرين خواهند كرد.
    به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران؛ استقلالي‌ها ساعت 30/16 امروز در زمين شماره 2 شيرودي يك تمرين سبك را پشت‌سر خواهند گذاشت. كادرفني هنوز در مورد تمرين روز يكشنبه (فردا) هنوز تصميم‌ قطعي نگرفته‌اند ولي به احتمال فراوان آبي‌پوشان فردا استراحت خواهند كرد. گفتني است كه استقلال در هفته ششم ليگ‌برتر ميهمان برق‌ شيراز خواهند بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •