تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 34 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 340

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه يوونتوس: Juventus F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه pentoriko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تـــــــــــهـــــــــــران

پيش فرض علاقه شدید رانیری به زاپاتا

به ژانویه نزدیک می شویم و مدیران ورزشی تیم های معتبر دنیا به دنبال رفع نقاط ضعف خود طی بازی های نیم فصل نخست هستند. ژانویه فرصت خوبی برای جذب مهره های ارزشمندی است که می توانند با پیوستن به تیمی دیگر ارزش و بزرگی خود را ثابت نمایند السیو سکو به همراه مسولین بیانکونری در تلاشند تا بازیکنان مورد نظر را در فصل نقل و اتقالات زمستانی راهی شهر مه گرفته تورینو نمایند. سیاه وسفید پوشان بزرگ و مطرح ایتالیا اولین نگاه خود را معطوف دفاع کرده اند و در نظر دارند از میان ایووانویچ مدافع 23 ساله لوکوموتیو مسکو و زاپاتا 21 ساله بازیکن اودینزه یکی را یوونتوسی نمایند. ایووانویچ توانایی بازی در سمت راست و مدافع مرکزی را داراست و از تجربه بیشتر و بهتری برخوردار است اما زاپاتا نیز مورد قبول رانیری قرار گرفته .در صورت جذب این دو مهره احتمال ترک زبینا و بومسونگ در زمستان زیاد می شود و شایعه جدایی این بازیکنان و رفتن به لیگ انگلیس قوت می گیرد. لوئیسائو از بنفیکا نیز دیگر نامی است که یووه به ان توجه دارد تلاش می کند مسولین تیم پرتغالی را راضی به مذاکره نماید

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

2 - 2

گل های پارما :
    گاسبارونی (43)
    پیزانو (56)

گل های یوونتوس :
    لگروتالیه (76)
    یاکوئنتا (80)

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض اشتباهات داوری مهمترین دلیل تساوی یووه

در ضمن گل اول پارما از روی نقطه پنالتی بود و این ششمین پنالتی بود که در این فصل داوران ایتالیایی به ضرر یوونتوس گرفته بودند.
    البته کیه لینی در دقیقه 80 با کارت مستقیم قرمز از زمین بازی اخراج شد اما این کارت به خاطر خطایی که او انجام داده بود به وی نشان داده نشد بلکه بعد از خطای ساده کیه لینی بازیکن پارما که بر روی او خطا شده بود اجازه بلند شدن کیه لینی را از روی زمین نداد و سر این مدافع یوونتوس را دور از چشمان داور گرفته بود و این عمل موجب عصبانیت کیه لینی شد و باعث شد تا یک ضربه نه چندان محکم به سینه ی او وارد کند و یار پارما هم با تمارض بیش از حد و گرفتن صورت خود ، داور را بر آن داشت تا کارت قرمز خود را از جیب بیرون بیاورد . ضمن اینکه دیگر یاران پارما با حمله به سوی او هدف تضعیف روحیه تیم یوونتوس را دنبال میکردند و نتیجه مسابقه در این دقایق 2 بر 1 به سود تیم پارما بود.
    البته یاران توانمند یووه با تسلط بر بازی و اجرای یک بازی منطقی توانستند بازی را به تساوی بکشانند.
    مهمترین حادثه این مسابقه که در دقایق تلف شده نیمه دوم اتفاق افتاد مردود اعلام کردن گل سوم یووه بود که توسط یاکوینتا به ثمر رسیده بود و البته من خودم هیچ دلیلی برای مردود اعلام کردن آن گل ندیدم .

تا چه زمانی داوران این گونه اقدام خواهند کرد و حق یوونتوس را پایمال می نمایند مشخص نیست

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض يووه با قلبش نجات يافت

استاديوم تاردینی امروز شاهد ديدار يوونتوس برابر پارما بود ديداري که يک نيمه قدرت ابي و زرد پوشان را به خود ديد نيمه اي که يووه هيچ حرفي براي گفتن نداشت و ياران ميزبان به خوبي راه را به بيانکونري ها بسته بودند گاسباروني در اخرين دقايق نيمه اول از روي نقطه پنالتي دروازه بوفون را گشود تا يووه بار ديگر گلي از روي نقطه پنالتي دريافت کند با شروع نيمه دوم يووه دست به تعويض زد اما باز اين پارما بود که به گل رسيد يووه بازي را از دست داده بود و در دقايقي مانند تيمي ناهماهنگ نشان مي داد با اين حال لگروتاليه به کمک تيم امد گل نخست يووه را به ثمر رساند و بعد ياکوئنتا با گل خود نجات بخش بانوي پير شد بايد بگوييم يووه با قلبش بازي کرد و با قلبش نجات يافت اين بازي دو نيمه داشت يک نيمه کاملا در دست ميزبان و درنيمه دوم ، نيمه اي که هر دو تيم در پي فرصت گلزني براي خود بودند ابي و زرد پوشان در 45 دقيقه اول هر چه خواستند انجام دادند و بسيار قدرتمند ظاهر شدند گاسباريني ،کورادي و پيزانو هر کدام حملات گسترده اي را انجام دادند و بسيار خطرساز نشان دادند شاگردان رانيري کاملا اسير سيستم مربي پارما بودند و هيچ فرصتي نصيب دل پيرو و ترزگه نشد پالادينو و کامورانزي قدرتي نداشتند و هيچ حرکت موثري از انان ديده نشد موقعيت يووه بسيار اندک و کم بود و اين براي يوونتوس بسيار تاسف بار است با شروع نيمه دوم يووه با تعويض دل پيرو مي خواست به گل برسد اما هافبک هاي اين تيم مشکل داشتند نه مهاجمان تيم . اين تغيير کاري از پيش نبرد و گل دوم پارما از راه رسيد گلی در عین ناباوری و رانيري متوجه شد از اين تغيير سودي عايدش نشده است اين بار دست به تعويض ديگر زد و تياگو را راهي ميدان کرد او هنر خود را چند بار نشان داد براي بازيکن تازه وارد بيانکونري ها فرصت خوبي است تا توان خود را ثابت کند يووه به پيش روي خود ادامه داد اما کمي ناهماهنگ و کم اثر بود اين حملات ادامه داشت تا اينکه لگروتاليه مدافع بانوي پير گل اول يووه را وارد دروازه بوچي نمود بوچي در چند صحنه عالي کار کرد و توان خود را در برابر بوفون نشان حالا نوبت به صالح حميدزيچ است او بايد به ترکيب اضافه شود يک مدافع خارج مي شود و هافبک رو به جلو به ميدان مي ايد با امدن او گل دوم يووه توسط ياکوئنتا يار تازه وارد در نيمه دوم به دست امد دردقايق پاياني بازي کاملا تغيير کرد و يووه به دنبال گل سوم خود بود اما پارما حريف دست و پا بسته اي نيست و هر از گاه حملاتي را ترتيب مي داد در حالي که بازي به دقيقه 90 رسيده بود ياکوئنتا گل ديگري را به ثمر رساند اما خوشحالي يوونتوس به نيتجه نداشت و گل توسط دارو مردود اعلام شد در تکرار صحنه مي توان شک و ترديد را کاملا متوجه شد اين مي توانست يک گل صحيح باشد و در صورتي که تاييد شود اين گل يک گل سالم است مي تواند بحث هاي ديگري را به دنبال داشته باشد با اين حال ديدار ورزشگاه تارديني با نتيجه 2 بر 2 مساوي تمام شد اما منتظر نظر کميته داوران و مسولين يوونتوس هستيم.

گل صحيح يوونتوس
    یک نمایش از یاکوئنتا و یک گل از او، این مهاجم در نیمه دوم جانشین کاپیتان شد و توانست گل تساوی بخش یووه را به ثمر برساند و یووه را از یک شکست نجات دهد. وی در گفتگویی گفت:یک بازی سخت را پشت سر گذاشتیم . من به لاتزیو به دلیل از دست دادن یک هوادار تسلیت می گویم. در هر حال این گل را به هواداران هدیه می دهم و فکر می کنم گل دیگرم نیز سالم بود .فوتبال همین است ،همیشه اين نیست که شما می بینید. من معتقدم که گل درستی به ثمر رساندم . این پیام من به همه هست و برای من ان گل درست بود.

عصبانيت شديد كوبولي
    جووانی کوبولی علاقه به صحبت درباره بازی ندارد،وی در ابتدا به لاتزیو تسلیت گفت و اظهار داشت:امروز یک کار مهم انجام دادیم و از اینکه بازی خوبی با حرکات ورزشی انجام دادیم راضی هستم .همه ما دیدیم که گل ما کاملا درست و قانونی بود و باید از حق خود دفاع کنیم.

سخت تر از دیدار با اینتر
    در برابر پارما و در ورزشگاه تاردینی تنها 30 دقیقه یووه بازی کرد و یوونتوس شد ،کلودیو رانیری مربی بانوی پیر به کانال یوونتوس گفت:یاران پارما یک بازی بزرگ و تاریخی را برگزار کردند،ما هیچ فکر نمی کردیم انها با چنین روشی وارد زمین شوند.انها به واقع شایسته بودند. رانیری معقتد است شاگرادانش نیز توان خود را به خوبی نشان دادند و توانستند بازی را به تساوی بکشانند .وی درخصوص تعویض یاکوئنتا، تیاگو و صالح حمیدزیچ توضیح داد و گفت: به انها گفتم که نمی خواهم این بازی را ازدست بدهیم. می دانستم که کمی خسته کننده بازی کردیم و باید تغییری در روش و سیستم به وجود می امد.در کوپا ایتالیا دیده بودم که حریف سرسختی است و دیدار با این تیم دشوار است. به پسرانم گفتم و انها انچه که من می خواستم انجام دادند اما تصور می کنم این بازی بسیار دشوار تر از بازی برابر اینتر بود.

جشن لگروتالیه
    بهتر از این نمی شد، این بهتری روش برای جشن بود ،نیکولا لگروتالیه بعد از تمدید قرارداد با یوونتوس توانست در دیدار برابر پارما گلزنی کند.این گل برای او بسیار مهم بود ،بعد از پایان مسابقه گفت:خیلی خوشحال هستم باید بگویم همه تلاش کردند تا این گل زیبا به ثمر رسید. در نیمه نخست اسیر بازی انان شدیم و انها خیلی خوب و فیزیکی بازی کردند.باید به دنبال از بین بردن مشکل می رفتیم و توانستیم از فشار انها خاج شویم. همیشه به انچه می خواهی نمی رسی اما در این بازی خیلی هم ضعیف کار نکردیم باید به بازی های اینده نگاه کنیم .

نمرات بازيكنان :
    بوفون 5.5 - گريگرا 5 - صالح 5 - لگروتاليه 7 - كيه ليني 5 - كريشيتو 5.5 - كامورانزي 6 - نوچرينو 5 - تياگو 6 - پالادينو 5.5 - ترزگه 5.5 - ترزگه 5.5 - دل پيرو 5 - ياكوئينتا 6.5

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض اعتراض شدید بوفون

جي جي بوفون سنگربان يوونتوس و تیم ملی ایتالیا اعتراض شديد خود را مبني بر اشتباهات داوري در ديدارهاي يووه ابراز داشت . جیجی که بسیار عصبی بود گفت: از ما دو اسکودتو را گرفتن به دلايلي که مي گفتند اما مي بينيم که در حال حاضر اشتباهات داوري کاملا عليه بيانکونري هاست و امتیازات زیادی را در این فصل از دست داده ایم و این می تواند در پایان فصل بسیار به ضرر ما باشد . مرد شماره یک ایتالیا و جهان معتقد است با اين شرايط بهتر است اسکودتو هاي يووه بازپس داده شوند تا عدالت بر قرار شود .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض انتقاد صالح حمیدزیچ از داوری ها

از شروع فصل تاکنون قضاوت ها و داوري ها کمي به ضرر يوونتوس بوده و همين امر موجب اعتراض بازيکنان و مربيان يووه شده است پس از اشتباهات داوري در ديدار با ناپولي ، بازي هفته گذشته برابر پارما نيز مشکلاتي در خود داشت جي جي بوفون يکي از معترضين شديد به اين مسئله بود سنگربان موفق يووه معتقد است که يووه به همين دليل به سري ب تبعيد شد اما حال خود قرباني مشکلات داوري است و بايد دو اسکودتو يووه باز پس داده شود اعتراضات به همين جا ختم نمي شود و پالادينو يکي ديگر از بازيکنان يووه است که شديدا علت اشتباهات داوري را پيگيري مي کند . امروز نيز صالح حميد زيچ به جمع منتقدين پيوست بازيکن اسبق بايرن مونیخ نيز روي به اشتباهات داوري عليه يووه مي کند و مي گويد : در بازي روز يکشنبه شاهد يک قضاوت بوديم که کمي براي من عجيب بود من به بازي هاي يووه اشاره مي کنم اين تيم کمي مشکل دارد و تا رسيدم به هماهنگي کامل زمان نياز دارد اما يک داوري مشکل دار مي تواند کار تيم را بهم بزند بايد تاييد کنم که ما در يووه يک مشکل داريم و ان اين است که نمي توانيم با تمام مشکلات داوري مقابله نماييم و مشکل دوم تيم ما ضربات پنالتی است بازي کردن با پنالتي هاي اشتباه کار اساني نيست در بازي هاي گذشته پنالتي هاي مشکوکي عليه يووه اعلام شداميدوارم که اين روش تغيير کند زيرا با اين روش نمي توان به راحتي پيش رفت اين بسيار مهم است که ما بدون فکر به اين اشتباهات در زمين بازي حاضر شويم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض دیدار دوستانه یووه لغو شد

روز گذشته اعلام شد که یوونتوس برای برگزاری یک دیدار دوستانه راهی موناکو می شود اما طبق رای فدراسیون فوتبال ایتالیا کلیه بازی های تیم های ایتالیا در حال تعلیق است ،به همین منظور باشگاه یوونتوس رسما اعلام کرد یووه به فرانسه سفر نخواهد کرد و بازی دوستانه جمعه بیانکونری ها برابر موناکو لغو شد.به این ترتیب سران بانوی پیر ضمن تشکر از مسولین موناکو عذر خواهی کردند و اعلام داشتند تابع قوانین تعیین شده فدراسیون ایتالیا هستند.

الکس الگوی من است
    رافائل پالادینو به تیم ملی دعوت شد ،او جانشین دل پیرو در تیم ملی است ،به همین منظور مصاحبه های گوناگونی از او در این خصوص گرفته می شود.پالا در این باره گفت: دل پیرو برای من یک الگوی واقعی است ،او 10 سال از من بزرگ تر است و برای من همیشه دل پیرو ،دل پیرو است .او الگوی همیشگی من است و از اینکه همیشه به او توجه می کردم خوشحالم .من درکنار الکس در یوونتوس بازی می کنم و این یک سعادت برای من محسوب می شود.در تیم ملی و یووه او را جلو خود دارم ،او یک قهرمان بزرگ است و نمی توانم او را از صحنه خارج کرد او همواره قهرمان است و از من ده سال بزرگ تر است.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

تو ایتالیا فقط یوونتوس
    وضعش چه طوره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

تو ایتالیا فقط یوونتوس
    وضعش چه طوره؟
    فعلا كه اشتباهات داوري پدر يوونتوس رو دراورده

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض رقابت رئال و یوونتوس برای ریکلمه

يک ماه به پايان سال مانده و فصل نقل و انتقالات زمستاني نزديک مي شود يووه شديدا به موضوع خريد و فروش بازيکن در اين فصل توجه دارد گفته ميشود رومن ريکلمه يکي از مهره هاي است که يووه به او علاقه نشان داده بازيکن ويارئال يکي از بازيکناني است که مي تواند به تورينو بيايد اين بازيکن شديدا مورد توجه رئال مادريد قرار گرفته اما سران يووه اميدواريند اين بار بتوانند ستاره مورد نظرشون را از چنگ کهکشاني ها در بياورند گفتنی است این بازیکن ارژانتینی در دیدار شب گذشته مقابل بولیوی موفق شد دو گل از سه گل ارژانتین را به ثمر برساند و ستاره تیم خود لقب بگیرد .

معاوضه تیاگو - مارکز
    يووه و رانيري به تياگو اعتماد پيدا کردند اما اين بازيکن کما کان ناراضي است و شايد به ترک يووه فکر مي کند بارسا شديدا به اين مهره علاقه نشان داده و خواهان جذب وي است در منابع خبري امده که ابي و اناري پوشان حاضرند با يووه معاوضه اي انجام دهند و رافا مارکز را به در قبال تياگو به تورينو بفرستند از سوي سران بيانکونري قيمت تياگو 10 ميليون يورو اعلام شده است . گفتنی است یووه این بازیکن پرتغالی را با قیمت 13 میلیون خریداری کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •