نيازي به نصب نداره قربان....... البته اگر به صورت Lan وصلش كنيد (كه اينجوري بهتر هم هست) فقط يك سري تنظيمات داره كه اون هم معمولي هست............
نيازي به نصب نداره قربان....... البته اگر به صورت Lan وصلش كنيد (كه اينجوري بهتر هم هست) فقط يك سري تنظيمات داره كه اون هم معمولي هست............
ببخشید من هم منظورم همون تنظیمات بود....میخوام اگه بشه خودم انجام بدم که پول نصاب ندم ....
ببخشید من هم منظورم همون تنظیمات بود....میخوام اگه بشه خودم انجام بدم که پول نصاب ندم ....
در ضمن امین جان هر چی توی سایت یو اس روبوتیک میگردم مدل 9112 نیست ...آخرین مدلی که هست 9108 می باشد .... جریان چیه ؟
بايد يك سري تنظيمات در كارت شبكه و تنظظيم روتر در ويندوز بكند........
در كارت شبكه ip را بايد 192.168.1.7 بدهيد و subnet mask را بايد 255.255.255.0 بدهيد.....
بعد بريد در IE و 192.168.1.1 بنويسيد و يوزر و پسورد را ADMIN بدهيد.....
در اينجا بايد ببينيد VPI و VCI مربوط به ISP شما چي هست و همون را وارد كنيد و بقيه گزينه ها را با توجه به نياز خودتون ( مثلا آتو كانكت و.... ) را تنظيم كنيد....
حالا بگذار خططون رانژه بشه مفصل ميگم......
در مورد مدلي هم كه ميگيد در سايتش نيست،اشتباه ميكني عزيز.......
اينجا را ببين:
خوش باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من میخوام یکی از این دو مودم رو بگیرم بودجه کم دارم
کدوم رو پیشنهاد میکنید
؟؟
ADSL Modem PLANET ADU-2110A
یا
XDSL Dlink DSL-200
با تشکر
من هر چی تو شیراز میگردم نه Asus AM602 دارن،نه USrobotics 9112 .کسی جایی تو شیراز سراغ نداره که این مدلهارو داشته باشه؟
مودم ASUS AM602 كه ديگه خيلي كم ياب شده و گرون شده...
بهتره از مودم هاي TP LINK استفاده كنيد
می خواستم بدونم بهترین مودم ADSL چیه؟
مال خودم Tp - Link هستش خوبه؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام
با اجازه دوستان من این 17 صفحه رو نخوندم و الان نمی دونم کی می خواد چی بگیره ، گرفته و یا خیر...
من خودم از آسیاتک سرویس 128 گرفته بودم مودمم هم D-Link 322T است ، ازش هم خیلی راضیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)