تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 37 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 370

نام تاپيک: نرم افزارهای زمین شناسی + آموزش

داره خودمونی میشه masbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11 ...

سوال 2 ) سنگ آهن مصرفش برای کارخانجات سیمان هم میباشد ؟!

سوال 2) در 2 مقاله دقیقا 2 جمله متفاوت دیدم ! (5/7,4/2,3/1)RGB را در نظر بگیرید تصویر کاذب به دست آمده در مقاله ای فارسی نوشته بود برای اکسید آهن آبی است در مقاله ای دقیقا نوشته بود برای اکسید آهن و هیدروکسیل سفید ×××!!!!!
    ؟ کدومش درسته ؟

سوال 3) آقا اگر بشه با PCA و کروستا تصاویر التراسیون و اکسید های آهن رو پیدا کرد ! چطور میشه در تصویر مناطق دارای اکسید های آهن رو از دیگر مناطق جدا کرد ؟!

سوال 4) در مقاله که در بالا به لینکش رو دادم مشخص کرده در موله اصلی برای آهن PC4 و برای کروستا Pc3 استفاده میشود ایا این یک قانون یا قضیه است و میشه بهش تکیه کرد ؟

1. نه...تا اونجايي كه من اطلاع دارم آهن به عنوان يه پارامتر منفي تو سيمان به شمار ميره...

2. بستگي داره به اينكه نسبت مربوط به شناسايي آهن رو براي چه رنگي تعريف كرده باشه....مثلا تصوير RGB(5/7,4/2,3/1) كاني هاي هيدروكسيل رو قرمز و تصوير RGB(3/1,5/7,4/2) هيدروكسيل رو سبز نشون ميده....

3. دقيقا متوجه نشدم چي گفتي ولي با همون PCA ميشه مناطق داراي اكسيد آهن رو ديتكت كرد...

4. همونطور كه قبلا گفتم PC مناسب رو بر اساس بيشترين اختلاف بين باندهاي مورد نظر پيدا ميكنن.

2. این کاربر از masbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Fxsignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    راستش شما اینقدر با علاقه و معلومات بالا به من پاسخ میدید که خداییش من هر مشکلی که داشته باشم رو اینجا مطرح میکنم !
    بازم خدا بهتون عمر با عزت بده ما که از برکات شما زیاد فیض بردیم ....

در مورد اینکه فرموردی تا مرحله ثبت 1/10 هزینه انجام شده ! بازم جای امیدواری هست !! من فکر کردم یک صدم هست ؟!!؟؟
    یه سوال البته خیلی زوده بپرسم ولی دوست دارم بدونم ! یه جا داشتم بررسی میکردم دیدم نوشته مثلا 300 متر ترانشه زدیم و 50 تا چاهک و ....
    چون ما خودمون یه باغی داریم که امسال آب کم آورد روی چاهش یه 10 متری کار کردیم " برادران افغانی " بابت هر متر 150 هزار تومان - البته در آب - و در محیط خشک 40 هزار تومان کار کردند ! البته قطر چاه 1.5 هست ! و کندن یک متر خیلی سخت از کندن چاهک با قطر .5 میباشد البته میدونم که احتمالا با دریل واگن برای کارهای معدنی تونل میزنند ! خواستم بدونم مطلعید که هزینه ترانشه و مثلا 300 متر هر متر چنده ؟؟!
    راستی باز تو اون مقاله که در مورد طرح یک معدن کرومیت بود در آخر هزینه های اکتشاف مقدماتی / پیچویی صحرایی / نیمه تفصیلی و تفصیلی رو روی هم 300 میلیون زده بود ولی واحدش ننوشته بود ؟ به نظر شما ریال هست یا تومان !!؟

اگر اجازه بدید از این پس مناطقی رو که من روش کار میکنم بصورت فایل با حجم کم در میارم و میزارم تا شما ببینید کار رو من درست انجام میدم یا نه ! البته با اجازه شما !
    ا
    Last edited by Fxsignal; 27-01-2010 at 02:55.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز من یه فایل پی دی اف طراحی کردم که در آن بطور کامل با عکس مراحل ساختن PCA و Crosta و همچنین چند سوال رو در آن گذاشتم ( به خاطر گذاشتن عکس مجبور بودم بصورت فایل PDF درش بیارم )

حجم فایل : تقریبا 1 مگابایت ( 3 دقیقه با خط diual up دانلودش طول میکشه )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون میشم دانلود کنید و جواب ها رو بدید
    Last edited by Fxsignal; 27-01-2010 at 03:14.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه سوال خیلی مهم )

وقتی که بردار ویژه برای باند 3 منفی و یک مثبت باشد باید در -1 ( معکوس ) کرد ! ولی اگر مخرج یا همون باند 1 منفی بود ایا بازم لازمه که برای نشون دادن نقاط اون رو در منفی ضرب کرد ؟ ( برای تغییر رنگ تیره به روشن )
    و اگر هر دو منفی بودند چه ؟ ( صورت و مخرج )
    Last edited by Fxsignal; 29-01-2010 at 02:00.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا قلبمون شکست اساسی
    فکرشم نمیکردم بعد از این همه تلاش ..............
    اخه چرا

امروز یه عکس ماهواره ای رو داشتم بررسی کردم بعد از 2 ساعت که از روش PCA و Crosta نتیجه رو داشتم جستجو میکردم دیدم این منطقه رو میشناسم

بعد از کلی فکر دیدم اینجا نقشه 1:100000 بافق است (البته در مرکز تصویر ) سریع جدا کردم منطقه بافق رو و خوشحال از اینکه میتونم ببینم آیا میتونم معدن سنگ آهن بافق ( چغارت ) رو پیدا کنم که دیدم متاسفاه اون معدن یه نقطه سفید است ! و بعد از اینکه نقشه زمین شناسی منطقه رو دیدم و پشت نقشه 4-5 نقطه توش مشخص شده بود که مناطق سیلیسی و هماتیت و مگنتیت بود که اونقدر کوچیک هستند که فقط تو دل شکسته من جستجو میشه ! خدایی دیونه شدم آخه چرا ؟ پس این همه مناطق سفید رنگ چی هستند مگه اینا آهن ندارند یعنی این همه تلاش بیخود بود ؟ البته باید حدس بزدم که وقتی بالای چند کیلومتر یه نقطه سفید است ( به فایل که فرستادم دقت کنید ) نمیشه یه انومالی باشه ؟!!
    نمیدونم پس چطور تو این مقاله ها با همین ETM میتونند آنومالی تشخیص بدند و من هم میتونم البته ولی نمیدونم بفهمم تو این همه نقاط سفید کدام باید در نظر بگیرم ؟!!!!!!!!!!!!!! کمکککککککککککککککککککککک

یه وسال دیگه ؟! چرا برخی اوقات مناطق کشاورزی هم مثل اهن سفید هستند ؟ و برخی مناطق مثل هاله میمونند ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا کجا تشریف دارید ! کم پیدا هستید ؟ ما چشم و امیدمون به شما میباشد ....

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا به خدا من متنی رو که از یکی از بچه ها گرفته بودم در مورد مولفه های اصلی کامل خوندم و طبق اون عمل کردم ! شما هم بررسی کنید ببنید کجا اشتباه کردم یا شاید اصلا اشتباه باشه ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام
    راستش شما اینقدر با علاقه و معلومات بالا به من پاسخ میدید که خداییش من هر مشکلی که داشته باشم رو اینجا مطرح میکنم !
    بازم خدا بهتون عمر با عزت بده ما که از برکات شما زیاد فیض بردیم ....

در مورد اینکه فرموردی تا مرحله ثبت 1/10 هزینه انجام شده ! بازم جای امیدواری هست !! من فکر کردم یک صدم هست ؟!!؟؟
    یه سوال البته خیلی زوده بپرسم ولی دوست دارم بدونم ! یه جا داشتم بررسی میکردم دیدم نوشته مثلا 300 متر ترانشه زدیم و 50 تا چاهک و ....
    چون ما خودمون یه باغی داریم که امسال آب کم آورد روی چاهش یه 10 متری کار کردیم " برادران افغانی " بابت هر متر 150 هزار تومان - البته در آب - و در محیط خشک 40 هزار تومان کار کردند ! البته قطر چاه 1.5 هست ! و کندن یک متر خیلی سخت از کندن چاهک با قطر .5 میباشد البته میدونم که احتمالا با دریل واگن برای کارهای معدنی تونل میزنند ! خواستم بدونم مطلعید که هزینه ترانشه و مثلا 300 متر هر متر چنده ؟؟!
    راستی باز تو اون مقاله که در مورد طرح یک معدن کرومیت بود در آخر هزینه های اکتشاف مقدماتی / پیچویی صحرایی / نیمه تفصیلی و تفصیلی رو روی هم 300 میلیون زده بود ولی واحدش ننوشته بود ؟ به نظر شما ریال هست یا تومان !!؟

اگر اجازه بدید از این پس مناطقی رو که من روش کار میکنم بصورت فایل با حجم کم در میارم و میزارم تا شما ببینید کار رو من درست انجام میدم یا نه ! البته با اجازه شما !
    ا

سلام

من تخميني كه زدم بر اساس حداقل ها بوده....براي اكتشاف يه ناحيه خيلي كوچيك حداقل 50 تومن نيازه....اگه 100 تا نموه بخواي برداشت كني فقط هزينه هاي نمونه برداري و آناليزت به 45 تومن ميرسه.باقي موارد ديگه بماند....هزينه ترانشه با توجه به دوري و نزديكي منطقه ت به شهر فرق ميكنه...براي ترانشه بسته به ناحيه ت و جنس زمينش ميتوني از بيل مكانيكي يا بلدوزر استفاده كني كه الان نمي دونم هزينش چقده...ميتوني خودت به چندتاشون زنگ بزني و اجاره 1 يا 2 روز استفاده از وسيلشو در بياري...در ضمن اگه دور از شهري يه وسيله مثل تريلي يا كمرشكن يا هواپيما!!! نياز داري تا بلدوزر رو به منطقت برسونه كه اينم خودش هزينه داره .تازه اگه فرض كنيم ناحيت جاده دسترسي داشته باشه و نياز به جاده كشي نداشته باشي.....
    در كل حالات زيادي ممكنه برات پيش بياد كه بسته به كارت بايد خودت روش تصميم بگيري...حتي ممكنه منطقت طوري باشه كه بوسيله كارگر هم بشه ترانشه زد.....
    اون عدد 300 هم كه نوشتي بستگي داره چه كار اكتشافي انجام داده باشن....

از این پس مناطقی رو که من روش کار میکنم بصورت فایل با حجم کم در میارم و میزارم تا شما ببینید کار رو من درست انجام میدم یا نه !
    OK!

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام
    جواب ساير سوالاتو فرستادم به صندوق پيام هات....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام و عرض ادب
    اگه اجازه بدید ما هم از مطالبتون استفاده کنیم.
    پس لطفا مطالبتون مفیدتون رو در سایت مطرح کنید ، اگه فضولی نشه .
    یا علی مدد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •