نه بیشتر از 8 هست
فقط یه پارت با 12 دانلود می شه بقیه هم تا هقت هشت پارته دیگه که دارن دانلود می شن سرعتشون 8 هست
بیشتر از ایناس
ولی کم کم افت میکنه
من تجربم کمه شاید بسته به سرویسه
نه بیشتر از 8 هست
فقط یه پارت با 12 دانلود می شه بقیه هم تا هقت هشت پارته دیگه که دارن دانلود می شن سرعتشون 8 هست
بیشتر از ایناس
ولی کم کم افت میکنه
من تجربم کمه شاید بسته به سرویسه
اين که شرکت ميگه من فلان مودم رو ساپورت نميکنم يعني اين که "تنظيم کردنش رو بلد نيستم!" وگرنه مگه چه کار خاصي ميخواد انجام بده؟ (در حقيقت براي فروش بيشتر مودم هاي خودشون هست...)
شما قيمت سرويست خيلي خوبه!
دوستان ديگه، فن آوا تو تهران هم نمايندگي اي که با اين شرايط بده داره؟
اين نرم افزار چي کار ميکنه ؟!- برخی نرم افزار ها مثله کریپت لود هزار جور مودم رو پشتیبانی می کنن ولی زیمنس سی 110 توش نیست!
پ.ن:
امشب هم شبانه قطعه .... شورش رو در آوردن.
ارور 718
Last edited by LordMMD; 14-09-2008 at 04:47. دليل: توضيح
حرفت متینه .
خوب به خاطره همینم کاربر مجبور می شه زروکی مودمشون رو بگیره
تا شرکت لطف کنه vci و .. بهش بده.
کاره کثیفیه. نباید به این راحتی زیره بارش رفت ولی اگه موافقت کنه کوچک ترین اشکالی رو ارجاع می ده به زیمنسه بیچاره که برو عوضش کن!
نرم افزار هم مربوط به دانلود از رپید و ایناس.
مگه شما چند می گیری که این خوبه؟ من فکر می کردم گرئن تر از اصلی باشه!
پ.ن: دیگه زندگی کردن تو ایران رو دارم حس می کنم. شبانه قطع بود
به خدا اگه حس داشتم می رفتم سراغه دی وی بی خوبم می زاشتمش باسه اف لاین رو دبلیو 5
منتها شب برای این که خراب نشه نباید با کامپیوتر زیاد ور برم و بررسی فایل ها هم طول داره
یه فیلم رو الان 3 روز گیره هنوز نتونستم ببینمش البته حجمش 1.5 گیگه 6 تا پارته دیگه ازش مونده
به جز زنگ زدن هم نمی شه کاری کرد که درستش کنن
دیگه به گندشون عادت کردم.
اقای اسمو کینگ!!!!
من داشتم پست می زدم این زیر بودی. کجا رفتی؟؟
مثله این که دیشب برای شما وصل بوده
ساعته چند وصل شدی؟
چاکرتم محمد جان , من راستی دیروز زنگ زدم گله کردم از فناوا گفتم قطعی داره گفت فقط شماین؟ گفتم نه یه عده از دوستامم هستن که همین مشکلو دارن فقط یارو گفت باشه یاداشت کردم که رسیدگی کنیم و به مسئول اون بخش بگن...
من نه دیشب خونه نبودم نتونستم امتحان کنم برای شما چی وصل بود؟!![]()
'مخلصم
گفتم که نه
یه پشتیبانی اصلی زنگ بزنیم می گه با نمایندگی تماس بگیر
خسته نباشه . تازه یادداشت کرده بگه
هر وقت دلشون بخواد وصل می کنن.
اگه زنگم نزنیم که دیگه هیچی.
تایید میشه
اینو خوب اومدی مقاوم بودن در برابر نوساناته برق....
من یه مدت مودم دیلینکه دوستمو قرض گرفتم همش وقتی یه نوسانه کوچیک تو برق اتفاق می افتاد سری لینکش قطع میشدولی این مودم خیلی مقاومه تا حالا من ندیدم بخاطره نوساناته برق لینکش قطع بشه
بله رفیق منم از همین مودم دارم.
بدست آوردن vpi و vci کاره بسیار آسونیهتو خوده سایتم تو قسمته آموزشش گفته.....شما میتونید از دوستانتون بپرسید....
واسه فناوا35/8
واسه صبانت:35/0
بدرود![]()
دوست عزیز ، من خیلی مودم کانفیگ نکردم که همه رو بدونم ، اما یه جا خوندم که معمولا 0/35 هست یا 0/33 شما واسه اون 8/35 لینکی دارید ؟ می تونید لینک بدید ؟نوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی![]()
وقتی در مودمه زیمنس سی 110 این رو در اینترنت اکسپلورر پینگ می کنیم
192.168.1.1
صفحه استاتوسه مودم میاد
که در اون قسمت این رو نوشته.
همچنین
وارده پنله اصلیهم که بشیم اگه دستی تغییری اعمال نکنیم با ریست کارخونه کردنه مودم اتومات
می ره رو
Protocol & Encapsulation = PPPoE LLC
VPI/VCI=8/35
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)