سرعت دانلود بستگی به شلوغی مخابرات بین 12 تا 14 و در بعضی مناطق تا 20 هم میرسه(که خیلی کم)
سرعت دانلود بستگی به شلوغی مخابرات بین 12 تا 14 و در بعضی مناطق تا 20 هم میرسه(که خیلی کم)
64 آسیتک چه طوره ؟ اگر من بعدا بخوام سرعتم رو بیشتر کنم می تونم برای مثال ماه بعدش شارژ 128 رو بدم ؟؟ و با 128 وصل بشم ؟؟
یک سوال دیگه هم داشتم کیفیت آسیاتک نسبت به سایر شرکت ها چه طوره ؟؟؟
چون قیمتش پایین هست کیفیتش هم پایینه آخه این تو ایران یه اصل هست
نظر شما چیه ؟ 64 بگیرم
اگر جوابتون مثبته میشه در مورد مراحل کار هم یه راهنمایی بکنید![]()
واسه راه اندازی کلا از وقتی من زنگ بزنم شرکت چقدر طول میکشه وصل بشه ؟
ممنون ولی حداقل جواب هم نمیدن تا نوبت بگیرم!
همش موسیقی های مختلف برام میزارن! بعدش هم میگن خط شلوغه بعدا تماس بگیر.
دوستان سلام من در منطقه مخابراتی نصر اللهی هستم ویرعت دانلود من 256 افتضاح است در روز 2 و 3 میخواستم ببینم بچه هایی که در این منطقه هستند همین مشکل را دارند در مناطق دیگر 256 چطور است یا در روز سرعت دانلودشان کم میشود یا خیر منتظر جوابم
دوستان سلام ایا کسی اسیا تک نداره به من بگه روزها سرعتش برای سایتهای فیلم ومگا اپلود کم هست یا نه وروزها ایا سرعتو کم میکنند مال من که کم میکنند
اول سلام.بعدش یکی به داده من برسه!!!
یکی به من بگه چه برخوردی با آسیا تک داشته باشم؟
داستان رو از اول میگم: من مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی هستم.حدود یک سال 128 پارس انلاین استفاده کردم که انصافا سرعتش خوب بود (بین 14-24 متغیر بود)فقط مشکلش برای من محدودیت حجمی بود و گران بودنش(128=8 گیگ=30 تومان).من دانلودم زیاده.
بوسیله یکی از دوستان که از 64 آسیا تک استفاده میکنه با آسیا تک آشنا شدم.این دوست ما هم از همین مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی استفاده میکنه.و از آسیا تک راضیه.اما من که حدودا 2 ماه که اشتراک 128 آسیا تک رو گرفتم یک روز خوش نداشتم.باورتون نمیشه سرعت دانلود من بین 2 تا 5 کیلو بایت هستش.بعضی روزها که شلوغ میشه به بایت میرسه!!!
تو این 2 ماه خیلی به پشتیبانی تماس گرفتم.هر دفعه یک جور جواب میدن.زن ها که جواب میدن همش قصد پیچوندن دارن.باز مرداش بهتر راهنمائی میکنن.اما راهنمائیشون به درد خودشون میخوره.
یا میگن از دانلود منیجر استفاده کن!!!که من میگم قبلا از دانلود منیجر استفاده نمیکردم و مشکلی هم نداشتم.اما با این حال دانلود منیجر نصب کردم که توفیقی حاصل نشد.بعدش که تیرشون به سنگ میخوره میگن بزار ببینیم نویز داری که میگن نویز هم نداری خط تلفن سالمه.بعدش میگن مشکل پهنای باند داریم که وعده آخره هفته رو میدن که انشاء ا... درست میشه.میگن داریم از مخابرات پهنا باند میخریم.هنوز مخابرات به ما نداده. اما آخر هفته که میشه باز سرعتم همون طور مونده.زنگ میزنم دوباره این روال رو تکرار میکنن.2 ماه دارن همین طور سر کارم گذاشتن.
وقتی میگم شما مشکل پهنا باند دارین چرا این دوست ما که معرف شما بود و از همین مرکز مخابراتی هم داره استفاده میکنه مشکلی نداره؟!خفه میشن و جواب قانع کننده نمیدن.
فقط قبل از عید یک بار که تماس گرفتم از دهنه یکیشون در رفت که گفتش ما پورت های بالای 1024 رو محدود کردیم!
این یعنی چی؟میشه یکی به من توضیح بده؟لطفا...خواهش میکنم...
بگید چطور با هاشون برخورد کنم؟
دوست عزیز بستگی به منطقه مخابراتی شما داره. من که مشکلی ندارم. اما خیلی از دوستان ناراضی هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)