تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 22 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 216

نام تاپيک: معرفی سبک‌های موسیقی از طریق مثال

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.
    یک در خواست داشتم:
    کسی میتونه چند تا سبک معروف و پر طرفدار موسیقی بی کلام رو با نمونه توضیح بده ؟ چون تعداد صفحات زیاد و وقت کم و ... .
    اگر هم نشد فقط لینک پست ها که معرفی اون سبک ها توش موجوده رو بدید هم کافیه.
    خیلی ببخشید. ممنون ...

پروفشنال B.Spears's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

1.آهنگ eddi &cortex مخلوطی از رپ و متال بود و رگه هایی از rock رو هم در بعضی از verse هاش میشد دید.یعنی رپ متاله در کل.

2.آهنگ Rihanna-Don't Stop The Music در سبک R'NB بود فکر کنم.شما میتونی آهنگهای FLO RIDA رو گوش کنی یا آهنگ های .ENRIQUE IGLESIAS
    در خصوص آهنگ Rihanna-Don't Stop The Music باید خدمتتو عرض کنم که باوجود این که Rihanna تو سبکrnb زیاد خونده ولی این آهنگ سبک dance .

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام
    دوستان اهنگ ایمیل از سعید محمدی سبکش راکه؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه.
    من دنبال اطلاعات درباره سبک ها بودم و تاپیک جدا زده بودم که smmn لطف فرمودن منو راهنمایی کردن بیام اینجا.من دارم رو یه پروژه کار می کنم که باید سبک آهنگ ها رو تشخیص بدم.البته اول خودم باید بشناسم تا بعد بتونم برنامه ش رو بنویسم.واسه همین اومدم تا رسیدم به اینجا.اینجا نمونه آهنگ هایی که alireza-monfared گذاشتن خوبه و خیلی سبک ها رو هم گذاشتن اما من دنبال اینم که از روی چه الگویی تشخیص می دن که آهنگ چه سبکیه.مثلا از روی تعداد ضربه ریتم یا فواصل زمانیش.من دنبال اطلاعات خیلی کامل و کاربردی ای هستم.اگه لینکی از سایتای خارجی هم هست لطف کنید بدید که خیلی لازم دارم یا راهنمایی کنید که دنبال چی باید باشم.منظورم واژه تخصصی ای چیزی که بتونم روش سرچ کنم.
    خیلی ممنون

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

آشنایی با سبک کانتری (Country)

موسیقی کانتری !بطور کلي کانتري پهنه اي از انواع موسيقي فولکلور جنوب کشور امريکا محسوب ميشود و از علايق کاوبوي هاي (Cowboy) غرب آمريکا پايه ميگيرد. سبک کانتری درواقع موسیقی محلی آمریکایی هاست و در این کشور و حتی کشور های دیگه طرفدارای زیادی داره.کانتری به دو شاخه ی اصلی تقسیم می شود:
    کانتري سنتي…Traditional country
    کانتري مردمي…Pop country

کانتری سنتی که کم کم جای خود را به کانتری مردمی داده و کمتر پیش می آید که در قطعه های جدید کانتری سنتی دیده شود.
    کانتری مردمی یا پاپ در واقع عموم طرفداران را به خود اختصاص می دهد . کانتری مردمی در واقع شاخه هایی از سبک راک محسوب می شود که پخش آن برای اولین بار از یکی از رادیو های آمریکا به نام رادیو Nashville آن را تبدیل به صنعتی سودآور کرد و توانست جای خود را در سبک های آمریکا تثبیت کند.
    هر سبک معمولا حس و حال خاص خودشو داره و حتما کسانی که سبک کانتری گوش می کنن می دونن که این سبک تصویری از گاوچرانهای آمریکایی و مزرعه ها و کابوی ها ،جاده های تگزاس و اینجور چیزهارو تدایی می کنه.
    ویژگی خاصی که سبک کانتری رو از بقیه ی سبک ها جدا می کنه سازهایی هست که توی این قطعه ها استفاده میشه ریتم درام این سبک اغلب مثل ریتم راک اند رول هست که خوب همونطور که میدونید ریشه ی اکثر سبک های آمریکایی سبک راک اندرول به حساب میاد که سبک کانتری هم از این دسته خارج نیست !اولين نشانه هاي کانتري را ميتوان در موسيقي فولکلور اروپا ديد ولي تکميل و گسترش آن در آمريکا بوده و موسيقي کاملا آمريکايي محسوب ميشود. از نمایندگان مشهور موسیقی فولکور آمریکا باب دیلان( Bob Dylan ) بوده که موسیقی او ترکیبی از کانتری مردمی و راک اندرول آمریکا است که به سبک “Folk Rock” شهرت دارد
    ازدیگر بزرگان موسیقی کانتری می توان به جانی کش( Johnny Cash )اشاره نمود که او و گیتارش نمایندگی قدرتمندی برای کانتری سنتی و مردمی هستند. جانی کش ستاره سبک کانتری در دهه 1950 میلادی به شهرت رسید اما نسل جدید با تماشای شبکه ام تی وی در دهه 1990، دوباره این خواننده و آهنگساز را کشف کرد.

در این سبک از اغلب گیتار های باس استفاده میشه و اگر بخواهیم در مورد بدنه ی کلی ارکستراسیون این سبک بدونیم می تونیم به سازهایی مثل گیتار آکوستیک و الکتریک ،ماندولین،بانجو،هارمونیکا (سازدهنی)،ویلن،دایره زنگی شیکر و…اشاره کنیم که مخصوصا گیتار و ویولن نقش مهمی رو در قطعه هایی با سبک کانتری ایفا می کنند.مشخصه ی دیگر این سبک روایی بودن متن شعر آن است اغلب .در سبک کانتری خواننده نقش یک راوی رو داره که داستانی رو روایت می کنه که البته در قطعه های جدید این موضوع کمتر به چشم می خورد.

منبع تيريبون

6. این کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام به همه.
    من دنبال اطلاعات درباره سبک ها بودم و تاپیک جدا زده بودم که smmn لطف فرمودن منو راهنمایی کردن بیام اینجا.من دارم رو یه پروژه کار می کنم که باید سبک آهنگ ها رو تشخیص بدم.البته اول خودم باید بشناسم تا بعد بتونم برنامه ش رو بنویسم.واسه همین اومدم تا رسیدم به اینجا.اینجا نمونه آهنگ هایی که alireza-monfared گذاشتن خوبه و خیلی سبک ها رو هم گذاشتن اما من دنبال اینم که از روی چه الگویی تشخیص می دن که آهنگ چه سبکیه.مثلا از روی تعداد ضربه ریتم یا فواصل زمانیش.من دنبال اطلاعات خیلی کامل و کاربردی ای هستم.اگه لینکی از سایتای خارجی هم هست لطف کنید بدید که خیلی لازم دارم یا راهنمایی کنید که دنبال چی باید باشم.منظورم واژه تخصصی ای چیزی که بتونم روش سرچ کنم.
    خیلی ممنون
    به نظرم بخش مهمیش تجربی هست ، یعنی بر اساس یک سری قرارداد ژانر ها مشخص شده اند و حالا شما با مقایسه بین آهنگ ها و تجزیه و تحلیل ریتم و فضا و ... ، با تجربه ای که در شناخت ژانر ها کسب می کنید می تونید تا  ژانر زیر شاخه ای هر آهنگ رو هم تشخیص بدید... اما فکر کنم این تجربه خیلی سخت به دست بیاد...

ببینید این مطالب به دردتون می خوره؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    Last edited by Kurosh; 06-05-2010 at 14:00.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظرم بخش مهمیش تجربی هست ، یعنی بر اساس یک سری قرارداد ژانر ها مشخص شده اند و حالا شما با مقایسه بین آهنگ ها و تجزیه و تحلیل ریتم و فضا و ... ، با تجربه ای که در شناخت ژانر ها کسب می کنید می تونید تا  ژانر زیر شاخه ای هر آهنگ رو هم تشخیص بدید... اما فکر کنم این تجربه خیلی سخت به دست بیاد...
    ببینید این مطالب به دردتون می خوره؟
    [
    ممنون.سررشته خوبی دستم دادید.من نمی خوام وارد زیر شاخه ها بشم.همون genre های پایه کافین.البته تصمیم دارم روی موسیقی سنتی ایرانی هم کار کنم.با این اوصاف فکر کنم بهتره برم یه آهنگ ساز پیدا کنم.فکر میکردم از روی ریتم و ضربه ها راحت میشه تشخیص داد اما مث که کار پیچیده تر از این صحبتاست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه سوال داشتم.سبک این دو تا خواننده رو می خوام بدوم .james blunt و colbie caillat
    ممنون

داره خودمونی میشه URUK_HAI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isengard

پيش فرض

سلام عليرضا خان, خسته نباشي!

ميشه لطفا اون سبكايي (Goth Metal - Death Metal - Black Metal - Doom Metal) رو كه مثالشون تو تاپيك هست ولي توضيح ندارن (شايد من نتونستم پيدا كنم) رو توضيح بدي؟

يه لطفي بكن اسم گروه هايي كه واسه مثال سبكاي دوم و گتيك متال گذاشتي رو هم بگو
    خيلي حال كردم!

پروفشنال wrongring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آریا

پيش فرض

سلام دو تا آهنگ کم حجم رو تو لینک های زیر گذاشتم که خیلی وقته دنبال سبکش هستم میخوام بدونم سبکشون چیه؟ معمولا تو فیلم ها ی هالیوودی و بازی ها ازش استفاده میشه. من سبک هاتونو خوندم ولی زیاد تو این راهنمایی نکرد. ممنون میشم کمک کنید
    کد:
    کد:
    یه نوع صدای خوندن پشت هر دو آهنگ هست یه جورایی حالت اکشن داره
    Last edited by wrongring; 11-08-2011 at 01:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •