تا جايي كه من شنيدم، qtec يه كپي نامعتبر از جمين هست.
درسته يا نه؟
والا اگه تموم اون امكانات رو داره پس چرا قيمتش ارزونتره؟
در ضمن طوري كه من شنيدم qtec اصلا فارسي نميشه.
تا جايي كه من شنيدم، qtec يه كپي نامعتبر از جمين هست.
درسته يا نه؟
والا اگه تموم اون امكانات رو داره پس چرا قيمتش ارزونتره؟
در ضمن طوري كه من شنيدم qtec اصلا فارسي نميشه.
علت گرون شدن JAMin همینه دیگه ، یه عده بدون هیچ دلیل و مدرکی راه میافتن میگن مثلا این یه کپی نامعتبر از JAMin هست و از این حرفا ، نمیدونم اگه این یه کپی نامعتبر از i-mate JAMin هست پس تو لیست محصولات HTC چیکار میکنه ، این لینکو ببین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک زیرم اگه ببینی بیشتر با i-mate آشنا میشی ، البته من خارجکیم زیاد خوب نیست ولی فکر میکنم توی پاراگراف اول یه جورایی این i-mate هم بر میگرده به HTC ؛ یا اینکه HTC برمیگرده به i-mate
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوی محصولات i-mate جلوی JAMin نوشته HTC codename prophet;feb 2006 که باز دوباره میتونی توی این لینک همون JAMin رو این بار با یه برند دیگه ببینید البته اینجا Manufacture رو زده HTC !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد فارسی هم باید بگم ، این اصلا ربطی به برند نداره؛ شما داری یه گوشی با WM5 میخری، اینم که رو جفتشون یکیه !!! (این 2تا از نظر مشخصات و امکانات هیچ فرقی با هم ندارن)
خوب اگه دوستان نظر دیگه ای دارن بگن تا ما هم استفاده کنیم.
Last edited by smh.ir; 02-09-2007 at 18:57.
دوستان به نظر شما برای شروع، و با هزینه پایین، Qtek 8310 انتخاب خوبیه؟ اگه دیدم WM خوبه، اونوقت خیال دارم HTC S710 بگیرم. تاچ اسکرین بودنش مهم نیست... میخوام بیشتر شبیه موبایل باشه، یعنی کیپد کامل داشته باشه.
ممنون میشم نظرتون رو بگید. راستی palm treo 750 تو ایران هست؟
قيمتش چنده ؟دوستان به نظر شما برای شروع، و با هزینه پایین، Qtek 8310 انتخاب خوبیه؟
gsm.ir نوشته 290 هزارتومن
سلام
شما بهتره قبل از این ، انتظاراتی که از یه PPC دارید رو بگید .. برای شما دوربین و کیفیت صدا مهمه؟ اندازه و وزن ؟ ظاهرش چی؟
در مورد Qtek 8310 باید بگم که دوربین واقعا ضعیفی داره ، که فکر کنم عکساش اصلا قابل تحمل نباشه! مموریشم زیر باطری میخوره ولی خوب اندازه و وزن خوبی داره ، قیمتشم خوبه، اونطوری که gsmarena گفته صفحه نمایش خیلی خوبی هم داره
اگه خیلی دوست دارید شبیه موبایل باشه و قیمت و QWERTY بودنش براتون مهم نیست من بهتون ASUS P525 رو پیشنهاد میکنم، یه کم بزرگه ولی عالیه
![]()
از جوابت خیلی ممنونم. در مورد اینکه چی برام مهمه، میتونم بگم که نمونه ایده ال برای من HTC S710 هست، ولی قبل از اینکه بخوام 500-600 تومن هزینه کنم، میخوام به عنوان نمونه، یه مدل ارزون قیمت با امکانات متوسط رو تست کنم و اگه ازش راضی بودم و بخصوص از WM خوشم اومد، اونوقت به فکر یک مدل بهتر و کاملتر مثل S710 بیفتم.
به صورت موردی، چیزایی که برام مهمه، اندازه، کیپد کامل مثل موبایل، باتری مناسب، آنتن دهی خوب، داشتن WiFi، و سرعت متوسط به بالا و همچنین قیمت مناسب هست.
Htc 3600 تو ایران هست؟؟؟ اگه آره چنده؟؟؟
اره فكر كنم تو ايران باشه ولي من تو ابادان زندگي ميكنم و اصلا اينجا Pocket PC نيست تا قيمت كنم من هم دنبال قيمتش هستم ... كسي ميدونه ؟Htc 3600 تو ایران هست؟؟؟ اگه آره چنده؟؟؟
ای کاش یکی از دوستانی که تهران هستن ، قیمت HTC P3600 رو میگرفتن
Enter_The_Love جان ، چرا کم پیدایی؟؟ شما قیمت رو نداری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)