واقعا سایت worldcup که در جام جهانی بصورت زیبا و آپدیت بود را نمیشه با سایت AFC مقایسه کرد.![]()
طرف تیم رو برده 4 ساعت بعد تو سایت ثبت میشه...
واقعا سایت worldcup که در جام جهانی بصورت زیبا و آپدیت بود را نمیشه با سایت AFC مقایسه کرد.![]()
طرف تیم رو برده 4 ساعت بعد تو سایت ثبت میشه...
واقعا سایت worldcup که در جام جهانی بصورت زیبا و آپدیت بود را نمیشه با سایت AFC مقایسه کرد.
طرف تیم رو برده 4 ساعت بعد تو سایت ثبت میشه
موافقم
سایت بازی ها فوق العاده ضعیف کار میکنه
اصلا در حد یک سایت خبر رسانی در این سطح نیست
ممنون Mario جان .... منظورت از گزارش بعدی بازی بعدی ایران هست یا بازی کره و عربستان ...؟
بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال ايران و استقلال تهران گفت:تيم ملي فوتبال ايران درمصاف باازبكستان بايد ازابتدا با تركيب نيمه دوم به ميدان ميآمد.
به گزارش ايرنا، " حسن روشن " با بيان اين مطلب افزود : جناح راست ما ازابتداي نيمه اول بايد با "جواد كاظميان" به ميدان ميآمد چرا كه "خطيبي" بازيكني نبود كه در تركيب اصلي و در آن نقطه به كارگرفته شود.
وي با اشاره به جناح چپ خط دفاعي تيم ملي فوتبال ايران گفت : استفاده از "فريدون زندي" در اين نقطه، هم كاراييهاي ما را در هافبك چپ كاهش داده بود و هم اين بازيكن كارايي لازم را در خط دفاعي نداشت.
"روشن" در مجموع بازي تيم ملي فوتبال كشورمان را در نيمه نخست خوب ارزيابي نكرد و گفت: با انجام تعويضها در نيمه دوم حركت تيم ايران روانتر شد و ما شاهد بوديم كه نفوذهاي "كاظميان" از اين ناحيه موقعيتهاي زيادي ايجاد كرد كه درنهايت خود او نيز توانست گل برتري ايران را به ثمربرساند.
او تصريح كرد: بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران ، در اين ديدار نشان دادند كه از شرايط بدني خوبي برخوردار هستند اما به لحاظ تاكتيكي بايد تغييراتي در نحوه قرار گرفتن بازيكنان در تركيب اصلي ايجاد شود تا مانند نيمه نخست اين ديدار با مشكل مواجه نشويم.
وي از "آندرانيك تيموريان" ، "سيدجلال حسيني" و "جواد كاظميان" به عنوان بهترين بازيكنان ايران در اين ديدار ياد كرد.
تيم ملي فوتبال ايران در نخستين ديدار خود در مرحله گروهي رقابتهاي فوتبال جام ملتهاي آسيا، بعدازظهر امروز با نتيجه ۲بر يك مقابل تيم ملي فوتبال ازبكستان به برتري دست يافت.
تهران، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۶/۰۴/۲۰
منظورم بازي كره - عربستان بود.
البته شايد فقط نتيجه اين بازي مشخص بشه كافي باشه.
مهم بازي ايرانه كه لحظه به لحظه گزارش بشه.![]()
سلام
خب اگه اجازه بدین من گزارش کنم که خیلی دیگه تنبل شدم![]()
من همینجا باید یه تشکر جانانه و خیلی گرم رو به سامان عزیز تقدیم کنم که تنهایی چند تا بازی رو به دوش کشید ... منم سعی می کنم کمک کنم ... خیلـــــــــی ممنون سامان جان![]()
دوستان به شدت شرمنده که دیر اومدم ... این روزا به شدت گرفتارم![]()
خب عربستان کره ی جنوبی:
عربستان 1 - کره ی جنوبی 1بازیکنانی که کارت زرد دریافت کردند :![]()
Cho Jae-jin دقیقه ی 29 از کره
Kim Sang-sik بازم از کره دقیقه ی 37
و Khaled Aziz از عربستان در دقیقه ی 63
توی دقیقه ی 66 هم که کره به وسیله ی Choi Sung-kuk گل زد !
بازی به شدت خنک هست !
Last edited by chovalier; 11-07-2007 at 18:01.
خب بچه ها اولین اتفاق بد و غیر مترقبه ی این جام ... نمی دونم الان بازی رو اومدم نگاه کنم ... داور بازی رو نگه داشته ... مثل اینکه برای مدت زیادی هست که چراغ های ورزشگاه سوخته یا شاید چیز دیگه ... به هر حال مشکل استادیومه !
سلام.
بچه ها این سایت AFC فارسیش البته ، چقدر بدون نقص هست !!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب ده دقیقه ی ای هست که این اتفاق افتاده ... همه ی بازیکنا که رو زمین دراز کشیدن !
واقعا یه افتضاح دیگه برای اسیا .....
تو رو خدا ببینید میزبانی همچین مسابقاتی رو به کی میدن ....!!!!!
شانس بیاریم بقیه کشورها این مسابقات رو نبینن .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)