بچه ها این rapidshare خیلی اذیت می کنه (خودتون که می دونید)
والاتا الان براتون آمادش می کردم
باید کمی صبر کنید...
بچه ها این rapidshare خیلی اذیت می کنه (خودتون که می دونید)
والاتا الان براتون آمادش می کردم
باید کمی صبر کنید...
چه خوب
اگه adsl داری زحمت بکش با پسوند اصلی یه جا آپلود کن
سعی کن هر جا آپلود می کنی resume داشته باشه تا دوستان دایل آپی راحت تر دانلود کنند
Persiangig خوبه ها
دستت درد نکنه
دوستان دیگه این بحث فریمور خیلی داره ادامه پیدا می کنه اگه کسی می تونه با پسوند اصلی اپ کنه تا اناهیتا جان تست کنن تا تاپیک هم کمتر از بحث اصلی خارج شه .
یا علی مدد
خوب منم فایل رو دانلود کردم
داخل فلدر زیپ یه فایل با اسم و پسوند زیر هست با حجم 71 Mg
24x46p_os_emea-de_L4_mis.sbf
اگر فایل مورد نظر درست هست من آپلودش کنم ؟؟؟؟؟؟
در ضمن جناب مجرم از بابت پست های فریمور نگران نباش بعداز این که به نتیجه رسیدیم از مدیر بخش درخواست می کنیم پست های اضافه رو حذف کنه تا تاپیک کامل بشه
سلام دوستان
من عضو جديد هستم و 2 هفته اي ميشه كه اين گوشي رو گرفتم و بي صبرانه منتظر خبري در مورد ساپورت فارسي هستم.
من GPRS رو راه انداختم ولي متاسفانه سايتهاي فارسي يونيكد رو هم نميشه ديد (با اينكه گوشي Encoding-Unicode-UTF8 رو هم داره ولي با انتخاب اون هم اتفاقي نمي افته)
ولي يك نكته جالب اينكه شما اگر يك فايل pdf فارسي رو روي گوشي بريزيد ،viewer گوشي ميتونه اون رو خيلي عالي باز كنه و نشون بده با كليدهاي volume كنار گوشي هم به خوبي zoom in و zomm out ميكنه.
من pdf شانزده صفحه اي يك روزنامه فارسي رو با GPRS دانلود كردم و به راحتي اون رو باز كردم. (البته جاي عكسها خالي ميمونه.)
همينطور excell و word لاتين رو هم باهاش امتحان كردم كه هيچ مشكلي نداشت. ولي word فارسي رو هنوز امتحان نكردم. اما فكر ميكنم جواب بده.
البته با اينحال مشكل SMS فارسي و اينترنت فارسي پا برجاست و ما همچنان منتظر راه حل.
سلام
من قبلا یه صفحه از اینترنت ریختم که فونت فارسی داشت باز نکرد یه صفحه هم ورد ریختم اونم باز نکرد
دیگه مطمِئن شدم که اصلا این گوشی با فارسی رابطه ای نداره
یا علی مدد
سلام به دوستان عزیز منم دیروز صاحب یه A1200 شدم البته بهید ببخشین که دست داره زیاد میشه.
سلام دوست عزیز نا جایی که من میدونستم ورژنش 1.2 ولی شما میگین 2 اگه انجوری باشه خوشحال میشیم.شما اتو از کجا میدونین؟
دوست عزیز ورود شما به کلوپ A1200 رو تبریک می گم .
گوشی من هر چند دقیقه یکبار یه صدایی شبیه چکه قطره آب میده و یه ویبره کوتاه میزنه.
کسی میدونه علتش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)