تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 342 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام
    تاریخ عرضه اش همچنان November 2007 است و هنوز هیچ خبر رسمی در ایم نورد(تاخیر) وجود نداره. هنوزم معلوم نیست دقیقا چه روزی از نوامبر عرضه میشه. با وجود به تاحیر افتادن SPC5 و BIA3 فکر نمیکنم یوبی این بازی رو هم به تاخیر بندازه چون اونوقت ماه نوامبر که یکی از بهتریم ماه ها برای فروش گیم(کلا محصولات اینترتیمنت) است را از دست داده !
    بازی هم فکر نمیکنم کامل نشده باشه چون تو نمایشگاه E3 بازی تقریبا کامل بود. فقط یه مقدار باگ و افت سرعت فریم داشت که مطمئنا تو این چند ماهه رفع شدن .
    دیشب گفتم متن اینگلیسی رو بذارما ! ولی یادم رفت ! خدمت PC بازان باید عرض کنم نسخه ی PC تاخیر خورد و اوایل 2008 منتشر میشه و یوبی هم تاکید کرده که این کار رو از روی قصد و غرض نسبت به PC بازها انجام نداده و به علت آماده نبودن ، اون موقع منتشر میشه .... اما نسخه ی 360 و PS3 همان نوامبر عرضه میشن .

برگرفته شده از سایت : N4G.Com

موفق باشید

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

نامردا هميشه بايد پي سي رو اذيت كنن

آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ

پيش فرض

فکر کنم با پی سی مشکل دارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebru_gundes_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دیشب گفتم متن اینگلیسی رو بذارما ! ولی یادم رفت ! خدمت PC بازان باید عرض کنم نسخه ی PC تاخیر خورد و اوایل 2008 منتشر میشه و یوبی هم تاکید کرده که این کار رو از روی قصد و غرض نسبت به PC بازها انجام نداده و به علت آماده نبودن ، اون موقع منتشر میشه .... اما نسخه ی 360 و PS3 همان نوامبر عرضه میشن .

موفق باشید
    دوست عزیز چرا شایعه درست می کنی الان تو سایت Gamespot که نگاه کردم زده نوامبر 2007 .
    در ضمن محض اطلاع دوستان بگم در مورد ریلیز بازیهایی که خود یوبی تولید میکنه هیچ سایتی معتبر تر از گیم اسپات نیست

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

موفق باشید
    دوست عزیز چرا شایعه درست می کنی الان تو سایت Gamespot که نگاه کردم زده نوامبر 2007 .
    در ضمن محض اطلاع دوستان بگم در مورد ریلیز بازیهایی که خود یوبی تولید میکنه هیچ سایتی معتبر تر از گیم اسپات نیست

فقط نسخه منطقه اقیانوسیه یا همون استرالیا قراره کوارتر اول 2008 بیاد
    وگرنه نسخه اروپا هنوز همون 16 نوامبر ریلیز میشه.

این هم مدرک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خوب مچ می گیرید باشه به گیم اسپات یه سر می زنم و تا اینجا منتظر این 3 بازی هستم
    1-سانس کرید
    2-کرایسیس
    3-گیرز آو وار پی سی

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

مطمئن باش من اگه از چیزی مطمئن نباشم ، اون رو اینجا نمیذارمش ...... صد دفعه گفتم ، اونی که شما دیدی تاریخ عرضه ی X360 و Ps3 . بازی برای این دو پلتفرم ، در تاریخ نوامبر عرضه میشه !!

ببینم شما تا حالا اسم سایت computerandvideogames رو نشنیدید ؟! اگه نه ، باید بگم از گیمز پات کمتر نیست !

این متن انگلیسی ( دیدید ! همونی که گفتم شد ! دوباره باید متن انگلیسی رو بذارم تا بعضیا باورشون بشه ! )

Altair's PC action-adventure has been pushed back to early 2008

خواهش میکنم از چیزی که اطلاع ندارید ، صحبت نکنید .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

در تاریخ نوامبر عرضه میشه این درسته. توی گیم اسپات هم نوامبر زده بود.حالا چندم ننوشته بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض 2 مشکل جديد سر راه Assasins Creed

خوب اول سلام

Pro-G.co.uk:

خبرايی نگران کننده منتشر شده
    Patrice Desilets يعنی خالق و کارگردان اين بازی در استوديو Ubioft Montreal با Pro-G مصاحبه اي رو انجام داده
    که 2 مشکل جديد که يکيش مربوط به PS3 هست و ديگری X360 فاش کرده

اون اينجوری ميگه که ورژن PS3 باز به همان خوبی ورژن XBOX360 هست او گفته ما توی E3 امسال بازی رو نسخه PS3 به نمايش در اورديم و با همه مسائل که وجود داره بازی اساساً هيچ تفاوتی با PS3 نداره و امّا حالا اونها دچار مشکل شدند اونها برای قرار دادن حجم بازی روی يک DVD برای XBOX360 چا مشکل هستند
    اونها دارن 5 زبان برای بازی ميزارند و تمام اطلاعات بازی رو روی 8 گيگ بايد جا بدند که از اين لحاظ روی Blu-ray راحت تر عمل ميکنند
    امّا مشکل اونها برای PS3 چيزی جز Memory نيست که او ميگه Memory اختلاف داره و ما چگونه ميتونيم اين مشکل تفاوت داشتن Memory دو دستگاه رو از بين ببريم
    حالا اون از Sony و Microsoft کمک ميخواد برای اينکه بتونند هر 2 نسخه رو مشابه بسازند و کم و کاستی نباشه
    من خودم دقيقاً مشکل Memory رو سر در نياردم ازش چون يکمی تخصصی حرف زده مثل اينکه امّا حتماً دوستان اهل فن در اين مورد اطلاعات بيشتری دارند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مطمئن باش من اگه از چیزی مطمئن نباشم ، اون رو اینجا نمیذارمش ...... صد دفعه گفتم ، اونی که شما دیدی تاریخ عرضه ی X360 و Ps3 . بازی برای این دو پلتفرم ، در تاریخ نوامبر عرضه میشه !!

ببینم شما تا حالا اسم سایت computerandvideogames رو نشنیدید ؟! اگه نه ، باید بگم از گیمز پات کمتر نیست !

این متن انگلیسی ( دیدید ! همونی که گفتم شد ! دوباره باید متن انگلیسی رو بذارم تا بعضیا باورشون بشه ! )

Altair's PC action-adventure has been pushed back to early 2008

خواهش میکنم از چیزی که اطلاع ندارید ، صحبت نکنید .
    دوست عزیز این متن فقط میگه بازی رفته برای اوایل 2008 ولی نگفته برای چه کنسولی و چه منطقه ای چون تو سیاست یوبی هیچ وقت ندیدم همه مناطق با هم ریلیز بشند. من هم نمیگم مطمئن هستم بلکه مدرک من سایت معتبر گیم اسپات هستش .

در ضمن حالا خودمونیم دقت کردی معنی گیمز پات چی میشه ؟ میشه قوری بازی یا بازی قوری یا یه چیزی تو این مایه ها
    بلکه درستش گیم اسپات هست که میشه مکان بازی یا یه همچین چیزایی

نگو نه که ما موقعی که بازیکده هنوز فعال بود یه بحث تخصصی زبان درموردش داشتیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •