تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 49 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 489

نام تاپيک: کرک دیکشنری بابیلون Babylon ◄ کرک آخرین ورژن در پست اول

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    روی سيلانك

پيش فرض

سلام
    یه نکته ای هست که کاربران باید بهش توجه کنن...
    در پچ قدیمیه 7.0.0 بیلد 16 بابیلون آدرس بعد از Brwose کردن ست میشد روی ST Bar ...و بعد از زدن دکمه ی
    پچ پیغام بر روی همون ست میشد و اگر میخواستن دوباره دکمه ی پچ رو بزنن پچر پیغامی مبنی بر "Cann't Open File" به اون ها میداد...
    دلیل این بود که آدرس رو پچر از روی ST Bar میگره و چون پیغام هست بجای آدرس فایل مورد نظر....
    اون پیغام داده خواهد شد !
    لذا اگر پیغامی داده شده توسط پچر در ورژن سابق شما باید دکمه ی Brwose رو دوباره بزنید و آدرس رو دوباره به پچر بدید تا پچر بتونه کار خودشو بکنه !

این مشکل در ورژن جدید پچر بر طرف شده ....
    و پیغام ها بر روی List Box ست خواهد شد... و هیچ مشکلی هم بوجود نخواهد آمد...

همچنین تیم ICU برای ورژن های 6.x و 7.x در یک پچ ریلیز کرده... که شما میتونید اونو از لینک زیر دانلود کنید...

لازم به ذکر است این کرک تا موقعی که الگوریتم بابیلون تغییر نکند کار خواهد کرد...
    و بر روی ورژن های زیر تست شده و کار خواهد کرد:
    6.0.1 & 6.0.2 & 6.0.3 & 7.0.0 [r13] و همچنین ورژن 7.0.0 [r16]

Patch For ver 6.x & 7.x - Golden Patch - ICU
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Patch for 7.0.0 r16 - Fixed Patcher
    کد:
    کد:
    روش کار با پچ Patch 7.0.0 r16 :

1. بعد از نصب برنامه اگر تیک "Lanunch Babylon now" را زده اید و برنامه بعد از آن اجرا شده است...
    برنامه را کامل ببندید, بطوری که از پروکسس حذف شد...( در غیر این صورت پچر به شما پیغامی مبنی بر "Cann't Open File" خواهد داد...)

2. آدرس فایل مورد نظر را به پچر بدهید یا پچ را در مسیر فولدر کپی کنید...
    و دکمه ی "Patch" را بزنید تا عملیات پچ انجام شود...

پیام های مختلفی وجود دارد که هر کدام به دلیل خاص ظاهر خواهند شد...
    "Babylon Patched Successfully" این پیغام در صورتی ظاهر خواهد شد که برنامه بصورت کامل کرک شده باشد.
    "Cann't Open File" این پیغام در صورتی ظاهر خواهد شد که برنامه در حال اجرا باشد یا فایل مورد نظر با آن نام
    در آن مسیر موجود نباشد و همچنین سایز فایل آن ورژن با سایز فایل ورژن ما یکی نباشد...
    "Already Patcher" این پیغام در صورتی ظاهر خواهد شد که برنامه قبل کرک شده باشد...

پیغام های دیگری هم هستند که نیازی به معرفی آنها نیست...

3. لذت ببرید
    Last edited by MasterCode; 27-11-2007 at 23:19.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    روی سيلانك

پيش فرض

سلام
    تعدادی از کاربران خارچی با من تماس داشتن میگیفتند که آقا این :
    کد:
    در ویستا کار نمیکنه و پیغام "Cann't Open File" میده...
    من امروز تست کردم بر روی ویستا و همین طور هست و Function های اون پچر با ویستا سر سازگاری ندارند و و پچر قات میزنه و نمیتونه کاری بکنه .... !

همین طور آخرین کرک رو هم تست کردم Babylon 6.x & 7.x - Golden Patch یعنی این:
    کد:
    کاملا پچ میکنه برنامه رو در ویندوز Vista Ultimate (x86) d و ویندوز اکس پی سرویس پک 2...
    و شما میتونید از تمامیه امکانات برنامه استفاده کنید....

به نظر من از آخرین کرک استفاده کنید بهتره
    هم روی ویستا پچ میکنه و تمامیه ورژن های 6 به بالا رو هم در بر میگیره....

موفق باشید و بای

داره خودمونی میشه hector2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پرشین کیمیست

پيش فرض

با سلام
    اقا من به بالاخره بابیلون نسخه 7 را نصب کردن و یک دیکشنری 9 مگابایتی انگلیسی به فارسی هم نصب کردم
    ولی نمیدونم چرا بابیلون من اصلا ترجمه نمی کنه(هر تنظیمی را که بگید تو بابیلون انجام دادم ولی درست نشد)یک تصویر از مشکلم را ارسال می کنم

با تشکر

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

با سلام
    اقا من به بالاخره بابیلون نسخه 7 را نصب کردن و یک دیکشنری 9 مگابایتی انگلیسی به فارسی هم نصب کردم
    ولی نمیدونم چرا بابیلون من اصلا ترجمه نمی کنه(هر تنظیمی را که بگید تو بابیلون انجام دادم ولی درست نشد
    با تشکر
    این پست رو بخون:
    کد:

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

اینم از پچ جدید تیم آنریل

کاری از : تیم کرک آنریل

مشکلی بود خبرمون کنید

کد:

آخر فروم باز mhentezari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اونایی که از r13 استفاده میکنند و قفل شده اند به روش زیر عمل بکنند:

1- بایبیلون رو unInstall بکنید
    2- پوشه اش رو هم پاک کنید تا کاملا پاک بشه
    3- بایبیلون رو دوباره نصب کنید اما در صفحه آخر نصب تیک lunch Babylon رو بردارید تا برنامه اجرانشه (فک کنم گزینه آخر باشه)
    4- برای اطمینان بیشتر از task manager هم چک کنید کنید که برنامه اجرا نباشه
    5- با استفاده از پچ زیر برنامه رو کرک کنید:

کد:
    6- برید حال کنید!

مشکل ما این بود که باید برنامه رو پاک میکردیم دو باره نصب میکردیم. وقتی قفل شده باشه جواب نمیده!
    این ایراد هم به جناب masterCode هم وارد هست که باید میگفتند که قبل از کرک برنامه باید پاک بشه و دوباره نصب بشه. در ضمن نباید از کرک ها دیگه هم استفاده میشد تا این کرک جواب بده.

به هر حال الان برای من داره درست کار میکنه. امید وارم مشکلی پیش نیاد.

من این برنامه رو بعد از کرکش portable کردم که حجمش شده 41 مگ. البته با همه دیکشنری ها و دیگه نیازی هم به نصب نداره. آپلود کنم به دردتون می خوره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    یک نکته هست که باید به عرضتون برسونم !

جالبه بدونید همه ی اونهائی که این مشکل رو داشتن به گونه ای, قبلش با کرک آنریل کار کردند !
    و این مشکل در اون حالت پیش اومده برای برنامشون !
    و در ادامه خواستن با پچ Icu برنامه رو کرک کنند اما مشکل پا بر جا بوده !
    و چون پچ نتونسته برنامه رو از حالت قفل شده در بیاره...

از روی بی توجهی گردن پچ Icu انداخته شده....

در آخر باید خدمت همه عرض کنم اگر شما قبلا به نوعی با پچ آنریل کار کردید و این مشکل براتون بوجود اومده...
    تنها راهش رو دوست عزیزمون بالای این پست به شما گفتند !

امیدوارم کمی بیشتر چشم هاتون رو باز کنید !

موفق باشید
    بای.

M.c.
    Last edited by M.C.; 29-11-2007 at 17:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض مشکلات پچ های جدید با دیکشنری های تجاری؟؟

با سلام
    مدت های مدیدی است که از نرم افزار جالب babylon استفاده می کنم و با انواع و اقسام پچ های ان از دستکاری رجیستری گرفته تا اخرین پچ های منتشر شده برای ورژن 7.0.16 اشنا بوده و کار کرده ام. اما وجود یک مشکل باعث شده تا به جای استفاده از ورژن 7.0.16 به ورژن قدیمی 6.0.2 باز گردم و ان مشکل این است که پچ های جدید icu در مورد دیکشنری های تجاری مانند oxford_concisethesaurus_concisedictionary و یا Britannica_Concise_Encyclopedi و همچنین Merriam_Webster و larousse_Chambers به درستی کار نمی کند چرا که پس از نصب این دیکشنری ها همچنان با پیغام trial version مواجه می شوم. با استفاده از پچ unreal دیگر این پیغام وجود ندارد اما نه نظر می رسد که این پچ با ثبات نبوده و پس از مدت کوتاهی برنامه babylon هنگ می کند! حتی در صورتی که با دادن یک ------ کذایی نیز ارتباط ان را با سرور قطع کرده باشید این اتفاق تکرار خواهد شد. خواهش می کنم در این مورد مرا راهنمایی فرمایید.
    باسپاس

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    مدت های مدیدی است که از نرم افزار جالب babylon استفاده می کنم و با انواع و اقسام پچ های ان از دستکاری رجیستری گرفته تا اخرین پچ های منتشر شده برای ورژن 7.0.16 اشنا بوده و کار کرده ام. اما وجود یک مشکل باعث شده تا به جای استفاده از ورژن 7.0.16 به ورژن قدیمی 6.0.2 باز گردم و ان مشکل این است که پچ های جدید icu در مورد دیکشنری های تجاری مانند oxford_concisethesaurus_concisedictionary و یا Britannica_Concise_Encyclopedi و همچنین Merriam_Webster و larousse_Chambers به درستی کار نمی کند چرا که پس از نصب این دیکشنری ها همچنان با پیغام trial version مواجه می شوم. با استفاده از پچ unreal دیگر این پیغام وجود ندارد اما نه نظر می رسد که این پچ با ثبات نبوده و پس از مدت کوتاهی برنامه babylon هنگ می کند! حتی در صورتی که با دادن یک ------ کذایی نیز ارتباط ان را با سرور قطع کرده باشید این اتفاق تکرار خواهد شد. خواهش می کنم در این مورد مرا راهنمایی فرمایید.
    باسپاس
    سلام
    دوست عزیز این مورد به اون شکل که شما فکر میکنی نیست !
    فقط یه کادر که در کنار دیکشنری هست و بعد از مدت تعین شده همچنان برای شما ترجمه میکنه...

باید خدمتتون عرض کنم یه بنده ی خدائی تو ICU این مورد رو به من گزارش داد...و الان چند روزی از رفع شدن اون مورد میگذره....
    لینک آپدیت شده رو تو پست های قبلی گذاشته بودم....
    شما میتونید از این لینک Babylon 6.x & 7.x - Golden Patch - Fixed رو بگیرید....
    Size:229KB
    کد:
    موفق باشید
    M.C.
    Last edited by M.C.; 07-12-2007 at 14:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز جناب M.C
    لینک شما برای Babylon 6.x & 7.x - Golden Patch - Fixed کار نمی کند و پیغام می دهد که فایل توسط اپلود کننده ان حذف شده است. در سایت رسمی گروه icu نیز چیزی در مورد اپدیت این پچ نیامده است.
    باسپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •