تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 21 اولاول ... 7131415161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 210

نام تاپيک: انتظارات به پایان رسید !! دو گوشی سری دبلیو معرفی شدند (دبلیو 960 و دبلیو 910 )

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کسایی که دنبال صدای بلندن(تو اسپیکر) همون N73 یا 3250 یا سایر گوشی های نوکیا(که معمولاصداشون تو اسپیکر از سونی بلندتره ) به دردشون میخوره ! بدون شک صدای W960 به N73 نمیرسه ...
    این کل کل برای صدای بلند اسپیکر واقعا بچه گونس !

متاسفانه سونی نمیدونه که ایرانیا با اسپیکر آهنگ گوش میدن نه هدفون !
    ببین دوست عزیز با کلیت صحبت هات تا حدی موافقم....اما شما نمی تونی عادت های رفتاری کل یک کشور رو مورد سوال قرار بدی و زیز سوال ببری ...هر کسی بنا به تناسب محیطی که توش قرار داره به چیزهای خاصی توجه می کنه...اگه اون محیط ایجاب کنه شما یه گوشی با صدای بالا داشته باشید...کسی نمی تونه اونو زیر سوال ببره...خود من...تمام تفریحم یه سالن بیلیارده که هر چند روز یه بار دوستها با هم میشینیم اهنگ های هم دیگه رو گوش میدیم و هر کدوم قشنگ بود رو به هم میدیم....خوب پس واسه من خیلی بلندی صداش مهمه...من که نمی تونم بگم بچه ها یکی یکی هندزفری بزارید تو گوشتون...اخه مال من کیفیت صدا داره نه بلندی صدا!!!...
    بعدشم...این عادت رفتاری جامعه ی م دلیل های خیلی روشنی داره...فکر می کنید این کار من و دوستام که می شه به کل کشور تعمیمش داد یه فرهنگ نادرسته؟چرا؟چونکه خارجی ها این کار رو نمیکنن اگه ماها کنیم اشتباهه؟نه اقا اونجا اصلا ارتباط دوستانه و عاطفی دیگه وجود نداره که بخواد این مسائلم در پی داشته باشه..حتما اگه بخوا واسه دوستشون چیزی بلوتوث کنن ازش پول می خوان!!! بعدشم یه دلیل این کار ما ایرانیا اینه که اینترنت پر سرعت نداریم..اگه داشتیم خودمون می شنستیم تو خونه اهنگ های جدید و می گرفتیم نه اینکه مجبور شیم بریم تو فضای باز کنار دوستامون و صدا رو تا اخر زیاد کنیم ..گوشی رو هم تازه بغل گوشمون بگیریم تا اخر صدای اهنگ رو بشنویم

من به اون معدود ادمهایی که عقده دارن و تو هر جایی اهنگ با اخرین ولوم رو دوست دارن بذارن تا بگن..اره من گوشیم فلانه کار ندارم...همه که اینجوری نیستن..من خودم اینها رو گفتم..اینم بگم...حتی تو مهمونی ها به خاطر احترام به بقیه گوشیمو رو سایلنت میگذارم تا صدای زنگش کسی رو اذیت نکنه
    و در نهایت..از تمامیه این مسائل بگذریم...حتی اگه اینها هم نبود...باز هم بلندی همراه کیفیت یه فاکتور بسیار مهمه...واسه همینه اینقدر مورد توجه قرار میگیره....شما میرید مسافرت....یه جا می شینید کنار خانواده دوست دارین یه موزیک ملایمی بگذارید کنار خانواده.. و لذت ببرید....یه واکمن اندازه ی یه کتاب بهتره یا داشتن یه گوشی با صدای بلند؟..از جیبتون در میارید و اهنگ و میگذارید و همه هم قشنک اهنگ رو می شنون....
    نکنه می خواهید بگید....همگی بیایی جلو با هم از تو هندزفری گوش بدیم!!!اخه گوشیم کیفیت داره نه ولوم!!!

ببخشید زیاد حرف زدم..صولا خلاصه حرف زدن و بلد نیستم...ضمن اینکه این حرفها رو لازم دیدم بگم..چون احساس کردم داره علاقه های خیلای هامون زیر سوال برده می شه...اونم به اشتباه!!!!

اما در باره 960:فکر می کنم باید شبیه 950 باشه..کمی بیشتر...اما بی شک یکی از بلند ترین صدا ها رو با 910 دوستان تجربه خواهند کرد..چون این گوشی فقط داره میاد که نام 900 رو زنده کنه

شاد باشید

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

درسته مصطفی جان
    گوشی باید در حد مطلوب صدا هم داشته باشه
    و قطعا w960 هم به اندازه نیاز صداش بلند هست

بلندی صدا (تا حدی) خوبه و باید داشته باشه
    البته اگه صداش آسفالت کن هم باشه باید فرهنگشو داشته باشیم و بدونیم کجا باید ازش استفاده کنیم
    نه اینکه تو اتوبوس و مسجد و ... کل صدا بذاریم با دیگران

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

ب
    عدشم...این عادت رفتاری جامعه ی م دلیل های خیلی روشنی داره...فکر می کنید این کار من و دوستام که می شه به کل کشور تعمیمش داد یه فرهنگ نادرسته؟چرا؟چونکه خارجی ها این کار رو نمیکنن اگه ماها کنیم اشتباهه؟نه اقا اونجا اصلا ارتباط دوستانه و عاطفی دیگه وجود نداره که بخواد این مسائلم در پی داشته باشه..حتما اگه بخوا واسه دوستشون چیزی بلوتوث کنن ازش پول می خوان!!! بعدشم یه دلیل این کار ما ایرانیا اینه که اینترنت پر سرعت نداریم..اگه داشتیم خودمون می شنستیم تو خونه اهنگ های جدید و می گرفتیم نه اینکه مجبور شیم بریم تو فضای باز کنار دوستامون و صدا رو تا اخر زیاد کنیم ..گوشی رو هم تازه بغل گوشمون بگیریم تا اخر صدای اهنگ رو بشنویم
    سلام مصطفی جان ! اصلا حرف من در مورد شما( و کسایی که مثه شما فکر میکنن ) نبود که مسلما با شناخت نسبیی که ازت دارم میدونم مثه همون معدود آدمایی که استفاده ی درست از گوشی رو نمیدونن نیستی ! ولی خودت خوب میدونی خیلیا مهم ترین فاکتورشون واسه خرید گوشی بلند بودن صداشه ( واقعا این فاکتور چه قدر مهمه ) البته قبول دارم گوشی دیگه نباید زیادم صداش کم باشه !
    اما بحث من در مورد کساییه که عقده دارن و نمیدونن که چه موقع از هدفون استفاده کنن به خصوص تو محیطایه عمومی و دوست دارن دیگرانم بشنون ! یا اینکه اهل کل کل کردن با یه اسپیکر 3-6 واتیه گوشین !
    متاسفانه خودتم دیدی خیلی از افرادی که میخوان گوشی بخرن جای اینکه کیفیت صدای و حتی بلندی صدای هدفونش رو بخوان بدونن و خیلی اطلاعات دیگه از گوشی بخوان اول میرن سراغ بلندی صدا اونم تو اسپیکر ( یعنی هیچ چیز مهمتری تو گوشی وجود نداره از بلندی صدا اونم تو اسپیکرش ؟ لابد واسه این افراد وجود نداره ) !
    و دیدی چه قدر این کل کلایه بیهوده راجع به بلندی صدای گوشی ها صورت میگیره !
    مثالایه خودت رو ببین :
    ....شما میرید مسافرت....یه جا می شینید کنار خانواده دوست دارین یه موزیک ملایمی بگذارید کنار خانواده.. و لذت ببرید....یه واکمن اندازه ی یه کتاب بهتره یا داشتن یه گوشی با صدای بلند؟..از جیبتون در میارید و اهنگ و میگذارید و همه هم قشنک اهنگ رو می شنون....
    خود من...تمام تفریحم یه سالن بیلیارده که هر چند روز یه بار دوستها با هم میشینیم اهنگ های هم دیگه رو گوش میدیم و هر کدوم قشنگ بود رو به هم میدیم....خوب پس واسه من خیلی بلندی صداش مهمه...من که نمی تونم بگم بچه ها یکی یکی هندزفری بزارید تو گوشتون...اخه مال من کیفیت صدا داره نه بلندی صدا
    هیچ ایرادی نمیشه بهش وارد کرد خیلی خوبه اینجور استفاده ها ! منتها خودت خوب میدونی که خیلیا بدترین نحوه ی استفاده رو میکنن از هر تکنولوژیی ! ولی خوب قطعا اگه از هر امکاناتی به موقع استفاده بشه خیلی خوبه !

حتی تو مهمونی ها به خاطر احترام به بقیه گوشیمو رو سایلنت میگذارم تا صدای زنگش کسی رو اذیت نکنه
    و قطعا مقصود من شما و امثال شما که استفاده ی درست از گوشی رو بلدن نیست ولی متاسفانه همه مثه شما نیستن ... !

البته اگه صداش آسفالت کن هم باشه باید فرهنگشو داشته باشیم و بدونیم کجا باید ازش استفاده کنیم
    دقیقا...اگه فرهنگ استفاده از هر تکنولوژیی رو داشته باشیم قطعا اگه اون تکنولوژی معایبیم داشته باشه ما دچارش نمیشیم ...!

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

چقدر حرفای قشنگی رد و بدل شد کیف کردم
    با حرفای مصطفی و آرمین کاملا موافقم.
    منم بعضی وقتا جو صدای بلند میگیره که اونم انصافا برای رو کم کنی بعضی ها هستش. نه این که توی هر جایی صداش رو بببرم بالا و تا حالا این کار رو هم نکردم.
    آخه بعضی ها اصلا نمیفهمند دیروز رفتم ارایشگاه موهام رو کوتاه کنم یکی گوشیم رو دید فورا رفت تو منوی پلیرش(کا800 دارم) دید صداش معمولیه گفت که :
    گوشیت به درد نمیخوره 3250 من خیلی بهتره . حتی یکی دبلیو 700 هم داشت میگفت بهتره.
    توی این جور وقتا آدم اعصابش خورد میشه که گیر چه آدمای میفته که ارزش گوشی براشون فقط بلندی صدای اسپیکر هستش. اون وقت میرن توی هر محیطی صداش رو بلند میکنن.
    صدا باید در حد مطلوب باشه نه که صدای ماشین سیا ساکتی رو بده
    این حرفم به بعضی ها برنخوره منظورم با بعضی ها بودش که ارزش هر گوشی رو فقط به بلندی صدای اسپیکر میدونن. حتی اگه ان95 رو هم بدی دستشون میگه صداش از 3250 کمتره پس به درد نمیخوره و گوشی خوبی نیست

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

به نظر من صدا کیفیت داشته باشه دیگه بسه . بلندی میخوای چی کار . k800 صداش خیلی کمه ولی کیفیتش واقعا بالاست حتی از **n.

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

کیفیت کا 800 بالاست؟
    پس با کیفیت ندیدی تا حالا
    w850 رو گوش کنی که کف بر میشی
    w950 هم کیفیتش عالیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

w950 رو اگر اپدیت کنی صداش خیلی بیشتر میشه هم از هدفون هم از اسپیکر

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

لطفا مصرف باتري رو هم در نظر داشته باشيد!
    والبته خرابيه اسپيكرها.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کیفیت کا 800 بالاست؟
    پس با کیفیت ندیدی تا حالا
    w850 رو گوش کنی که کف بر میشی
    w950 هم کیفیتش عالیه
    دینگ دینگ کاظم خان وارد میشه.
    عزیزم کیفیت کا800 بالا هستش ولی این مقایسه ای که شما میکنی اصلا منصفانه نیستش چون به هر حال اون دو گوشی که مقایسه کردی واکمن هستن.و قیمت هر جفتشون از کا800 بالاتر.
    کا800 با دوربین مناسب با صدای خوب به نظرم از دبلیو 850 بیشتر می ارزه.
    شما برو کیفیت این گوشی رو با سایر گوشیها مقایسه کن مثلا با 3250 با ان72 یا دی 820 یا .... دیگه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

w950 رو اگر اپدیت کنی صداش خیلی بیشتر میشه هم از هدفون هم از اسپیکر
    اگر هم بلند بشه دیگه خیلی بلند نمیشه. معمولا با آپدیت کردن کیفیت صدا یه کمی بالاتر میره .
    (خودم دبلیو 950 داشتم) ولی آپدیت نکردم کسانی که آپدیت کردن صدای بیشتری رو متوجه نشدند ولی کیفیت بالاتر میره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •