اين آموزش تو كدوم قسمته ؟ من با Unknown سعي كردم زمان رو هك كنم ولي جواب نگرفتم .
اين آموزش تو كدوم قسمته ؟ من با Unknown سعي كردم زمان رو هك كنم ولي جواب نگرفتم .
از دوستان كسي نيست كمك كنه ؟ تو بازي Test Drive Unlimited هر كاري مي كنم نمي تونم تايمر مسابقات رو نگه دارم . T-Search - Art Money و cheat Engine هيچ كدوم پيداش نكرد . هر چي متغير Integer و Float هم بود با Unknown جستجو كردم فايده نداشت .
درمورد WarCraft (مپ DotA AllStars)
سلام بچه ها
می خواستم عکس هیروها، آیتمها و صداهای مپ، مخصوصا صدای شیپوریکه برای شروع بازی میزنه رو از مپ DotA AllStars بکشم بیرون اما نمیدونم چطوری!
با برنامه ی WinMPQ فایلهای MPQ رو باز کردم اما هیچ کدوم از صداها و عکس هایی که میشه باهاش کشید بیرون مال مپ DotA AllStars نیست. همشون مال بازی تک نفره هست و فایلهایی که من میخوام توش نیست!
میشه بنده ی حقیر رو راهنمایی کنید؟
مرسی.
کسی میدونه چطوری میشه world of warcraft online هک کرد هر کی ترینر نرم افزار چیزی داره بذاره کسی بلده هک کنه؟؟
اقای tcg ببین شما رفتی فایل اصلی warcarft3 رو باز کردی در اصل اون فایل ها تو خود مپ هست (به خاطر همین حجمش زیاده) اون شیپور هست اگه تو world edit sound بگردی پیدا می کنی و البته اگه بخوای مپ با ورلد ادیت باز کنی نمیشه روش قفل گذاشتن و کسی نمیتونه واردش بشه
****من این چیز های رو که گفتم مطمئن هستم چون فکر نکم شاید فقط 2 الی 10 نفر تو کل ایران تجربه من رو تو مپ سازی با ورلد ادیت داشته باشن من به خودم 5 سال هست که با ورلد ادیت کا میکنم!!!!![]()
درود :
ببخشید این جا پست می دم نمی خواستم تاپیک جدید باز کنم . . . .........
من یه بازی ان لاین در سایت facebook.com به نام pet society انجام می دم که به شدت معتادش شدم . بازی به ظاهر ساده ولی فوق العاده جذاب هست . در این بازی که یوزرهای بسیار زیادی ار سرتاسر جهان داره بعضی وقتا می دیدم که افراد امتیازها و یا پولهای افسانه ای دارن که متوجه شدم از تقلب استفاده می کنن اون هم با استفاده از نرم افزار Cheat Engine .
در سایت youtube اموزشی داده شده که من چیز زیادی از اون متوجه نمیشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کامنتها این طور بر می امد که سایت سازنده بای ( playfish ) این کدهارو تغییر داده و این اموزش با این کدها بدرد نمی خوره
الان می خواستم ببینم کسی از دوستان که با این نرم افزار( Cheat Engine ) اشنایی دارند می تونند می تونن یه راه جدید مشابه همین راه به من اموزش بدن
پیشاپیش از کمک شما تشکر می کنم
Last edited by superbadboy; 19-12-2008 at 05:49.
سلام
می خواستم مپ دوتا وارکرافت رو ادیت کنمش ولی با World Editor باز نمی شه.
نرم افزار دیگه ای هست که بتونه این کار رو انجام بده؟
parpa جان هیچ راهی نیست چون روی اون مپ ها قفل گذاشتن به خاطر همین نمیشه بازشون کرد
سلام دوستان
شاید جای این سوال اینجا نباشه ولی باور کنین من نزریک 7 ماه تو نت دارم دنبال جوابش میکردم ولی دریغ..
امیدوارم اینجا به جوابم برسم
راستش من در مورد ساخت ترینر یه چیزهایی رو میدونم و در کل میشه گفت میتون یه ترینر ئویاه بازی بسازم ولی من اساسا یه مشکل اصلی دیگه ای دارم
بحث اینکه جوری واسه یک گیم چت کد پیدا کنم(یعنی خودم)به عبارت دیگه نمیخوام ترینر یاشه بکه کدی باشه که تو کنسول بنویسم برا بدست اوردن این کد ها تو گیم مشکل دارم اگه کسی کمکم کنه یک دنیا ممنون میشم....
کسی برنامه ای برای اجرای فرمت mpq داره تو ویندوز ؟
فوریه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)