جناب بيلچه عزيز سلام خوبي
شما كه به همه كمك كردين - حالا يه كمكي به من كنين لطفا
برنامه : advance device lock بصورتي كه بتونم رجيستر شده نصب كنم ميخوام
گوشي p990i شماره سريال : 3-627294-35959300
شديدا نياز دارم و ازت تشكر ميكنم
جناب بيلچه عزيز سلام خوبي
شما كه به همه كمك كردين - حالا يه كمكي به من كنين لطفا
برنامه : advance device lock بصورتي كه بتونم رجيستر شده نصب كنم ميخوام
گوشي p990i شماره سريال : 3-627294-35959300
شديدا نياز دارم و ازت تشكر ميكنم
جناب بيلچه عزيز سلام و كمك
برنامه advance device lock بصورت رجيستر ميخوام - لطف مي كنين
گوشي p990 و سريال : 3-627294-35959300
ممنون ميشم![]()
دوستای عزیز بیلچه که گفت استعفا داده. برنامه advance device lock نیاز به ساین شدن داره و آموزش ساین کردن تو صفحه اول این تاپیک هست میتونی ببینی.
ساین کردن یعنی چی؟؟؟؟!!
با سلام
جناب آقاي بيلچه
لطفا شما براي كسي برنامه رو ساين نكنيد اجازه دهيد خود استفاده كنندگان برنامه ساين كردن رو ياد بگيرند در اين صورت كسي دستورات شمارو اجرا نمي كند وايراد مطالب شما براي استفاده ويادگيري ديگران مشخص نمي شود
اگه مي خواي به كسي كمك كني بهش ماهيگيري رو ياد بده نه اينكه براش ماهي بگيري
حالا من يه سوال داشتم و هر كاري كردم در سايت نتونستم عضو بشم در صورت امكان مسير عضو شدن رو توضيح بدين
با تشكر
آقا من یه سوال داشتم . من در این زمینه آماتورم سوالم اینه که من وقتی یه برنامه رو مثل ADL رو برای سریه Uiq3 دانلود کردم توی فای زیپش دو تا فایله به نام های ADL-signed و ADL-unsigned که نمی دونم باید چه کار کنم . فایل ADL-unsigned رو میشه نصب کرد ولی فایل ADL-signed رو وقتی اجرا می کنم این ارور رو میده : Constraints imposed by a developer mode certificate have been exceeded و بعضی اوقات یه ارور در رابطه با Protect می ده.
هاااااااااااااااااااااا
توی 50 تا تاپیک این سوالو کردید .پس چرا کسی جواب نمیده؟ من می خواستم دیگه اینجاپست ندم ولی دیگه چاره ای نیست.
دوست عزیز.
برنامه ی Advance Device Lock یا به اختصار ADL برای نصب دو فایل داره یکی خود برنامه هست یکی کرکش . خود برنامه حجمش از کرکش خیلی بیشتره.
خود برنامه رو اول بدون هی چدردسری نصب می کنید. بعد کرکشو اول ساین می کنید بعد نصب می کنید.کازی هم به اسم فایل ها نداشته باشید. اون ارور ها رو هم اصلا توجه نکنید. من همون برنامه رو یه زمانی برای بچه ها ساین می کردم ولی دریغالاننمی شه رفت توی سایتش.
موفق باشید.
کاملا با حرف شما موافقم ولی حیف که خامی کردم و اون اولا هی تند و تند ساین میکردم. اصلا مگه من ساین کردنو کشف کردم. من هم از انجمن های دیگه یاد گرفتم . من از انجمن series60v3 یاد گرفتم.با سلام
جناب آقاي بيلچه
لطفا شما براي كسي برنامه رو ساين نكنيد اجازه دهيد خود استفاده كنندگان برنامه ساين كردن رو ياد بگيرند در اين صورت كسي دستورات شمارو اجرا نمي كند وايراد مطالب شما براي استفاده ويادگيري ديگران مشخص نمي شود
اگه مي خواي به كسي كمك كني بهش ماهيگيري رو ياد بده نه اينكه براش ماهي بگيري
حالا من يه سوال داشتم و هر كاري كردم در سايت نتونستم عضو بشم در صورت امكان مسير عضو شدن رو توضيح بدين
با تشكر
فعلا هم سایت قسمت مربوط به ایجاد عضویت را برداشته.
عده ای که سیمبین را ساختند به علت وجود ویروس های دست نویس و همچنین استفاده غیر مجاز از برنامه های ملت اومدند یه کاری کردند که حتما قبل از نصب یه برنامه مجبور بشیم ساینشون کنیم. بعضی از برنامه ها ساین شده هستند و بعضی هین عمل کرک از ساین شدگی خارج شدند. حالا شما باید اون برنامه ها رو با توجه به آموزش های داده شده ساین کنید. ساین کردن به دو طریق هست یکی عمومی یکی فردی. ما فقط می تونیم ساین فردی رو انجام بدیم.ساین کردن یعنی چی؟؟؟؟!!
همگی موفق باشد.![]()
سلام خسته نباشي اگه ممكنه برنامه Psiloc Font Magnifier v1[1].10 براي من ساين كنيد .
واگه ميشه برام بزارين تو همين تاپيك ممنون ميشl
357651010103520
Last edited by sazasaza; 01-09-2007 at 20:33.
بیلچه جون اگه هستی نگاهی به این برنامه بنداز شاید چیزی فهمیدی از دیگر دوستان نیز تقاضا دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یادم رفت password:p30world (به کوچکی حروف دقت کنید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)