مگه از add/remove نميتونيد پاکش کنيد با برنامه هاي unistall manager مثل tuneup و يا your unistaller که براحتي پاک ميشه
بعد از remove کردن از add/remove اينترنت اکسپلورر 6 محفوظ خواهد شد
مگه از add/remove نميتونيد پاکش کنيد با برنامه هاي unistall manager مثل tuneup و يا your unistaller که براحتي پاک ميشه
بعد از remove کردن از add/remove اينترنت اکسپلورر 6 محفوظ خواهد شد
سلام.
تو قسمت Add/ Remove گزینه Uninstall نداره.
Your Uninstaller! 2008 هم نتونست پاکش کنه.
فکر کنم باید تا اومدن نسخه Final صبر کنم.
تو سرويس پک 2 که من unistall رو جلوي IE مي بينم از قسمت unistaller برنامه tneup کمک بگير
ضمنا از بخش دوم Add/remove ويندوز کمک بگير تيک IE رو بردار تا فايلهاش پاک بشه بخش دوم هم همان add/remove windows
componets مي باشد راه حل آخر رجيستري مي باشد
سلام.
متاسفانه هیچکدام جواب نداد.
بهتره SP3 را پاک کنم بعد اقدام به Uninstall کنم.![]()
سلام خسته نباشید
من sp2 دارم . و هر وقت که ie7 رو نصب می کنم وقتی که ie رو باز میکنی وارد یه صفحه میشی و تنظیماتت رو وارد می کنی . اما من دو سه باری این کارو کردم و الان هر وقت که ie رو باز می کنم به طور خودکار وارد این صفحه میشم :
البته بگم که home page من روی این صفحه نیست ولی نمیدونم چرا این صفحه میاد !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا چی کار کنم تا از دستش خلاص شم ؟
شما اول آدرس برنامه رو در آدرس بار بنويسيد بعد تو اون کادر بر use current کليک نمائيد
امروز روش بهتر از اون يافتم
تو RUN تايپ کنيد:
gpedit.msc
طبق تصوير زير به مسير مورد نظر بريد بر روي همون جايي که مشخص کرده ام کليک کنيد و بر روي enable کليک کنيد تو اون کادر
هم ادرس سايت homepage رو بنويسيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو روشی که گفتید کار نکرد . در روش اول کلا پنجره ی use current برای من غیر فعاله در روش دوم هم ادرس رو در قسمات home page تایپ کردم اما باز هم تا اینترنت اکسپلورر باز میشه اون صفحه میاد در حالی که در home page یه ادرس دیگه ثبت شده !!!
تو رو خدا به من کمک کنید
من بعضی سایتها رو وقتی میخوام باز کنم بعد از باز شدن ارور زیر رو نشون میده و وقتی کلیک میکنم رو ok بسته میشه
سایتایی مثل coo.ir و iran.bz
تو رو خدا کمک کنید چیکار کنم؟
![]()
چه جوري غير فعال شده ؟روش دوم بايد جواب مي داد .تو روش دوم وقتي بر روي همون خط آبي کليک مي کرديد يه پنجره جديد باز
مي شد که تو اون پنجره enable رو مي زدين ضمنا تو اون کادر هم homepage رو مي نوشتين اگه غير اين عمل کرده اين اشتباهه و
گرنه توصيه مي کنم يه اسکني بکنيد سيستمو با اين وصف که مي گيد use current غير فعاله اين که خود به خود غير فعال نمي شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)