تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 29 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 281

نام تاپيک: همه چیز درباره موسیقی راک و آلترناتیو

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

مرسی Rock_.._Magic کلیپ seether که با amy lee خونده رو دان کردم . راستش از amy بدم میاد ( با عرض معزرت از طرفداراش ) ولی خود وکالش عالی بود ... راست میگی یه جوریه موقع خوندن انگار داره گریه میکنه !
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    و اما اومدم یه آهنگ خدای دیگه از یه گروه خدا معرفی کنم :

این آهنگ از Three Days Grace هست . اسمش Pain ...
    شعرش :

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

You're sick of feeling numb
    You're not the only one
    I'll take you by the hand
    And I'll show you a world that you can understand
    This life is filled with hurt
    When happiness doesn't work
    Trust me and take my hand
    When the lights go out you will understand

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough

Anger and agony
    Are better than misery
    Trust me I've got a plan
    When the lights go off you will understand

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing
    Rather feel pain

I know (I know I know I know I know)
    That you're wounded
    You know (You know you know you know you know)
    That I'm here to save you
    You know (You know you know you know you know)
    I'm always here for you
    I know (I know I know I know I know)
    That you'll thank me later

Pain, without love
    Pain, can't get enough
    Pain, I like it rough
    Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    Rather feel pain than nothing at all
    Rather feel pain

واقعا شعرش عالیه ... نمیدونم چرا وقتی اینو گوش میدم حس میکنم داره چی میگه ... واقعا حس داره این آهنگ ... واسه من که شعرش صدق میکنه .... ( درد ...... بدون عشق ...)

پیشنهاد میکنم کلیپشو بگیرین ...

والپیپز از گروه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اولا پستت تایید میشه واقا گروه کار درستیه
    دوما اینو گوش دادی؟:
    بچه ها یه گیتار ردیف تو اهنگ Three Days Grace - Animal I Have Become زده شده , حتما گوش بدید و نظرتون رو بگید

من این گروه رو تو برنامه ی راک سولد وی اچ وان با همین اهنگ پین شناختم ( خیلی گروهه توپیه )
    ( البته به نظر من بهترین اهنگ این بند Home هست )

اینم ترجمش:

کد:

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شرمنده وسط کارتون پارازیت میندازم
    ولی چون دیدم تو ژانر آلترناتیو اسمی از R.E.M برده نشد.گفتم یه یادآوری کنم.هرچند گروه های R.E.M و
    Pearl jam از معروفترین و بزرگترین گروه های آلترناتیو هستن ولی ظاهرا بهشون زیاد توجه نشده.فقط اینو گفتم اگه تونستید یه بیو هم ازش بزارید برای پر بارتر شدن پست راک....من که نه سواد انگلیسی دارم نه حال ودل و دماق.شما که ماشالا فعال هستید اگه تونستید مطلبی بنویسید....من که کارهاش رو تقریبا پنج سال پیش اون موقع که گوش موسیقی داشتم گوش دادم ....فقط این مطلب رو می تونم بگم که "کرت کوبین" به R.E.M
    علاقه داشت هر چند که موسیقی نیروانا بر خلاف R.E.M اصلا ملایم نبود.....در این مورد فقط چند نکته دارم که بگم:

"کورنتی لاو از نارضایتی کوبین از گروهش نیروانا می گوید: (( مزخرف است ، دیگر نمی توانم با آنها بنوازم)) کورتنی لاو می گوید: (( تنها چیزی که می خواست این بود که با میخائیل استایپ از گروه R.E.M
    موسیقی اجرا کند.)) کوبین روابط بسیار صمیمانه ای با خواننده گروه R.E.M برقرار کرده بود که در این اواخر به دوستی نزدیک انجامید.( درختان گریان/علی نشاندار-ص481)

یه نکته جالب هم اینکه کرت قبل از خودکشی آهنگی از R.E.M رو گوش داده بود.(نظر من اینه که علاقه کرت به R.E.M دقیقا به خاطر تفاوتی بود که بین اونها بود...به خاطر آرامش و ملایمتی که در موسیقی و روان کرت نبود ولی در موسیقی R.E.M بود.در واقع خلاء درونیش به نوعی با موسیقی R.E.M تا حدی پر می شد.)

(کرت) آلبوم Automatic For People ((خودکار برای مردم)) از گروه R.E.M رو در دستگاه استریو گذاشت و صدا رو آنقدر کم کرد به طوری که صدای Stipe به صورت یک زمزمه آرام دوستانه در پس زمینه نبدیل شد.......صدای استایپ در ترانه ی Man on The Moon به گوش می رسید.کرت بلند شد.....
    (درختان گریان/علی نشاندار-ص 454)

3. این کاربر از SPIRIT PALST III بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه چیز دیگه هم بگم بد نیست البته ربطی به آلترناتیو نداره
    از Janis Joplin هم اگه روزی روزگاری کسی چیزی داشت بزاره خوبه....با اینکه جنیس از بزرگان راک هستش و در نبوغش هم بحثی نیست و خیلی هم معروفه ولی توی ایران بهش توجه نشده...
    قابل توجه Rock…magic: به این میگن Femal موزیسین نابغه نه این Femal های در پیت که توی یه سری از گروه های متال و راک آدم می بینه.....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

یه چیز دیگه هم بگم بد نیست البته ربطی به آلترناتیو نداره
    از Janis Joplin هم اگه روزی روزگاری کسی چیزی داشت بزاره خوبه....با اینکه جنیس از بزرگان راک هستش و در نبوغش هم بحثی نیست و خیلی هم معروفه ولی توی ایران بهش توجه نشده...
    قابل توجه Rock…magic: به این میگن Femal موزیسین نابغه نه این Femal های در پیت که توی یه سری از گروه های متال و راک آدم می بینه.....

گور بابای هر چی موزیسین اصلا....
    من هرچی دوست داشته باشم گوش میدم با توجه به اولویتایی که خودم قرار میدم...این یه امر ونظره کاملا شخصی وبه هیچ بنی بشری ربط نداره و بنده هم هرکی رو دوست داشته باشم میگم کارش درسته!!
    ولی مثه اینکه شما فکر میکنی من دارم از روی تعصب که خود شما بسیار داری این حرفو میزنم!!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

گور بابای هر چی موزیسین اصلا....
    من هرچی دوست داشته باشم گوش میدم با توجه به اولویتایی که خودم قرار میدم...این یه امر ونظره کاملا شخصی وبه هیچ بنی بشری ربط نداره و بنده هم هرکی رو دوست داشته باشم میگم کارش درسته!!
    ولی مثه اینکه شما فکر میکنی من دارم از روی تعصب که خود شما بسیار داری این حرفو میزنم!!
    مثل اینکه با جناب عالی نمیشه حرف زد.....
    اینو دیگه هر بیسوادی که راک رو بشناسه می دونه که جایگاه آدمی مثل جنیس توی موسیقی چیه شما دیگه این بزرگان رو نمی شناسی تقصیر من نیست................دیگه نمی خوام باهات کل کل کنم مثل اینکه جناب عالی اصلا حالت خوب نیست یه چیزی می گم دعوا میشه ...... من کجای حرفم اینقدر زننده بود که با این لحن جواب می دی میگی : به کسی ربطی نداره...............ما رفتیم بابا این دیگه کیه؟؟؟!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

مثل اینکه با جناب عالی نمیشه حرف زد.....
    اینو دیگه هر بیسوادی که راک رو بشناسه می دونه که جایگاه آدمی مثل جنیس توی موسیقی چیه شما دیگه این بزرگان رو نمی شناسی تقصیر من نیست................دیگه نمی خوام باهات کل کل کنم مثل اینکه جناب عالی اصلا حالت خوب نیست یه چیزی می گم دعوا میشه ...... من کجای حرفم اینقدر زننده بود که با این لحن جواب می دی میگی : به کسی ربطی نداره...............ما رفتیم بابا این دیگه کیه؟؟؟!!!!
    عزیز عجله نکن!!
    حالا من میگفتم به خودم مربوطه فرقی می کرد!!
    ببینید واقعا همین طوره هر کسی هرچی دوست داره گوش میده و این به خودش مربوطه یا به کسی ربطی نداره!ولی شما وقتی میبینید من اسمه فلان گروه مورده علاقم رو میارم سریع جبهه گیری میکنید و سعی در خراب کردن گروهای مورده علاقه من و وجه ی بنده بر میاید من به هیچ وجه قصد توهین کردن به کسی رو ندارم و تا حالا که تو پی سی بودم تو هر بحثی در رابطه با موسیقی راک و متال شرکت کردم بدونه اینکه حتی یه اخطار بگیرم!شما زود جوش میاری که داری به این صورت صحبت می کنی و قضاوت می کنی!!بعدشم بحثه این که کی بیشتر میدونه نیست من هیچ وقت همچین ادعایی نداشتم و شما هم اگه اطلاعاته خوبی دارید بزارید تا ما هم استفاده کنیم.یه بارم تو تاپیکه دانلود تک آهنگای متال زدید تو کاره بنده و بنده هم با نثار کلامت جیگر و عزیزه دلم سعی بر قانع کردن شما اومدم ولی شما همون تعصبه بی خود و بی جا رو پیشه کردید!!!
    به هر حال دوست دارم خودت بیشتر قاطیه این حرفا شی چون شما وسط یه تاپیک میای و راهه خودتو میری!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

مرسی Rock_.._Magic کلیپ seether که با amy lee خونده رو دان کردم . راستش از amy بدم میاد ( با عرض معزرت از طرفداراش ) ولی خود وکالش عالی بود ... راست میگی یه جوریه موقع خوندن انگار داره گریه میکنه !
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پیشنهاد میکنم کلیپشو بگیرین ...

والپیپز از گروه :

کد:
    متاسفانه من ازش کلیپ ندیدم فقط ازش یه لایو دیدم...بیشتر اینکه گریه کنه تیکه عصبی داشت دستش میپرید هی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

عزیز عجله نکن!!
    حالا من میگفتم به خودم مربوطه فرقی می کرد!!
    ببینید واقعا همین طوره هر کسی هرچی دوست داره گوش میده و این به خودش مربوطه یا به کسی ربطی نداره!ولی شما وقتی میبینید من اسمه فلان گروه مورده علاقم رو میارم سریع جبهه گیری میکنید و سعی در خراب کردن گروهای مورده علاقه من و وجه ی بنده بر میاید من به هیچ وجه قصد توهین کردن به کسی رو ندارم و تا حالا که تو پی سی بودم تو هر بحثی در رابطه با موسیقی راک و متال شرکت کردم بدونه اینکه حتی یه اخطار بگیرم!شما زود جوش میاری که داری به این صورت صحبت می کنی و قضاوت می کنی!!بعدشم بحثه این که کی بیشتر میدونه نیست من هیچ وقت همچین ادعایی نداشتم و شما هم اگه اطلاعاته خوبی دارید بزارید تا ما هم استفاده کنیم.یه بارم تو تاپیکه دانلود تک آهنگای متال زدید تو کاره بنده و بنده هم با نثار کلامت جیگر و عزیزه دلم سعی بر قانع کردن شما اومدم ولی شما همون تعصبه بی خود و بی جا رو پیشه کردید!!!
    به هر حال دوست دارم خودت بیشتر قاطیه این حرفا شی چون شما وسط یه تاپیک میای و راهه خودتو میری!

بی خیال آقا اشکان(Rock...magic) ....من همش با تو اختلاف پیدا می کنم....نکه با بقیه اصلا اختلاف پیدا نمی کنم
    .این حرف رو که هر کسی عقیده و نظر خواص خودش رو داره همه بارها شنیدیم.....من هم از این قضیه مستثنی نیستم....فقط نمی تونم با عقایدی که به نظرم نادرست و سطحی هستند مخالفت نکنم.....اون حرفی هم که زدم یه گوشه کنایه مودبانه بود فکر نکنم شایسته چنین جوابی بود که دادید...نمی دونم شاید هم بود و من اشتباه می کنم....به هر حال بی خیال.....خوب من خیلی سخت با عقاید کسی کنار میام (به خاطر عقایدی که دارم)..........یه نمونه دیگش هم امضاء Linkin_park که گفته بود دیو گرول خدای راک...هنوز هر وقت یادش می افتم....مغزم سوت می کشه ....من خودم عشق نیروانا هستم خیلی سالها قبل از این دوست محترم "دیو" رو می شناختم : فکر کنم بیشتر از 5 سال بشه ...به عنوان درامر نیروانا دوستش داشتم....ولی "دیو" حتی به لحاظ نوازندگی درام در حد کسایی چون: نیک میسون (درامر پینک فلوید)...و جان دنسمور (درامر دورز) نیست....چه جوری ممکنه که خدای راک باشه ....شما حتما می خوای بگی : آقا سلیقه ای هستش ..هر کسی یه نظری داره...___ ولی من با این حرفا مخالفم چون مطمعنم اگه از خود "دیو" هم بپرسن شما در حد خدایان راک: از: جان لنون و سید برت و جیم موریسون و...غیره گرفته تا کرت کوبین هستید؟ خواهد گفت نه....

به هر حال اصلا بی خیال .....پذیرفتن این حرف که آره هر کسی نظری داره آسون تر و مصالمت آمیز تره و وقتی که دو نفر دو نظر متفاوت دارن میشه بر همین اساس که خوب این عقیده منه و فلان ..دهن طرف مقابل رو بست ولی به نظر من این کار درستی نیست آدم باید برای علایق، سلیقه ها و نظراتش ....اصول و دلایلی رو هم ذکر کنه و بر اون اساس بحث کنه....وگرنه خوب این که هنر نیست من تا یه نظر مخالف شنیدم می گم آقا سلیقه ای هستش هر کی نظری داره...و خلاص......

در کل بازم معذرت و کلا بی خیال .اصلا ولش.....................خوب دیگه بعضی ها آبشون با هم توی جوب نمی ره ..... و من هم آبم با خیلی ها توی جوب نمی ره(یعنی تا حالا با کسی نرفته ) ...این اولین تجربم تو این زمینه نیست....با صمیمی ترین دوستانم بخاطر این طرز تفکرم اختلاف پیدا کردم دیگران که جای خود دارند.........

به هر حال موفق باشین..... شماها بچه های پر انرژی ای هستید و بسیار هم راکر و متالر....و خیلی بیشتر از من دونبال کسب علم و دانش موسیقی هستید...من هم معلومات خاصی ندارم ولی عقاید تخ*می تخیلی خاصی دارم .....من دیگه حرفی و بحثی ندارم اگه چیزی خواستی بگو......

بابت این هم که گفتم : این کیه دیگه ؟؟رسما معذرت می خوام
    Last edited by SPIRIT PALST III; 08-11-2007 at 15:49.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

Spirit عزیز خوبه که با هم یه بحثه کوتاهی در مورده این که گفتید یه باید یه سری دلایل داشته باشیم واسه علایقمون....
    خوب دلیله شما چیه واسه مخالقت با چنین بندهایی؟الته بندهایی رو که شما نام میبرید من بسیار قبولشون دارم
    اینا رو جواب بدی منم دلایلم رو میگم تا به یه تفاهمی برسیم در این زمینه!!
    در مورد دیو هم بگم که با اینکه این موزیسن خیلی فعاله و طرفدار داره ولی درست نیست اون با اسطوره ای چون نیک میسون مقایسه کنیم!!
    ببینید دوران راک کلاسیک تموم شده! و این گروهان که دارن فعالیت می کنن و راک مینوازن!!دیگه گروهی مثه پینک فلوید رو نمیشه به عنوان نماد برای همیشه قرار داد بلکه به عنوان یکی از بهترین گروها وجاودانه نام برد نه اینکه بیایم بگیم که خوب تا وقتی کارای گروهی مثه پینک رو میشه گوش داد و این گروها هستن دیو گروهل کیه!!به هر حال هر زمانه موسیقی و افراده مخصوصه خودش رو داره آلبته منم مخالفم با اینکه فرد یا گروهه خاصی رو به عنوان نماد اون موسیقی قرار داد!
    Last edited by Rock Magic; 08-11-2007 at 16:23.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

Spirit عزیز خوبه که با هم یه بحثه کوتاهی در مورده این که گفتید یه باید یه سری دلایل داشته باشیم واسه علایقمون....
    خوب دلیله شما چیه واسه مخالقت با چنین بندهایی؟الته بندهایی رو که شما نام میبرید من بسیار قبولشون دارم
    اینا رو جواب بدی منم دلایلم رو میگم تا به یه تفاهمی برسیم در این زمینه!!
    !

من در تاریخ موسیقی فقط به چهار نفر علاقه خیلی خاص دارم و حاضرم ازشون دفاع کنم:

KURT KOBAIN(nirvana)__ JIM MORRISON(the doors)__SYD BARRETT(pink floyd)__DEAD(mayhem

البته این به هیچ وجه به این معنی نیست که نوابغ دیگری وجود ندارند....بدیهتا نوابغ بزرگ دیگری هم هستند و من هم از خیلی هاشون خوشم می یاد.
    فقط یه نکته رو در ابتدا بگم که : من اگه اسمی از Janis Joplin و R.E.M بردم به این دلیل نبود که بهشون علاقه خاصی دارم ....فقط به خاطر این بوده که خوب در تاریخ موسیقی راک اینها کاملا شناخته شده هستند.... ( برای من که تعجب بر انگیزه اگه کسی اینها رو نشناسه).
    در مورد جنیس همین قدر بگم که مرگ جنیس و جیمی هندریکس و جیم موریسون در طول فقط یک سال (71-70) و مهم تر از همه در سن 27 سالگی و بر اثر مصرف بیش از حد مواد مخدر والکل در تاریخ موسیقی راک به عنوان:"تراژدی راک" شناخته شده و همه جا اسم جنیس در کنار نوابغ راک ذکر شده.......حتی یک سال پیش یه مقاله به انگلیسی دیدم با همین عنوان "تراژدی راک" که درباره همین موضوع بود که توی یکی از کتابهای دانشگاهی رشته زبان انگلیسی یکی از آشناها بود که به طور اتفاقی دیدم.(منبع اصلیش رو نمی دونم).....من بر خلاف دوستان که حجم اطلاعات زیادی دارن ....اطلاعات زیادی ندارم و همین مسئله کار رو برای بحث کردن سخت میکنه .....فقط در مورد چهارتا شخصیت محبوبم درک نسبتا خوب وکاملی دارم و می تونم در موردشون بحث کنم.....به بقیه کاری ندارم ....
    -----------------------------------------------------------
    ببینید تا اونجایی که من درک می کنم یه سری بحث ها کلی هستش و صرفا ربط مستقیمی یه موسیقی نداره....و در اکثر موارد جنبه ایدئولوژیک داره (البته این خودش یه بحث مجزاست که این ایدئولوژی ها چه پایه و اساسی دارن) دقیقا هم مشکل همینه: ببینید من اینطور فکر می کنم: انسان در طول "زمان" به "شناخت" از جهان پیرامونش دست پیدا می کنه. که خود این شناخت با توجه به "تفسیری" که از "پدیدها" داره به وجود می یاد. من انسانی رو صاحب "تفکر" می دونم که در جهت دست پیدا کردن به یک جهان بینی (ایدئولوژی) تلاش کرده باشه و بهش تا حدی دست پیدا کرده باشه. در این راه می تونه از : فلسفه،روانشناسی،هنر،ادبیا ت، علم، و ...... دیگر حوضه های شناخت و آگاهی بشری استفاده کنه و حتی از اونها تاثیر بگیره......حالا در یک زمینه خاص مثلا "هنر" رو در نظر بگیریم. بسته به اینکه چه تفسیر و دیدگاهی از هنر داشته باشیم قضاوت ما نسبت به هنر تغییر خواهد کرد....در این مرحله به طور مشخص وارد حوضه: "فلسفه هنر" شدیم (یا به طور کلی فلسفه)....حالا آیا اینکه ما به یک ایدئولوژی مشخص که بتونیم تا حدی توضیحش بدیم دست پیدا کردیم یا نه خیلی مهمه....اگه ما صاحب "تفکری" نباشیم مجبوریم به "سلیقه گرایی" باور داشته باشیم که به نظر من چنین طرز فکری ریشه در ضعف فلسفی و ایدئولوژیک داره و به هیچ وجه یک نسبیت انگاری درست فلسفی نیست... دقیق تر بگم این طرز فکر بر خاسته از یه ایئولوژی فلسفی (مثل نسبیت گرایی) نیست بلکه بر عکس برخاسته از یک ضعف فلسفی و ایدئولوژیک هستش......

اینها مسائل کلی و خارج از موسیقی و حتی هنر بود ولی مهم و ضروریه. انسان تا وقتی در این مورد تکلیف خودش رو روشن نکنه....نمی تونه یه "گفتمان" داشته باشه. عبارت گفتمان رو به کار می برم که اصطلاح "گادامر" فیلسوف پست مدرن هرمنوتیک هستش که معتقده از طریق گفتمان می شه یک متن ادبی یا اثر هنری رو تاویل کرد.(البته این غلط های زیادی کار من نیست ) ولی خوب به شخصه برای من توجه داشتن به این مسائل هر چند پیچیده اندیشمندان بزرگ به عمیق تر شدن ذهن آدم کمک میکنه.....

نتیجه کلی از چرندیاتی که گفتم اینکه : من به" ایدئولوژیسم" باور دارم نه به "سلیقه گرایی". و معتقدم که در حوضه ایدئولوژی میشه به "نسبیت گرایی" باور داشت.که اتفاقا بحث های پست مدرن: چند معنا گرایی، مرگ مولف، و اینکه یک متن ادبی و اثر هنری به تعداد خوانش هایی که ازش میشه دارای معنا و گاه معانی متضاد هستش. همه در جهت همین تفکر "نسبیت گرایی " هستش. و باز هم می گم که "سلیقه گرایی" به هیچ وجه یک نسبیت گرایی نیست.

ببینید این همه که فک زدم در واقع توضیح روشنفکرانه این بود که در پست قبلی گفتم: باید برای نظرات و عقاید و علایقمون دلایل و اصولی بیان کنیم. نمی دونم نظر شما در مورد این مزخرفاتی که گفتم چیه. به نظر من این قدم اول در مرحله بعد میشه در مورد این صحبت کرد که خوب حالا با توجه به این تفاسیر و بحث ها.....بر اساس چه ایدئولوژی ای به عنوان مثال من نوعی به فلان شخصیت هنری اعتقاد دارم یا اصلا چه درکی از موسیقی وهنر دارم و غیره......که مبحث جدایی هستش ولی در همین راستا.........دوست دارم نظرات شما رو در مورد این همه تایپیکی گذاشتم بدونم. تا اگه صلاح دونستید در مرحله بعد هم در مورد موسیقی و هنر نظرم رو بگم.......دیگه فکم پیاده شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •