سلام مهدي جان
من از شيرازم
نمي شه يه ترتيبي بديد كه اعضايي كه در شيراز هستند قرار ملاقات بزارند؟؟؟
البته من با يكي از اعضا رفتم قرار گذاشتم اسم آيديشون در سايت alir500 هست كه فكر مي كنم ديگه تو سايت نميان
ممنون
باي
سلام مهدي جان
من از شيرازم
نمي شه يه ترتيبي بديد كه اعضايي كه در شيراز هستند قرار ملاقات بزارند؟؟؟
البته من با يكي از اعضا رفتم قرار گذاشتم اسم آيديشون در سايت alir500 هست كه فكر مي كنم ديگه تو سايت نميان
ممنون
باي
تعدا نفرات شهر هاي ديگه كم هست و فكر كنم فقط تابستان ها ميشه قرار گذاشت براي شهر هاي ديگه تا حداقل نفرات بيان
سلام مافيا جان
شما بايد كاري كنيد كه در هنگام ثبت نام يكي از شهرها يا استان ها رو انتخاب كنند و به صورت كشويي نام استان ها يا شهرها رو بزاريد اين جوري بهتره هم ديگه هر كي هر چي دلش خواست رو نمي تونه بنويسه هم اينكه معلوم مي شه كي مال كجاست اگر بد مي گم بگو بد مي گه مثل ياهو كه وقتي مي خواي ايميل بسازي بايد يك كشوري را انتخاب كني
ممنون
باي
ولي زاده جان سلام
شايد بعضي ها نخواهند بگن كه از كجا هستن. پس نمي شه اجبار كرد.
در مورد شيراز باز هم اعضايي هستند كه از شيراز هستند. شما خودتان بايد هماهنگ كنيد. مثل ما كه در مورد تهران اقدام كرديم
توپ میخریم ......نوشته شده توسط Mehdi_Best
سلام مهدي جان
بايد يه چيزي بگم كه تهران پايتخت هست و جمعيت زيادي داره طبيعتا بيشتر اعضا پي سي ورلد در تهران هستند ثانيا من از كجا بفهمم كي از شيراز هست؟؟؟
ممنون
باي
نوشته شده توسط valizadeh4
یه چیزی بهت میگم ( حالا باز میثم پیغام خصوصی میده ) ناراحت نشی ها ..
تو هم مثل اون بابا ای که ای دیش یادم رفته از اهواز پا میشد می اومد پا شو بیا تهران
سلام دوست عزيز
ميثم جان پيغامي ندادن
ولي من نمي تونم از شيراز پاشم بيام تهران چون 1-اجازشو ندارم 2-پولش رو ندارم 3-وقتش رو ندارم
ممنون
باي
ولي زاده جان سلام
تو كه گفتي براي بازي پرسپوليس و فجر شيراز اومدي تهران و گريون برگشتي، اين دفعه به خاطر بچه هاي پي سي ورلد بيا تهران و خندون برگرد!
سلام مهدي جان
باشه چشم سعي مي كنم بيام ولي قول نمي دم من درگير كارام هستم و دارم تصفيه حساب مي كنم با همه چون آخر همين ماه نتيجه دانشگاه مياد كه اگر قبول شده بودم انشاالله كه كارام رو كردم و اگر نشدم هم كه در جمع شما هستم و تهران هم ميام پيش شما دوستان عزيز خوشحال مي شم
ممنون
باي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)