اين گوشي جديد ايراني سايت رسمي نداره؟
اين گوشي جديد ايراني سايت رسمي نداره؟
befarma aziiz inam site rasmish
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناراحت نشو شوخی کردم!
دوستان عزیز لطف کنن فارسی تایپ کنن.
این رو هم بگم که این گوشی با اتصال به کامپیوتر (وب کم) هم میشه . با usb هم sharjh میشه . دیگه از یه گوشی چی میخای همه امکانات یه گوشی 600_700 تومانی رو داره . من که راضیم . دوستمم n80 داشت فروخت اینو خرید.منم n93 داشتم انقد بزرگ و سنگین بود حالم ازش بهم خورده بود . دوربینشم مزخرف بود یه جا نور کم بود سیاه سفید میشد
اقا دمت گرم!دوستان عزیز پلاستیکی کوچک روی لنز دوربین هست آن را بردارید مشکل شما حل میشود
چی فکر می کنی ؟ ما اون پلستیکو برداشتیم بعد عکس گرفتیم.
و اما یک مشکل جدید تو گوشی .
وقتی عکس می گزم تو جایی که تاریکه یا سیاهس یا رنگ سبز و بعضی جاهایه دیگه تو عکس دون دون ابی و قرمز میو فته. خداییش ملوم نیست این دوربین 2 هست یا 1.3
چون رو جبعش نوشته 1.3 رو گشی نوشته 2
واقعا برام جالبه بعد از اين همه مدت و تذكر بچه ها هنوز مشخصات اين گوشي رو نزدن....بعد ميان از اين گوشي دفاع ميكنن.
شركت هاي ديگه چند ماه قبل از ورود گوشي به بازار مشخصات فنيش مياد بيرون اين گوشي تو بازار اومده اما معلوم نيست چيه!
البته یه مشکل دیگه که اونم یادم بفت بگم.
جایی که نور زیاده خیلی خیلی بد عکس می ندازه . انگار عکسو می سوزونه!!
یه زنگ بزن شرکتش تمام مشخصاتشو بهت می گه.واقعا برام جالبه بعد از اين همه مدت و تذكر بچه ها هنوز مشخصات اين گوشي رو نزدن....بعد ميان از اين گوشي دفاع ميكنن.
شركت هاي ديگه چند ماه قبل از ورود گوشي به بازار مشخصات فنيش مياد بيرون اين گوشي تو بازار اومده اما معلوم نيست چيه!
خدایش من که خریدم با اینکه نه فعلا فارسی ساپورت می کنه و اینکه به نظرم دوربینش مشکل داره ولی ازش راضیم.
من نميگم گوشيش بديه كه.....من و خيلي هاي ديگه دوست داريم بيشتر از اين گوشي بدونيم.یه زنگ بزن شرکتش تمام مشخصاتشو بهت می گه.
خدایش من که خریدم با اینکه نه فعلا فارسی ساپورت می کنه و اینکه به نظرم دوربینش مشکل داره ولی ازش راضیم.
و فكر نكنم معقول باشه ما زنگ بزنيم به شركت و اين وضظيفه ي خود اونهاست كه مشخصات رو ارائه بدن.
يه سوال ديگه : يه سري گوشي ديگه تو سايتش هست...جريان اونا چيه؟
اونا كي ميان؟
دقیقا ! متاسفانه بارها من ! شما ! و بقیه دوستان خواستن از این گوشی و اطلاعاتش و امکاناتش بدونن ! که فکر نمیکنم اونقدر کار سختی باشه ! ولی متاسفانه با وجود حضور نماینده های شرکت و نماینده های فروش این گوشی تو این فروم همچنان اطلاعات خیلی کمی از این گوشی تو دسترس هستش !واقعا برام جالبه بعد از اين همه مدت و تذكر بچه ها هنوز مشخصات اين گوشي رو نزدن....بعد ميان از اين گوشي دفاع ميكنن.
LooooooooooooooooLقرمز میو فته. خداییش ملوم نیست این دوربین 2 هست یا 1.3
چون رو جبعش نوشته 1.3 رو گشی نوشته 2
این دیگه آخرشه ! من خودم طرفدار تولید خوب داخلیم ! ولی متاسفانه با این روند به جایی نمیرسیم ! و صرفا مردم رو مجبور میکنیم 60% تعرفه گوشی بدن( یا اینکه گوشی های رجیستر چنج و قاچاق بخرن ! ) !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)