این در حد فرضیه است
ولی با عقل بیشتر جور در میاد تا اینکه از یک کهکشان دیگه اومده باشن اینجا
این در حد فرضیه است
ولی با عقل بیشتر جور در میاد تا اینکه از یک کهکشان دیگه اومده باشن اینجا
اتفاقا اگه بخوایم اونها رو اونقدر پیشرفته فرض کنیم که این همه مدت خودشون رو تونستن مخفی کنن ...
بهتر از کهکشان دیگه ای باشن تا از زمین ...
اصلا یعنی چی که از زمین هستند ... اینا از کجای زمین و از چه زمانی رفتند یا به عبارتی خودشون رو از ما جدا کردند؟...
یا به چه دلیل می خوان خودشون رو از ما مخفی کنند؟؟؟
من بازم می گم خیلی خیلی خوش خیالانه و تخیلی می شه اگه فکر کنیم که اونا از زمین هستند !!!!!
یه مطلب باحال
اگر روزی انسان بتونه با سرعت 98%نور در فضا سفر کنه
کسی که توی سفینه با این سرعت هست اگر از عمرش 40 سال بگزه توی زمین 200 سال گذشته!!!!!!!
بنا به فکر میکنم نظریه ی نسبیت انیشتین زمان هم با افزایش سرعت کند میشه
شاید میترسن از سوی ما پذیرفته نشن
شاید همین الان هم در زمین هستن(هنوز نقاط زیادی از کره ی زمین به طور کامل کشف نشده)
دوستان بگن که اگه از زمین باشن عجیبه یا از کهکشانهایی که میلیونها سال نوری از ما فاصله دارند
تازه همه ی اینا فرضیه است
اگه جواب این سوالها رو دقیق میدانستم که دیگه فرضیه نبود!
با سلام
لطفآ اگه کسی عکس از اشکالی که یوفو ها روی زمین و در مزرعه ساختن داره بزاره
به نظر من هم كار انسانه چون كار خارق العاده اي نيست. هر كسي به راحتي ميتونه انجام بده.
یادش بخیر اون زمان که بچه بودم یه مجله بود به اسم دانستنیها ا (20 سال به بالاها فکر کنم یادشون باشه)
البته تازگی باز شد ولی دوباره بسته شد! یک قسمت توی اون مجله بود به اسم راز و رمزها بیشتر مواقع درباره یوفوها بود من هر ماه ذوق زده می شدم(بچه بودیم دیگه) که توی مجله جدید چیا راجع به یوفوها نوشته.همچنین اون زمان کتاب های سری عجیب تر علم..عجیب تر از واقعیتو... که فکر کنم هنوز هم باشه رو برای افرادteenage به پایین اکیدا توصیه می کنم!
ولی موجود فضایی رو جدا قبول دارم چون جهان خیلی بزرگتر از اونه که فکرش رو میکنیم از نظر قانون احتمالات هم که در نظر بگیریم احتمال اینکه موجوداتی در کهکشان های دور باشن که دارای هوش (حتی بالا تر از انسان) باشند خیلی خیلی زیاده(بالای 99.99999999999999999999999999999999999999999999999 %!)![]()
این همه دانشمند در جهان در باره حیات هوشمند فرا زمینی تحقیق می کنند ( مانند پروژه ستي كه توسط تيمي از دانشمندان راه اندازي شده وتحت حمايت ناسا قرار دارد) حتما دلایلی وجود دارد که این دانشمندان در این رابطه تحقیق می کنند
1- دانشمندان بر اين عقيده اند که پزتوهاي ليزر مي توانند به خوبي امواج راديويي ،حامل پيام هاي ارسالي از ساير ستارگان باشند.تعداد زيادي از آزمايشات اپتيکي پروژه ي ستي در حال اجرا هستند اما قسمتي از پروژه ي ستي به نام "بررسي اپتيکي آسمان " هاروارد که با افتتاح اين تلسکوپ آغاز شده است ،بسيار عظيم تر است.در اين طرح جديد ،تلسکوپ جديد نه تنها چند هزار ستاره بلکه نيمي از کره ي آسمان و ده ها ميليون ستاره را زير نظر خواهد گرفت.پروژه قبلي هورويتز توسط تلسکوپ ۶۱ اينچي دانشگاه هاروارد انجام مي شد و در آن در نور ستارگان به دنبال علائم ليزري جستجو مي کردند
بودجه ي ۴۰۰ هزار ذلاري ساخت اين تلسکوپ توسط "انجمن آسمان نما" تامين شده است.از آنجا که قدرت تفکيک اين تلسکوپ در حدود ۲ دقيقه ي قوس است و آيينه ي آن دقت کمي دارد ،اين تلسکوپ ۸/۱ متري بسيار کم هزينه ساخته شده است
اما با اين حال براي انجام اين پروژه بسيار مناسب است.اين تلسکوپ ماموريت مشخصي دارد: جستجو براي نقاط نوراني در آسمان و حتي نقاطي که با تابش چند فوتون و در مدت يک ميلياردم ثانيه مي درخشند
هر تمدن فرازميني به دو دليل مي تواند تابش هاي کوتاه ليزر را براي ارسال پيام هاي خود انتخاب کند.اول آنکه اين تابش هاي بسيار کوتاه قطعا منبعي مصنوعي دارند چون هيچ جرمي در طبيعت نمي تواند چنين درخش کوتاهي را در اين طول موج توليد کند.ثانيا اين نوع علامت مي تواند در زمينه ي نور ستاره ي مادر بسيار مشخص و واضح باشد.در حقيقت ما نيز با استفاده از بزرگ ترين منبع ليزر و بزرگ ترين تلسکوپ موجود مي توانيم براي مدت يک نانو ثانيه براي تمدن هايي به فاصله ي چند هزار سال نوري از ما امواجي را ارسال کنيم که ۰۰۰، ۱۰ برابر نوراني تر از خورشيد ديده شوند
براي تشخيص چنين علائمي ،هورويتز و دانشجويانش دوربيني به وزن ۲۰۰ پوند ساخته اند که حاوي ۱۰۲۴ گيرنده ي فوتون بسيار پيشرفته است که هر کدام در هر ثانيه ۱ ميليارد اندازه گيري را انجام مي دهند
هوروينز مي گويد اين مانند آن است که در هر ثانيه يک بار تمام کتاب هاي در حال چاپ دنيا را بخوانيم.اين گيرنده ها که در صفحه ي کانوني تلسکوپ نصب شده اند منطقه اي به طول ۶/۱ درجه و عرض ۲/۰ درجه را زير نظر دارند.با چرخش زمين ،اين دوربين نواري با ميل ثابت را به دور آسمان طي مي کند.اين تلسکوپ همواره به سمت نصف النهار ناظر بوده و تنها در جهت بالا و پايين روي اين نصف النهار حرکت مي کند
در حدود ۲۰۰ شب طول مي کشد تا منطقه اي از آسمان بين ميل هاي ۶۰+ درجه و ۲۰- درجه را به طور کامل اسکن کند.در طول اين ۲۰۰ شب ،هر نقطه از آسمان تقريبا ۱ ديقيقه به طور کامل تحت نظر دوربين قرار مي گيرد.با توجه به آب و هواي اين منطقه ،اين کار ۱ تا ۲ سال طول مي کشد.سپس اين کار را چند بار ديگر تکرار مي کنند تا هر نقطه از آسمان را در مدت زمان طولاني تري زير نظر بگيرند
هورويتز اميد دارد تا نمونه ي ديگري از اين تلسکوپ و دوربين آن را در محل ديگري بسازد تا اين تلسکوپ ها به طور موازي بتوانند آسمان را رصد کنند.با اين کار رصد هاي دقيق تر با سرعت بيشتري انجام خواهند شد تا حتي کوتاه ترين و کم نورترين علائم ارسالي از تمدن هايي در ستارگان دور را تشخيص دهند
اين تلسكوپ در محل رصدخانه ي "اوك ريج" دانشگاه هاروارد و در شهر هاروارد در ايالت ماساچوست قرار دارد.اين تلسكوپ طي مراسمي با حضور ۷۵ دانشمند ،مهندس و مقامات رسمي بلندپايه و توسط مهندس دانشگاه هاروارد "پال هورويتز" افتتاح شد.هورويتز ،يكي از برجسته ترين مهندسين پروژه ي ستي ، ۲۰ سال است كه در رشته ي الكترونيك در دانشگاه هاروارد تدريس مي كند.او در مراسم افتتاح تلسكوپ به حاضرين گفت:"با آنكه اين پروژه بسيار طولاني است ،بدون شك نتايج آن بسيار عظيم خواهند بود.نتايج اين پروژه قطعا بزرگ ترين كشف تاريخ بشريت و پايان دهنده ي تنهايي ۵/۴ ميليارد ساله ي انسان زميني
2- بیلی مایر پير مرد مسن و کشاورز سويسي در ميان يوفولوژيست ها از شهرت زيادي برخودار است. ادعاي وي اين است که از زمان کودکي تا بحال بيش از 250 بار با موجودات فرازميني از ستارگان پلياد (خوشه پروين) ديدار و گفتگو کرده است. که اوج اين تماس ها در دهه 70 ميلادي بوده است. در ميان تمام کساني که ادعاي ارتباط با موجودات فرازميني را مي کنند بيلي ماير از جايگاه ويژه اي برخوردار است. زيرا وي براي صحت ادعاي خويش عکسها و فيلمهاي بسيار شفافي از بشقاب پرنده ها گرفته است. که به گفته خودش اين اجازه را موجودات فرازميني به او داده اند. عکسها و فيلم ها و نوارهايي که حاوي صداهاي بشقاب پرنده هاست همه توسط دانشمندان زيادي مورد ازمايش قرار گرفته که اثري از حيله و نيرنگ در انها ديده نشده است. همچنين او فلزاتي را از طرف فرازميني ها به دانشمندان اهدا کرده است که در کره زمين يافت نميشوند!
سازمان National Geographic در شماره ژانويه 2002 مجله خود صحت يکي از ادعاي بيلي ماير را که حدود 30 سال پيش (دهه 70) مطرح شده بود تاييد کرد! بيلي ماير بيش از سي سال پيش ادعا کرده بود که موجودات فرازميني به او گفته اند که قله اورست مرتفع ترين کوه در کره زمين نيست! وي در يکي از نوشته هاي قديمي خود اورده که موجودات فرازميني به او گفته اند که قله چيمبورازو ( Chimborazo )در اکوادور 2150 متر از قله اورست بلند تر است.براي اينکه کره زمين کاملا گرد نيست و براي همين ((ارتفاع از سطح دريا)) مقياس درستي براي اندازه گيري ارتفاع کوه ها نيست!
National Geographic در ادامه توضيح ميدهد که اخيرا دانشمندان متوجه شده اند چرخش زمين به دور خود باعث شده که سطح زمين کاملا يکدست و اصطلاحا کروي نباشد. بنابر اين اگر ارتفاع کوه ها را نسبت به مرکز زمين بسنجيم کوه چيمبورازو 2200 متر بلند تر از اورست است! اما اگر مبناي اندازه گيري را سطح دريا اختيار کنيم در ان صورت قله اورست 2540 متر از چيمبورازو بلند تر است. پس در حقيقت نه اورست بلکه چيمبورازو ((بلند ترين نقطه)) روي زمين است.
کوه اورست : فاصله قله تا مرکز زمين = 6,382,250 متر
کوه چيمبورازو : فاصله قله تا مرکز زمين = 6,384,450 متر
اين نکته را بايد ياد اور شد که چگونه يک کشاورز ساده سويسي (که يک دست بيشتر ندارد) و تحصيلات عالي نيز ندارد سالها پيش چنين ادعايي را مطرح ساخته که اکنون دانشمندان به صحت ان پي برده اند؟!
سایتحاوی اطلاعاتی در باره وی است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- دانشمندان روسي، بقاياي يك سفينه فضايي را يافتهاند كه ساخته دست بشر نيست
به گزارش سرويس بينالملل «بازتاب»، يوري لافبن، پژوهشگر روسي و رييس موزه «شهابسنگ تونگوسكا و اجسام فضايي»، از كشف دو ميله فلزي سنگين توسط تيم تحقيقاتي خود خبر داد كه مدعي است، ساخته دست بشر نيست.
الشرقالاوسط» ـ چاپ لندن ـ با اعلام اين خبر افزود: اين دو ميله در نزديكي روستاي «واناوارا» كشف شده است؛ يكي از اين ميلهها در عمق 5/1 متري و در ميان جسمي يافت شده كه متعلق به يك ستاره دنبالهدار بوده و ميله دوم نيز در ميان آهن قراضههاي موجود در نزديكي ريل راهآهن پيدا شده است.
پيش از اين نيز روسها در سال 1908 ادعا كرده بودند كه در محل سقوط شهابسنگ «تونگوسكا» در سيبری بقايای يك سفينه فضايي را يافتهاند كه ساخته دست بشر نيست.
ساكنان نزديك به محل سقوط اين شهابسنگ، اين منطقه را بديمن ميدانند، اما آنچه كه موضوع را جديتر ميسازد، اين است كه دانشمندان نيز وجود برخي چيزهاي بديمن در اين محل را نفي نميكنند، به گونهاي كه برخي از اين دانشمندان ميگويند، در يكي از مناطق نزديك به محل مذكور در سيبري، عقربههاي ساعت كندتر حركت ميكند و اين پديده ناشناختهاي است كه هنوز مطالعه و بررسي نشده است. مورد عجيب ديگر در اين محل، مشاهده اشباحي است كه به صورت آشكار حركت ميكنند.
دانشمندان مذكور تصريح كردند، آنان با چشمان خود ديدهاند، افرادي كه از اين محل عبور ميكنند، به محض رسيدن به محل مورد نظر، نامرئي ميشوند و نميتوان آنان را ديد.
یکی از دانشمندان روسي ميافزايد:
ساكنان محلي اين منطقه تأكيد ميكردند كه آنان پس از جنگ جهاني دوم، در اعماق رودخانه تونگوسكا، يكسري قطعات فلزي صيقلي يافتهاند كه داراي اشکال هندسی منظمی بوده و از ماده سياهرنگ عجيبي ساخته شده است. سپس ما به رغم آنكه از آن زمان تاكنون، طبيعت دچار تغييرات بسياري شده است، با اين حال آغاز به جستجو كرديم و سرانجام يكي از اين قطعات را يافتيم كه شكل و رنگ آن با هر ماده خام ديگر فرق دارد.
دانشمندان زمينشناسي گمان ميكنند كه اين ماده، متعلق به يك سفينه فضايي بوده كه ويژگيهاي مغناطيسي ندارد و قادر به تحمل گرمايي تا 3000 درجه و نيز تحمل برخورد با شهابسنگها است.
اين منطقه كه قطعه مذكور در آن يافت شده و حدود 25 كيلومترمربع مساحت دارد، داراي ويژگيهاي خاص و استثنايي است. انسان در اين منطقه نميتواند بايستد، چون احساس ميكند حلقهاي سر او را ميفشارد. در اين منطقه قانون حرارتي نيز صادق نيست، چراكه در روز دماي حرارت هوا به 30 درجه بالاي صفر و در شب به 7 درجه زير صفر ميرسد، به گونهاي كه آب يخ ميزند. سطح پرتوافكني نيز در اين منطقه نسبت به ديگر مناطق 12 الي 15 درصد كمتر از ميزان طبيعياش است. اين دانشمند روسي معتقد است، سفينه فضايي منهدمشده، از روي زمين بلند شده است.
وی میافزايد: اين سفينه در 30 ژوئن سال 1908، يعني زماني كه انسان هنوز سفينه فضايي نداشت براي منهدم كردن يك ستاره دنبالهدار 200 ميليون تني بلند شده و آن را در فضاي سيبري منهدم كرده، به اين ترتيب حيات بشر را نجات داده است.
لافبن در پايان ميپرسد: آيا اين مخلوقات غيربشري خودشان را فداي انسان كردهاند؟؟
گفتني است، عكسهاي گرفتهشده از محل اين انفجار 8 حفره بزرگ را نشان ميدهد و مقادير متنابهي نيز اريديوم ـ كه يك ماده فضايي است ـ در اين محل كشف شده است
4- قدرت و مانور باور نکردنی یک بشقاب پرنده:
در سال 1990 یک بشقاب پرنده مثلثی شکل در شرق بروکسل ظاهر شد و پس از مشاهده ی آن دو فروند جنگده ی اف 16 برای تعقیب آن اعزام شدند. اما متاسفانه این تعقیب و گریز بدون نتیجه پایان یافت.در حین این عملیات حادثه بسیار حیرت انگیزی رخ داد:
خلبانانی که بشقاب پرنده را تعقیب می کردند اظهار داشتند که آن در مدت زمان یک ثانیه از ارتفاع 7000 فوتی (2000) به ارتفاع 600 فوتی (180 متری) سقوط کرد و در آن ارتفاع به پرواز خود ادامه داد!!!
::. این تغییر فشار ناگهانی فشاری برابر 40 جی (40 هزار برابر جاذبه ی زمین) به بشقاب پرنده وارد می کند. {جالبه بدونیم حداکثر فشاری که فضانوردان تا به امروز تجربه کرده اند 6/3 جی بوده که تازه به تدریج بر اونها وارد می شده نه یک باره و در عرض یک ثانیه! }
دانشمندان و کارشناسان با تحقیقات آزمایشگاهی پیش بینی می کنند که اگر دانش بشری بسیار پیشرفت کند و بتواند شرایط اضطراری را مهیا کند انسان قادر خواهد بود 8 جی فشار را تحمل کند.{در این فشار بدون تهیه شرایط و تجهیزات پیشرفته تمام ارگان ها داخلی بدن انسان از هم می پاشد و متلاشی می شود.}
کارشناسان می گویند : از نظر مقاومت فلزات در برابر فشار هیچ هواپیمایی قادر نیست بیشتر از 15 جی فشار را تحمل کند که آن هم مستلزم تجهیز بدمه ی هواپیما با آلیازی است که تا کنون ساخته و آزمایش نشده است.در عین حال مشاهده شده که بشقاب پرنده ها تا 400 جی فشار را هم می توانند تحمل کنند!
::. از طرفی این تغیر ارتفاع ناگهانی بشقاب پرنده از یک بعد دیگر هم قابل مطالعه است.بشقاب پرنده در زمان تنها یک ثانیه از ارتفاع 7000فوتی به 600 فوتی سقوط کرد. یعنی با سرعت حیرت انگیز 6500 کیلومتر در ساعت!! در چنین سرعتی در اثر برخورد هوا با بدنه ی هواپیما 4500 درجه گرما حاصل می شود. هیچ فلزی نیست که بتواند چنین دمایی را تحمل کند. بدنه ی هواپیما از هر فلزی که باشد اگر در این سرعت پرواز کند بدنه ی آن ذوب می شود. ضمن این که هیچ هواپیمایی تا کنون ساخته نشده که بتواند به چنین سرعتی دست یابد.
نتیجه...
از موارد فوق می توان دو نتیجه گیری کرد :
1- جنس این بشقاب پرنده از فلزی است که در کره ی زمین یافت نمی شود.
2-سیستم حرکتی آن فوق العاده پیشرفته است به طوری که از ایجاد اصطکاک بین هوا و بدنه ی هواپیما جلوگیری می کند.یکی از فرضیه های جالب در باره ی سیستم حرکتی آنها این است که این بشقاب ها مجهز به مولد پرتوی کاتدی می باشندو مولکولهای هوای اطراف سفینه را یونیزه می کنند. به این ترتیب در اطراف بشقاب پرنده خلاء ایجاد می شود .بنابر این دیگر اصطکاک معنایی ندارد و سفینه می تواند با سرعت سرسام آوری به حرکت در بیاید.در واقع با این کار بشقاب پرنده یک سپر نامرئی در مقابل هجوم ذرات هوا برای خود می سازد
5- بیش ار پنج میلیون سال است که هرزگاهی اخباری از رویت بشقاب پرنده ها و انسانهای فضایی گزارش شده است. تاکنون هزاران برگ پرونده محرمانه برای اثبات این پدیده ها تحت بررسی قرارگرفته اند ولی هنوز هم بسیاری از جوانب مربوط به (فضایی ها) ناشناخته باقی مانده است . موضوع دانشمندان نسبت به این گزارشات نیز وضعیت را بغرنج تر مینماید.
به نظر میرسد که آنها مایلند این حرفها را رد کنند ولی باز هم چندان به حرف خود اطمینان ندارند.فضایی ها ارتباط نزدیکی به ارتش ، علوم و سیاستهای تحقیقاتی قدرتهای جهانی دارند و این موضوع در برخی از مدارک محرمانه موسسات سری دولت هایی همچون آمریکی مثل CIA،FBI وزارت اطلاعات ، ناسا و NORAD (فرماندهی دفاع هوایی آمریکای شمالی) وجود دارد.
برخی بر این باورند که موسسسات نه تنها از وجود فضایی ها آگاه هستند بلکه سعی دارند تکنولوژی شبیه به تکنولوژی فضایی ها را نیز بسازند و ظاهراً به دانشمندان گفته شده است که چشم خود را بر این موضوع ببندند و در نتیجه موسسات سری به راحتی آزمایشات مخفی خود را انجام میدهند.
(ائوناردو اسپرینگ) فضایی شناس ((ufologist آمریکییی از طریق منبعی موثق (که میل دارد نامی از او ذکر نشود) مدرکی بدست آوردکه حکایت از وجود موجودات فضایی داشت . این مدرک متعلق به شانزدهم جولای سال 1947 است و ظاهراً قطعه ای از یک (شی پرنده)است.در آن سال پس از کشف این شی وقتی واحدهای نظامی و نیروی هوایی آمریکا این قطعه را مورد بررسی قرار دادند ، به این نتیجه رسیدند که به دلایل مختلفی ممکن نیست ساخت کشور آمریکا باشد و با اطلاعات دقیقی که دارند شوروی نیز نمی توانسته آن را بسازد . وقتی کارشناسان نظامی آن شی را دقیق تر مورد بررسی قراردادند ، قطعه ای شبیه به یک موتور اتمی درون آن یافتند.احتمالا این نیروگاه شبیه به یک تبادل گر حرارتی عکل کیگرده است. یک قطعه پرنده نیز در قسمت جلویی این شی قرار دارد. دلایلی در دست است که نشان می دهد این شی با کنترل از راه دور هدایت می شده است.آیا این وسیله دلیلی برمجود آدم فضایی کاملا پیشرفته نیست؟
و به گفته این محقق جالب اینجاست که آن موسسات سری ابر قدرت های دنیا از این وسیله بهره گرفته اند و از روی آن بمب اتمی را ساخته اند.
آدم فضایی ها در ماه در سال 1969 سفینه (آپولو11)به ماه فرستاده شد . گروه فضانوردان از جمله (آرمسترانگ)،(کالینز) و(اولدرین) پس از چندین ساعت حرکت به سوی ماه خبر دادند که چند گلوله نورانی اطراف پایه های سفینه هستند و با همان سرعت به دنبال آن حرکت میکنند . این گزارش کارکنان مرکز کنترل را نگران کرد . سه روز گذشت و هیچ انفجاری رخ نداد و آنها به ماه رسیدند
آدم فضایی ها در ماه در سال 1969 سفینه (آپولو11)به ماه فرستاده شد . گروه فضانوردان از جمله (آرمسترانگ)،(کالینز) و(اولدرین) پس از چندین ساعت حرکت به سوی ماه خبر دادند که چند گلوله نورانی اطراف پایه های سفینه هستند و با همان سرعت به دنبال آن حرکت میکنند . این گزارش کارکنان مرکز کنترل را نگران کرد . سه روز گذشت و هیچ انفجاری رخ نداد و آنها به ماه رسیدند.
دستیار آرمسترانگ سالها بعد در این باره می گفت: ( گلوله های نورانی در فاصله سه فوتی ما بودند . سه بشقاب پرنده به قطرهای پانزده تا سی متر . مثل اینکه از یک مخزن اصلی جدا شده بودند. صداهای عجیبی از فرستنده ها می آمد . آرمسترانگ موج فرستنده را عوض کرد و به اوپراتور گفت: ( میخواهم بدانم جریان چیه؟) اوپراتور خبر نداشت چه شده است و پرسید: ( چی شده ؟ آنجا اوضاع خوبه) یکی از فضانوردان گفت : قربان یک چیزهای بزرگی کنار دهانه انفجار سفینه هستند. خداوندا! مثل اینکه روی آن نشسته اند.انگار از روی ماه دارند به ما نگاه میکنند ) پنج ساعت بعد که روحیه ها کمی بهتر شد آرمسترانگ و اولدرین تصمیم گرفتند از سفینه خارج شوند و به کالینز گفتند در سفینه آماده بماند تا در صورت بروز خطر به سرعت از ماه فرار کنند . دو فضانورد از سفینه خارج و در تاریکی گم شدند.در حالی که خانواده هایشان با چشمات هراسان بر روی زمین به مونیتورها خیره مانده بودند . زمان به کندی میگذشت تا اینکه بالاخره آرمسترانگ و اولدرین باز گشتند و آرمسترانگ آن جمله تاریخی را گفت( برای یک مرد قدم کوچکی است ولی برای بشریت پرشی بلند)آنها اثری از شی های فضایی پیدا نکرده بودند اما سالها پس از آن فضانوردان بارها و بارها چیزهاب مشکوکی را در اطراف خود دیده اند.
آیا فضایی ها وجود دارند؟در حالی که هرگز سند مطمینی از وجود موجودات سیارات دیگر در دست نیست ولی بسیاری از مردم نمیتوانند قبول کنند که در کهکشانی به این بزرگی که اندازه آن در حدود صد هزار سال نوری است هیچ موجود زنده دیگری نباشد. این موضوع تا تا حدی پیش رفته است که در سالهای توجه خیلی ها به دولت آمریکا و ارتباط آن با فضاییها جلب گشته و در این رابطه داستانهای زیادی ساخته شده است و راست یا دروغ افراد بسیاری گزارش داده اند که با چشمان خود آدم فضایی را دیده اند
گزارشی از واقعیت دیدار برخی از افراد با موجودات فضایی:
1. تجربه بعد از طوفان:نام من ( لیندون) است و در ( سا ***) استرالیا زندگی میکنم . مدتی پیش وقتی سگ هایم را بعد از طوفان برای هواخوری برده بودم . اتفاق خیلی عجیبی برایم افتاد . وقتی طوفان تمام شد توجهم به آسمان جلب شد. دو ستاره برخلاف بقیه ستارگان نور سرخ رنگی داشتند و سوسو میزدند و کاملا نزدیک سطح زمین یودند. این نورها تقریبا ده دقیقه ادامه داشتند تا این که من تصمیم گرفتم به خانه برگردم . وقتی به سوی خانه می رفتم به عقب نگاه کردم و دیدم که نور آن دو ستاره خیلی شفاف و سرخ شده است. بعد ستاره کوچکتر به سمت ستاره بزرگتر رفت. نور هر دوتایشان مثل ضربان نبض کم و زیاد میشد. بعد ستاره کوچکتر دوباره به جای قبلی خود بازگشت و پس از چند ثانیه به سرعت برق جهش کرده و به سوی آسمان رفت و ناپدید شد و کمی بعد خط سرخ رنگی که از آن باقی مانده بود نیز محو شد.چیزی که میدیدم برایم باور کردنی نبود به همین خاطر با خود گفتم حتما شاید اشتباه کردم. ولی روز بعد در روزنامه ها خواندم که زنی یک بشقاب پرنده در آسمان دیده است. این زن حتی پنجره های این بشقاب پرنده را نیز دیده بود.
2. حادثه در اودسا: 32 سال پیش بود . برای اینکه بتوانم قرضم را بدم خیلی کار کرده بودم . خیلی خسته بودم. به همین خاطر وقتی به خانه رسیدم کمی خوابیدم . آن روز یک روز آفتابی تابستانی بود و تمام اتفاقات در روز روشن افتاد.مادربزرگ من در جنوب شهر (اودسا) زندگی میکرد . وقتی خواب بودم او به همسرم تلفن زد و گفت: به استنلی بگو برود بیرون را نگاه کند . یک بشقاب پرنده دارد به سمت خانهع شما میاید. من خارج از شهر زندگی میکنم و آن موقع خانه های زیادی آن جا نبود . وقتی بیدار شدم نشستم و در این مورد فکر کردم و با خود گفتم مادر بزرگ آدم جدی است. او شوخی نمیکند. بیرون رفتم به اطراف نگاه کردم و ناگهان در سمت غرب شهر ، درست بالای برج رادیو و درست در یک مایلی خانه ام آن را دیدم ، هیچ صدایی نداشت من و همسرم خیلی هیجان زده بودیم . به سمت رادیو دویدم و آن را روشن کردم و موج ها را عوض کردم در یکی از موج ها گوینده داشت می گفت: شنوندگان عزیز الآن درست بالای سر ما یک بشقاب پرنده است. این بشقاب پرنده تقریبا بیست دقیقه همان بالا بود. من و همسرم با اتومبیل با اتومبیل به سمت برج رادیویی رفتیم . با سرعت در اتوبان پیش می رفتیم . بعد به یک جاده میان بر رسیدیم که به سمت محل بشقاب پرنده می رفت . وقتی کمی جلوتر رفتیم اتومبیل خاموش شد و به هیچ صورتی روشن نمی شد.فکر می کنم این کار طرف بیگانگان صورت گرفته بود. بشقاب پرنده به رنگ استیل بود چرخی زد و به سمت شمال رفت و به سرعت از نظر ما پنهان شد .
3. تعطیلات در لهستان: این حادثه تابستان امسال اتفاق افتاد . زمانی که برای تعطیلات به (کوزوو) در لهستان رفته بودیم. ما هر شب بعد از شام برای پیاده روی با چند نفر از اعضای فامیل بیرون میرفتیم . آن شب هم به دشت و هم به جنگلی که در نزدیکی محل اقامتمان بود بود رفتیم .هوا تاریک بود و ما فقط با نور چراغ قوه می توانستیم جلوی پایمان را ببینیم. یکی از پسر عموها یک دفعه گفت:سمت چپمان روی دشت گردباد شده است. به آنجا نگاه کردم ولی چیزی ندیدم.چند دقیقه بعد دوباره همان حرف را زد من دوباره با بی حوصلگی به آنجا نگاه کردم و برخلاف تصورم چشمم به گردبادی افتاد که انگار تازه شکل گرفته بود . آن گردباد به شکل سه حلقه دیسک مانند بود که بزرگترین آنها بالاتر از همه قرارداشت و هر سه با سرعتهای متفاوتی به دور خود میچرخیدند . اول زیاد مشخص نبودند ولی وقتی بیشتر به آنها نگاه کردم واضح تر شدند . کمی از آسمان روشنتر بودند ، پدرم نور چراغ را به روی آن شیء انداخت . انگار آن حلقه ها فلزی بودند چون ار نور چراغ قوه انرژی گرفتند و رنگشان مثل رنگهای شبرنگ براق شد . همه مان ترسیدیم و به سرعت به خانه برگشتیم. ولی آن شی هم دنبالمان آمد ، دیگر مطمین شده بودیم که این نورمتعلق به چیزی زمینی نیست .وقتی به خانه رسیدیم هنوز آنجا بود روز بعد هوا با همیشه فرق میکرد آن رئز باد تندی میوزید و از صبح یک درخت شضکسته روی جاده افتاده بود . نمی دانم آن چیزهایی که در آسمان دیدیم چه بودند ولی برای پذیرفتن وجود موجودات فرازمینی برای متن کافی بودند
6- سیمینگتون ، فرماندار اسبق آریزونا
-توضیحات "سیمینگتون" درباره دیده شدن نور های افسانه ای در سال 1997
برای 6 سال که فرماندار آریزونا سمینگتون با مردمان آمریکایی و ساکنان کره زمین سر و کار داشت با چیز جدیدی رو برو شد، او از تماس حاصل کردن با موجوداتی عجیب که ساکنان زمین نبودند صحبت می کند.
این گفته کاملا هیجان انگیز بود. سیمینگتون می گوید: زمانی که من این ها را دیدم به طور مطلق دستگیرم شد که آن ها موجودات ناشناخته پرنده (UFO) هستند. من تا به حال در زندگی ام چیزی شبیه به این ندیدم.
این یک پدیده بود اما حالا یک ماده افسانه ای به شما می رود. فراخوانده نور های فونیکس. آنجا ویدئویی بود از آن نورهای پرنده مرموز در آرایش آسمان شب آریزونا و این گواهی شده بود به وسیله هزاران نفر.
آن واقعا آرام حرکت می کرد و من به آنجا رفتم و شوخی کنان به همسرم گفتم ما اجسام ناشناسی داریم که از جهان دیگری آمده اند.
شاهد دیگر توماس چاوز (Thomas Chavez) بود که وقتی آنها را دیده بود می گفت به طور یقین آن ها هواپیما نیستند ، ما هواپیما را به راحتی می توانیم تشخیص دهیم.
-به طور یقین UFO ها
آن یک داستان متفاوت بود که سمینگتون زمان شاهد بودن ماجرا آن را شرح داد ، زمانی که خبر های جعلی در کنفرانس ها از منابع نوری در خشان توسط Martin Costum شرح داده شد و بیان شده که
این یک موضوع جدی را به افراد نشان میدهد سمینگتون در جلسه خبری خندید!.
سمینگتون می گوید که سعی میکرد همه را در آرام کند. می خواستم که این موضوع را به خنده و شوخی تبدیل کنم مه جلوی تشنج عمومی را بگیرم.
آنجا گزارش هایی بود از دیده شدن اجسام بیگانه در آسمان که اخیرا رخ داده بود ، مقداری از آن ها قابل تشریح بود و مقداری از آن ها نه.
در واشینگتون ، در پاییز توپ های آتشین در بالای آسمان بود. سازمان می گفت که این ها نورهای بازتاب شده خورشید در اثر برخورد با یک هوپیما بوده . در ژانویه در نواری روشن در وسط شرق روشن شد خارج از راکت های روسیه که برای جنگ بودند . نیروی هوایی ادعا کرد که نورهای فونیکس مشهور شده چیزهایی جز تمرین های هواپیما های نظامی نیستند!.
این به حقیقتا مردکی نیست که سفینه های فضایی از جهان های دیگر هرگز با زمین ملاقات نداشته اند. ( گفته شده به وسیله جیمز مک گاها James McGaha منجم و بازنشسته خلبانی نیروی هوایی آمریکا)
اما سمینگتون طور دیگری اعتقاد داشت. آن ها 5 درصد از چیز هایی هستند که پس از دیده شدن غیر قابل توصیف هستند و این من را متقاعد می کند که آن ها UFO ها هستند و من کاملا این ایده را باز کردم که هرکس گه گاه با آن ها مواجه می شود.
بسیاری از مردم با سیمینگتون هم عقیده هستند.
پیوست
فقط در همین هفته فرانسه اولین کشوری بود که پرونده های سری را روی اینترنت قرار می داد ، در حدود 100 هزار پرونده منتشر شده که درباره دیده شدن اجسام ناشناس در 70 سال گذشته توصیح می دهد و این جزو علاقه های مردم بود
7- در ایالات متحده مبحث و علمی بوجود آمده برای بررسی مشاهدات یوفوها اسم این علم یوفولوژی است و در این موارد تحقیق میکند
1.رویت بشقاب پرنده
تا بحال بيش از ۴ ميليون گزارش (اعم از موثق يا غير موثق - رسمی يا غير رسمی) از سرتاسر جهان در مورد مشاهد ه اشيای پرنده و درخشنده ی عجيبی که مانورهای بسيار اعجاب انگيزی انجام ميدهند ثبت شده است. بيشتر اين اشيا به علت مدور بودن به بشقاب پرنده معروفند. و بيشتر دانشمدان و مردم بر اين باورند که انها تحت هدايت هوشمندانه ی موجوداتی غير انسان هستند که سالهاست کره زمين را مورد بازديد قرار داده اند.
۲. دواير گندم:
اشکال پیچیده و منظم هندسی که در مقیاسهای بزرگ در مرازع صاف و یکدست گندم یا ذرت بوجود میایند. این اشکال بصورت دایره های کوچک که بطور چرخشی روی هم خم میشوند بوجود میایند که اگر از بالا و فاصله ی زیاد به انها بنگریم شکلهای بسیار عظیم و پیچیده و زیبای هندسی را میبینیم. این اشکال گاه انچنان پیچیده اند که کشیدن انها حتی بر روی کاغذ نیز با اشتباه همراه است. حال انکه این اشکال طی مدت کمی از شب روی مزارع گندم انهم بدون اطلاع صاحبان مزارع بوجود میاید. دانشمندان عقیده دارند که موجودات فرازمینی با این کارشان سعی در اتتقال اطلاعات و دادن پیام به دانشمندان زمین هستند.
۳.ربودن انسانها :
همه ساله در اقصی نقاط جهان گزارشاتی مبنی بر ربوده شدن انسانها طی مدت زمانی مشخص و سپس پيدا شدن انهادر منطقه ای ديگر منتشر ميشود. گمشدگان اکثرا فراموش ميکنند که چه اتفاقی برای انها افتاده است. (حافظه شان پاک شده است) اما تمامی انها در حين هیپنوتيزم و خواب مغناطيسی به ياد می اورند که چه بر سرشان امده. جالب اينجاست که با توجه به فاصله ی زياد ربوده شدگان از همديگر(از قاره های مختلف و نژادها و فرهنگهای مختلف) همه انها يک چيز را يا چيزهاي شبيه به هم را تعريف ميکنند : موجوداتی کوچک و مهربان با توانايی تله پاتی با چشمهای مورب و سر بزرگ روی انها ازمايشاتی انجام ميدهند ...
۴. ربودن حيوانات :
گزارشات جالب در مورد چگونگی ربوده شدن حيوانات و يافت شدن جسد انها بيابان در حالی که علايمی روی بدنشان است که نشاندهنده ی ازمايشات مخصوص و عجيب با تکنولوژی بسيار بالا ميباشد. گاهی هم فلزاتی در بدن انها يافت ميشود که در کره ی زمين يافت نميشوند. و نيز جسدشان دارای تشعشعات راديو اکتيو است.
۵.کتب باستانی و معماهای تمدنهای باستانی و اثار شگفت انگیزشان مثل اهرام مصر - خطوط نازکا - و افسانه های بسيار جالب (با نکات ظريف علمی)در مورد خدايان باستان...
۶. اظهارات دانشمدان معتبر - فضانوردان - خلبانان - سياسيون مبنی بر مشاهده و همکاری بعضی از فرازمينی ها با انسانها و همچنين ادعای بعضی از افراد در مورد داشتن ارتباط با فرازمينی ها و ارائه ی مدارک جالب توسط انها مانند بيلی ماير.
۷. بررسی حوادث مربوط به سقوط يوفو ها و تاثير انها بر پيشرفت علوم انسانی - پايگاه های سری در امريکا برای تحقيق
8- وزير علوم در انگلستان : حيات اوليه در طول 10 سال آينده كشف خواهند شد
چهارشنبه 6 ژوين 2007 ـ روزنامه گاردين
سرپرست گروه ستاره شناسان در انگلستان خطاب به دولت اين كشور اعلام كرد كه موجودات با هوش فرازميني تقريبا به طور قطع در سيارات دور دست خارج از منظومه شمسي وجود دارند. دانشمندان انتظار دارند كه ادامه ماموريت هاي فضايي در آينده باعث كشف شواهد اوليه حيات از جمله ميكروب ها و گياهان داراي عناصر مختلف در طول 10 سال آينده خواهد شد .
متخصصين از مراكز عالي تحقيقاتي و دانشگاههاي برتر انگلستان توسط آقاي مالكلم ويكس وزير علوم در شهر لندن جمع شده بودند تا در مورد آخرين پيشرفتها در تحقيقات فضايي و امكان وجود حيات زنده در سيارات ديگر و سيارات قابل سكونت توضيحاتي را ارايه دهند . پيشرفتهاي جديد در تكنولوژي به اين معني است كه ستاره شناسان اكنون مي توانند سيارات مشابه زمين كه به دور ستارگان دور دست مي گردند را كشف كنند و احتمال كشف حيات زنده را افزايش دهند . با تجزيه پرتوهاي نوري كه از ستارگان منعكس مي شود اين امكان به وجود آمده است كه بتوان هر گونه توده گياهي و يا اتمسفر قابل تنفس را پيدا كرد . به گفته پروفسور كيت ماسون مدير اجرايي انجمن دانشگاههاي علوم و تكنولوژي و رييس سابق فيزيك دانشكده فضايي در دانشگاه لندن بيست سال قبل تنها يك منظومه شمسي براي مطالعه وجود داشت و آن هم منظومه خودمان بود كه در آن زندگي مي كنيم . اما از آن زمان تا كنون انفجاري در تعداد سياره هاي قابل كشف خارج از منظومه شمسي رخ داده است . حدود 200 سياره كشف شده اند كه مدار آنها به دور ستارگاني به جز خورشيد است.
امسال دانشمندان كشف زمين دوم را اعلام كردند سياره اي گرم و سنگي به نام Gliese 581 كه در فاصله 20 سال نوري از زمين و در صورت فلكي ميزان در حال گردش است. اندازه گيري دقيق تغييرات درجه حرارت اين سياره نشان داد كه اين سياره قابليت نگهداري آب و وجود موجودات زنده را دارد .
در سال 2015 سازمان فضا نوردي اروپا يك ماموريت فضايي با نام داروين انجام خواهد داد . سفينه اي كه با چهار تلسكوپ گردنده فضا را براي يافتن سيارات داراي حيات جستجو خواهد كرد . در طول 5 سال اين تلسكوپ 500 ستاره را رصد خواهد كرد و طيف هاي نوري 50 ستاره قابل اميدواري را تجزيه و تحليل خواهد كرد.
گلين وايت رييس بخش فيزيك فضايي در دانشگاه اپن و يكي از دانشمندان عضو در پروژه داروين گفت : مي توانيد كاملا اميدوار باشيد كه اگر آنجا حيات وجود داشته باشد ما شانس اعلان آن را خواهيم داشت .
وجود ما شايد از قبل مورد توجه بيگانه هايي قرار گرفته است كه در اعماق كيهان در سر مسير ما قرار داشتند. از زمان اختراع امواج راديويي سيگنال هاي سرگردان از زمين ارسال شده اند و تا فاصله 80 سال نوري در فضا سفر كرده اند و به ستارگان نزديك رسيده اند.
مايكل پريمان يكي از ستاره شناسان آژانس فضايي اروپا اعلام كرد : اگر در آنجا موجودات زنده وجود داشته باشند آنها قطعا از وجود ما با اطلاع هستند هفت نفر از اين دانشمندان كه شامل يان استيونس رييس بخش سيارات چند خورشيدي در شهر بيرمنگام و سوزان اگرين از دانشگاه اكستر عقيده دارند كه در جايي ديگر از جهان نيز حيات وجود دارد.
9- امروزه مطالعه ما در مورد منشا حیات ، جستجوی ما در فضا و همچنین علم نجوم ، همه و همه ما را به یک پنداشت فرازمینی از حیات رهنمون میکند. موضوعی که تاکنون صرفا در حیطه داستانهای علمی ، تخیلی بوده است. واژه «فرازمینی» توجه ما را به سوی آثار و فیلمهایی نظیر جنگ کیهان و فیلمهای دیگری از این نوع معطوف میکند. با شنیدن این واژه غالبا موجودات آرام یا غول دهشتناک که نیروی خارقالعاده دارند، میاندیشیم. از همه مهمتر این که به آنها دست کم هوشی در سطح هوش خودمان نسبت میدهیم.
معمولا هنگامی که موجودات فرازمینی را به تصویر میآوریم، فراموش میکنیم که احتمالا آنها به درجه تمدن و هوش ما نرسیدهاند. گذشته از کاوشهای فضایی ، که توسط زیست شناسی ، فیزیک و شیمی تاکید میشود، تنها روش یافتن اشکال پیشرفته حیات که ممکن است در ورای جو زمین حادث شده باشد، آن است که با برداری در جستجوی علامتهایی باشیم که احتمالا موجودات فرازمینی میفرستند. اخترشناسان از پشت تلسکوپهای رادیویی غولپیکر و الکترونیکی خود به دنبال این علامتها هستند.
تاریخچه و سیر تحولی و رشد
نظریه هوش فرازمینی تاریخی طولانی دارد و به اتم شناسان یونانی و ارسطو در قرن چهارم پیش از میلاد میرسد. کپرنیک و گالیله در آن تجدید نظر کردند و معلوم شد که بین زمین و پنج سیاره سرگردان (عطارد ، زهره ، مریخ ، مشتری و کیوان) شباهتهایی وجود دارد که از روزگاران قدیم مردم از آنها اطلاع داشتند. این واقعیت در ذهن فلاسفه قرن هیجدهم میلادی کاملا جا افتاده بود. به هر حال در سال 1859 دو اتفاق بسیار مهم روی داد. در آن سال چارلز داروین منشا حیات را منتشر ساخت و گوستاو و کیرشهف از راه طیف نگاری به وجود عناصری در خورشید پی بردند. از آن پس بر همگان آشکار شد که حیات میتواند از راه تکامل فیزیکی حادث شود و همچنین این که ماده در همه جا یکسان است.
دلیل توجه اخترشناسان به ستارههای دنبالهدار
دلیل این که زیست اخترشناسانی که به دنبال منشا حیات در زمین و یا در جاهای دیگر کیهان هستند، به ستارههای دنبالهدار اهمیت میدهند، این است که منشا این ستارهها یک نقش استثنایی به آنها داده است. ستارههای دنبالهدار اجرامی هستند که بطور همزمان دارای عناصر آغازین موثر در تشکیل منظومه شمسی هستند و همچنین اینکه طی میلیاردها سال آنها را به حالت انجماد نگاه داشتهاند و این واقعیت که ستارههای دنبالهدار تقریبا در دسترس دانشمندان قرار دارند، دلیل دیگری است.
تعداد موجودات فرازمینی
فرض کنیم در مقابل هر ده کهکشان یک جامعه فرازمینی وجود داشته باشد، اگر تعداد افراد را در هر جامعه ده میلیارد فرض کنیم، همانطوری که در جامعه بشری خود ما نیز به زودی این عدد حاصل خواهد شد، برای جهان قابل مشاهده عدد صد میلیارد میلیارد موجود فرازمینی بدست خواهد آمد. صحبت در مورد میلیونها موجود فرازمینی به این معنا نیست که تنها کار ما را روشن کردن رادیوترانزیستورهای کوچک و گرفتن پیامهای آنهاست، چون بطور متوسط ، ما باید ده هزار کهکشان را کاوش کنیم تا شانس منطقی پیدا کردن یکی از آنها را که مسکونی است، داشته باشیم
معادله دريک
مساله يافتن موجودات فرازميني را فرانک دريک در معادله معروف خود به طريق شايستهاي بيان کرده است. معادله بسيار ساده او صرفا به چند عمل ضرب مربوط ميشود. اين معادله تعداد تمدنهايي را (تنها در کهکشانها) بدست ميدهد که حياتي مشابه حيات ما دارند و قادرند با فاصلههاي دور بين ستارهاي ارتباط برقرار کنند. اين فرمول شامل عوامل کيهاني ، زيستي و فنآوري ميشود.
از زماني که فرمول دريک ارائه شد تاکنون پژوهشگران بيهوده تلاش کردند که براي هر يک از عوامل ارزشهايي معين برقرار کنند. تنها ميزان شکلگيري ستارگان و نسبت ستارگاني را که به خورشيد شباهت دارند را ميتوان با عدد تعريف کرد، ولي ما هنوز در مورد وجود سيارات اطلاعات ناچيزي در دست داريم و حتي کمتر از آن درباره تعداد آنهايي که در موقعيت مناسبي قرار گرفتهاند
واما محاسبه تعداد موجودات فضايي با معادله مشهور فرانک دریک
فرانک دریک ، کارل ساگان و جوزف شکلوفسکی و چند دانشمند دیگر راههایی را برای تخمین احتمال وجود تمدن پیشرفته در کهکشان راه شیری پیشنهاد کردهاند. آنها هفت عامل زیر را در این محاسبه مهم دانستهاند:
N0: تعداد ستارههای کهکشان راه شیری.
fp: کسری از ستارگان که دارای منظومههای سیارهای هستند.
ne: تعداد سیارات یک منظومه مفروض که از نظر اکولوژی برای حیات مناسب هستند.
fl: کسری از سیارات مناسب که در آنها حیات رشد کرده است.
fi: کسری از سیارات مسکونی که در آن حیات هوشمند پدید آمده است.
fc: کسری از سیارات دارای تمدن پیشرفته حیات که قادر به برقراری ارتباط است.
fL: کسری از عمر سیاره که در آن تمدن توانسته است به حیات خود ادامه دهد. (مقادیر تمام f ها بین 0 و 1 میباشد.)
حاصلضرب عوامل فوق با N نشان داده میشود که تعداد تمدنهای پیشرفته (حداقل دارای ارتباط رادیویی) در کهکشان راه شیری را بدست میدهد:
N = N0fpneflfifcfL
سه عامل اول از عوامل فوق ، نجومی میباشند که بصورت تقریبا دقیقی مشخص میشوند. دو عامل بعدی ماهیت زیست شناختی دارند و با احتمال تخمین زده میشوند. دو عامل آخر جامعه شناسی هستند و با حدس و گمان بدست میآیند.
محاسبه تعداد تمدنهای فرازمینی
حال با توجه به رابطه مزبور میخواهیم در راه شیری به کنکاش تئوریوار بپردازیم و تعداد تمدنهایی را که توانایی برقراری ارتباط رادیویی را دارند، محاسبه کنیم. لذا باید مقادیر مربوط به هفت عامل یاد شده را پیدا کنیم. تعداد ستارگان راه شیری ، N0 ، حدود 4x1011 (چهار ضرب در 10به توان 11)میباشد. برخی از این ستارگان پرجرم و داغ ، با عمری کوتاه و برخی دیگر سرد و پیر و کوچک هستند، ولی بیشتر ستارهها مانند خورشید هستند که میلیاردها سال عمر میکنند، این نوع ستارهها در بیشتر حیات خود بطور تقریبا یکنواختی انرژی منتشر میکنند و به همین دلیل برخی از آنها میتوانند محیط مناسبی برای تشکیل حیات در سیارههای مجاور احتمالی ، مهیا کنند. فرض میکنیم حدود 3/1 این ستارهها ، دارای منظومه سیارهای باشند.
(fp=1/3) اگر منظومههای مفروض را مشابه منظومه شمسی ، شامل 10 سیاره در نظر بگیریم (ne=10) ، همه این سیارات برای پیدایش حیات مناسب نخواهند بود. فرض میکنیم فقط یکی از ده سیاره میتواند دارای حیات باشد، پس fl مساوی 10/1 خواهد بود. (بعضی از دانشمندان ، از جمله کارل ساگان ، بهازای هر ده سیاره ، یک یا دو سیاره مسکونی فرض کردند.) در مورد حیات هوشمند و تمدنهای پیشرفته ارتباطی آنها نظرات مختلفی وجود دارد، اما میتوان مقدار متوسط ارقام پیشنهادی دانشمندان را برای fixfc در نظر گرفت که مساوی 100/1 میباشد، یعنی فقط یک درصد از سیارات حیاتمند توانستهاند به تمدن صنعتی دست پیدا کنند، ولی ممکن است حیات آنها موقتی بوده باشد، به این معنی که حیات آنها دوام نداشته و به دلایلی پس از مدتی از بین رفته است.
در این مورد دوام صنعتی تمدنها نسبت به عمر سیاره را 100/1 یا 1000/1 فرض میکنیم. (fL=1/100 or1/1000)
با ضرب کردن عددهای فوق در هم ، N به عددی در حدود 105(10 به توان 5) تا 107(10به توان 7) نزدیک میشود. در این صورت میتوان گفت در کهکشان راه شیری حدود یک میلیون سیاره وجود دارد که در حال حاضر موجودات هوشمند در آنها زندگی میکنند و تمدن صنعتی پیشرفتهای دارند. در حالیکه شکلوفسکی و کارل ساگان ، تعداد تمدنهای فرازمینی کهکشان ما را حدود 106 (10 به توان 6)تا (10 به توان 9)109 بدست آورده بودند.
تردید بسیاری وجود دارد در مورد اینکه N میتواند مقداری بین ده میلیارد (یعنی به تعداد ستارگان مشابه خورشید در کهشکشان ما) و یک (تنها تمدن شناخته شده یعنی تمدن خود ما) قرار گیرد. در واقع همین عدم امکان بدست آوردن جواب ، دانشمندان را واداشته تا در پی روشهای جدید مشاهده باشند. روشهای پیچیدهای برای کشف سیارات پیرامون دیگر ستارهها و از همه مهمتر تلاش در راه کشف علامتهای فرازمینی واقعی
10- ربوده شدن سرجوخه اهل شیلی توسط فرازمینی ها !
در 25 اوريل 1977 سرجوخه ارماندو والدوس در برابر چشمان حيرت زده سربازان زير دستش در دل شب ناپديد شد. طبق اسناد محرمانه ارتش شيلي ان شب يک گلوله بزرگ نوراني در فاصله چند ده متري اتش اردوگاه سربازان ظاهر شده بود و انچخ بعد از ان اتفاق افتاد از طرف ازتش شيلي سخت پنهام نگاه داشته شد. حتي سرجوخه ارماندو والدوس و هفت سرباز زير دستش را هم در سرويس هاي ويژه ارتش در جايي نامعلوم تحت نظر قرار دادند و به هيچ وجه اجازه ملاقات و تماس با کسي را نداشتند. در ماه مه 1978 سرجوخه ارماندو والدوس و سربازانش را به محل ان حادثه بردند.ارتش شيلي ورود به منطقه بازسازي شده را ممنوع کرده بود. بالاخره سرجوخه والدوس در 1978 به دلايل نامعلوم از ارتش استعفا داد. و امکان مصاحبه با وي فراهم گرديد. مصاحبه کننده نويسنده کتاب ((علم و فرازميني ها)) بود...
مصاحبه با سرجوخه ارماندو والدوس - محل : امريکاي جنوبي شيلي
س : سرجوخه والدوس اکنون که 18 ماه از واقعه مي گذرد ايا مي توانيد دوباره انچه به شما گذشته را شرح دهيد؟
والدوس : يک روز عادي بود که من و افرادم کارهاي معمولي و روزانه خود را انجام ميداديم. حدود ساعت 20-30 بامداد بعد از نيمه شب يکي از افرادم که به همراه سرباز ديگري در سي چهل متري ما مشغول نگهباني بود به سرعت پيش ما امد و اطلاع داد که هم اکنون اتفاقي عجيب در شرف وقوع است. ما ابتدا فکر کرديم که مسئله مربوط به چهارپاياني است که نگهباني از انها را بر عهده داشتيم. من و تمامي افراد حارج شديم و به محل رسيديم.انچه همگي ما شاهد ان بوديم يک نور خيلي بزرگ بود که با سرعت تمام روي تپه اي در 500 الي 600 متري ما پايين مي امد.فکر کرديم با يک شهاب اسماني يا چيزي شبيه به ان باشد. در نگاه اول بيشتر شبيه به اتش بازي بود اما پس از چند ثانيه پشت ان تپه ناپديد شد. اما از اطراف تپه روشنايي درحشنده اي ديده مي شد.
ناگهان در يک لحظه به فکرم رسيد با يکي از افرادم بروم و اين نور را از نزديک ببينم. هنوز اين فرمان را نداده بودم که يکي از افراد مارا متوجه جهتي مخالف جهتي که جمع شده بوديم - تقريبا سمت چپمان - کرد. انچه ديدم اسباب حيرت و حتي وخشتمان شد. ان موقع هيچ کس نتوانست حدس بزند که ان چيز يک بشقاب پرنده (يک يوفو ) است. نوري بود به قطر حدود 20 متر بيضي شکل که در مرکز درخشندگي بيشتري داشت. به نحوي پيدا بود که اين نور از چيزي به وجود مي ايد ولي از چه نمي دانم. از ان موقع من و افرادم شروع به احساسي مرموز کرديم. گويي چيزي از درون مارا تسخير مي کرد. تاکنون نمي دانيم اين نور چگونه پديد امد ولي مفميديم که مانع از ان شد تا به طرف نور اولي در پشت تپه برويم.
ان لحظه افراد من کنترل خود را از دست دادند و بدون اينکه بفهميم از کي و چگونه خود را در حالتي يافتيم که همه بازوي هم را گرفته بوديم . فکر مي کنم که من اين فرمان را داده يودم. مدتي طولاني در همان حال مانديم. بعضي از افرادم دعا مي خواندند و بعضي ديگر گريه مي کردند. همه براي خواندن دعا زانو زديم.
من به عنوان فرمانده دسته مجبور بودم که کاري کنم. اين بود که به طرف نور فرياد زدم و حواستم که خودش را معرفي کند. ولي مي دانستم که اين کار بيهوده است و با کسي طرف نيستم. لحظه اي بعد حيوانات و اسبهاي ان منطقه شروع به رفتاري غير عادي کردند. انها هم مشغول تماشاي نور شدند. سگي که همراهمان بود نيز حود را پشتمان مخفي کرد و به نور خيره شد.ما فکر مي کرديم که با پديده خطرناکي روبرو هستيم چون حتي حيوانات هم ترس خود را نشان داده بودند. بعد از مدتي نمي دانم چقدر دستور دادم اتش را خاموش کنند چون فکر کردم شايد اتش ان پديده را ه خود کشانده است. متوجه شدم اتش به طرز عجيبي پت پت مي کند اما خاموش نمي شود. ايم بود که همگي براي حاموش کردن ان حزکت کرديم و به اندازه فقط چهار پنج قدم و نه بيشتر از هم جدا شديم که در اين حال فکري به حاطرم رسيد.
نمي توانم توجيه کنم که چرا به طرف نور به راه افتادم فکر مي کنم مي دانستم که چيزي دستگيرم نمي شود اما گويي نيرويي عجيب مرا به سمت نور راه مي انداخت. در اين لحظه ديگر چيزي به خاطر ندارم فقط فرداي ان روز افرادم برايم گفتند که در يک محل ناگهان از نظر انها ناپديد شدم و مدتي بعد درست در همان محل ظاهر شدم و اين زمان 15 دقيقه به طول انجاميد. ظاهرا با حالت عجيبي همراه با تشنج عصبي مدام اين جمله را تکرار مي کردم ما دوباره باز خواهيم گشت!
فرداي ان روز وقتي به حال امدم نمي دانستم که چطور شده که در اين وضعيت قرار گرفته ام. اول فکر کردم شايد خواب ديده ام. اما با به ياد اوردن بعضي چيزها از اين فکر دست کشيدم.
انچه بعد ها رخ داد داستان طولاني اي دارد : فرداي ان روز در من تحولات عجيبي رخ داد. احساس حستگي جسماني عجيب و درد شديدي در پهلوهايم مي کردم. انگار کار بدني فوقالعاده اي انجام داده باشم. در روز واقعه من ريشم را تراشيده بودم ولي فقط به مدت 15 دقيقه ناپديد شده و سپس اشمار شده بودم ريش بلند ره روزه اي داشتم.نکته عجيب اينکه افرادم هيچ يک از اين نشانه ها را نداشتند . فقط دچار شوک عصبي شده بودند. تقويم ساعتم هم ? روز جلو رفته بود.
س : ايا چيزهاي ديگري وجود دارد که به ياد اورده باشيد؟
ج :خيلي سعي کردم اما چيزي به يادم نمي ايد.
س : بعد از اين ماجرا ايا اتفاق افتاد با يوفوي ديگري روبرو شويد؟
ج : خير
س : بعد از واقعه از شما چه ازمايش هايي کردند؟
ج : در ارتش انواع ازمايشات عصبي و مغزي و رواني را روي من به عمل اوردند. حتي تست دروغ سنجي
س :ايا خواب هاي عجيب مي بينيد؟
ج بله . ولي ارتباطي به موضوع ندارد. فقط يکبار اتفاق عجيبي براي من افتاد. در کنار هم اتاقي ام خواب بودم که احساس کردم فشار شديدي بر روي سينه و همه تنم وارد مي شود. خيلي سعي کردم تکان بحورم و هم اتقي ام را صدا بزنم اما نتواستم. در همان لحظه فرياد بلندي کشيدم و توانستم از ان نيرو خلاص شوم. هم اتقي ام از خواب پزيد. خيس عرق شده بودم. نمي خواهم ديگر ان را احساس کنم.
س : ايا شبيه مورد خود را در ديگران ديده ايد؟
ج : نه شبيه به خودم اما چيزهاي عجيب ديده ام. به عنوان مثال همسر يکي از همکارانم احساس هاي عجيب و صداهاي غريب حس کرده و در خواب از جا بلند شده و معادلات و محاسباتي انجام داده که خودش هم از نتيجه آن معادلات بي خبر است يا طرح هايي کشيده که به هيچ وجه معنايش را نمي داند
و...
دلایل بسیار زیادی وجود دارد که وجود موجودات فضایی را 100% تایید می کند من مدارک دیگری در کامپیوترم دارم از عکس موجودات فرازمینی و مزارع گندم و یوفوها گرفته تا ویدئوی آنها
من اول مدارک تحقیقات دانشمندان را در این تاپیک قرار دادم تا دوستان در اینباره نظرات خودشان را اعلام کنند اگر خواستید می توانم ویدئو ها و عکسها را در اینجا قرار دهم
با تشکر
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)