با سلام
دوستان ترینر رو تست کردین؟
کارکرد یا نه؟
با سلام
دوستان ترینر رو تست کردین؟
کارکرد یا نه؟
متاسفانه جی تی ای رو ندارم هر کی تست کرد بگه
من تستش میکنم نتیجه اش رو بهتون میگم !![]()
دوستان عزیز ،
من بازی های زیر رو هم اکنون نصب دارم . آدرس های هرکدوم رو میخواید بگید تا واستون بزارم . چون من نمیتونم فایل EXE ترینر رو بسازم .
C&C 3
GTA SA
BioShock
PES 6
Just Cause
و تا چند روز دیگه Medal Of Honnor Airborn . البته الآن دارم ولی DVD مشکل داره باید برم عوض کنم .
دوست عزیز ،این ترینر برای gat:san andreas هست که 12 تا کار انجام میده.
من این ترینر رو با gts ساختم.این فقط نمونه هست و هنوز کامل نشده.
با عرض خسته نباشید . کارت خیلی قشنگ بود ولی باید یه مطلبی رو بگم :
کاش واسه ی این بازی Trainer نمی ساختی ! چون این بازی یدونه داره که 115 کاره هست ! تازه من 150 تاییشو هم دیدم . کارت رو هم دانلود کردم خیلی قشنگ بود . ولی چرا آرم گروهمون رو نزدی ؟
به نظر من سعی کن بازیهای جدید رو بزن . بزار مدال افتخار جدیده رو بگیرم کمکت میکنم X: .
با سلامدوستان عزیز ،
من بازی های زیر رو هم اکنون نصب دارم . آدرس های هرکدوم رو میخواید بگید تا واستون بزارم . چون من نمیتونم فایل EXE ترینر رو بسازم .
C&C 3
GTA SA
BioShock
PES 6
Just Cause
و تا چند روز دیگه Medal Of Honnor Airborn . البته الآن دارم ولی DVD مشکل داره باید برم عوض کنم .
نقل قول:
این ترینر برای gat:san andreas هست که 12 تا کار انجام میده.
من این ترینر رو با gts ساختم.این فقط نمونه هست و هنوز کامل نشده.
دوست عزیز ،
با عرض خسته نباشید . کارت خیلی قشنگ بود ولی باید یه مطلبی رو بگم :
کاش واسه ی این بازی Trainer نمی ساختی ! چون این بازی یدونه داره که 115 کاره هست ! تازه من 150 تاییشو هم دیدم . کارت رو هم دانلود کردم خیلی قشنگ بود . ولی چرا آرم گروهمون رو نزدی ؟
به نظر من سعی کن بازیهای جدید رو بزن . بزار مدال افتخار جدیده رو بگیرم کمکت میکنم X: .
خیلی ممنونم از لطفت ارکاله جان
من گفتم این ترینر فقط نمونه هست
اون 150 تایی رو که گفتی دارمش ولی توی اون ترینر از cheat code استفاده شده و به نظر من ارزش یک قرون هم در مقابل ترینر گروه ما نداره.
مثلا تو برای گرفتن اسلحه توی gta این رمز رو با کی بورد توی بازی تایپ می کنی:
LXGIWYL
و بازی اسلحه ها رو بهت میده.
اون کسی که این 151 رو ساخته از همین cheat code ها توی اون استفاده کرده و این باعث شده که بشه 151 .
اگر باور نمی کنی وقتی که از ترینر استفاده می کنی صفحه ی بازی رو نگاه کن و ببین که عبارت:
cheat activated
ظاهر میشه.
ولی برای این ترینر خیلی بیشتر از اون زحمت کشیدم و با دست های خودم ادرس ها رو جستجو کردم.
در مورد لوگوی گروه هم یه دونه لوگو از گروهمون با پسوند bmp بذار تا اون رو توی ترینر قرار بدم.
در مورد بازی هم نظرتون در مورد:
S.T.A.L.K.E.R
چیه؟
یا:
BioShock
به نظر من بهتره برای BioShock یه دونه ترینر بزنیم.چون این بازی از همه جدیدتره.
ارکاله جان من یه درخواستی از تو دارم اگر کمکم کنی خیلی ممنون میشم.
من بازی BioShock ور توی شهر خودمون گیر نیاوردم.تمام فروشگاههای شهر رو زیر و رو کردم بازم گیرش نیاوردم.
اگر تو می تونی این بازی رو برام تهیه کنی و برام با پست ارسال کنی خیلی ممنون میشم.خرج و پست و خرید و این جور چیز ها چند بود حاضرم بپردازم.
خیلی ممنون میشم این لطف در حق من بکنی.[/B]
Last edited by davoodf; 22-09-2007 at 12:11.
دوست عزیز در مورد ترینر باید بگم که حق با شماست . این هم من متوجه شده بودم . چون وقتی که مثلا رمز پول رو میزنی معلومه که انگار داره چیت میزنه ! خلاصه خسته نباشی .با سلام
خیلی ممنونم از لطفت ارکاله جان
من گفتم این ترینر فقط نمونه هست
اون 150 تایی رو که گفتی دارمش ولی توی اون ترینر از cheat code استفاده شده و به نظر من ارزش یک قرون هم در مقابل ترینر گروه ما نداره.
مثلا تو برای گرفتن اسلحه توی gta این رمز رو با کی بورد توی بازی تایپ می کنی:
LXGIWYL
و بازی اسلحه ها رو بهت میده.
اون کسی که این 151 رو ساخته از همین cheat code ها توی اون استفاده کرده و این باعث شده که بشه 151 .
اگر باور نمی کنی وقتی که از ترینر استفاده می کنی صفحه ی بازی رو نگاه کن و ببین که عبارت:
cheat activated
ظاهر میشه.
ولی برای این ترینر خیلی بیشتر از اون زحمت کشیدم و با دست های خودم ادرس ها رو جستجو کردم.
در مورد لوگوی گروه هم یه دونه لوگو از گروهمون با پسوند bmp بذار تا اون رو توی ترینر قرار بدم.
در مورد بازی هم نظرتون در مورد:
S.T.A.L.K.E.R
چیه؟
یا:
BioShock
به نظر من بهتره برای BioShock یه دونه ترینر بزنیم.چون این بازی از همه جدیدتره.
ارکاله جان من یه درخواستی از تو دارم اگر کمکم کنی خیلی ممنون میشم.
من بازی BioShock ور توی شهر خودمون گیر نیاوردم.تمام فروشگاههای شهر رو زیر و رو کردم بازم گیرش نیاوردم.
اگر تو می تونی این بازی رو برام تهیه کنی و برام با پست ارسال کنی خیلی ممنون میشم.خرج و پست و خرید و این جور چیز ها چند بود حاضرم بپردازم.
خیلی ممنون میشم این لطف در حق من بکنی.[/b]
در مورد BioShock هم من موافقم . ببین چون من نمیتونم ترینر بسازم ( منظورم فایل های EXE ترینر هست ) من آدرس ها رو واست سرچ میکنم . اگه دیدی ناقصه یا چیزی کم داره خودت دیگه زحمتش رو بکش چون من زیاد حرفه ای نیستم .
در مورد خرید Bioshock هم لطفا از طریق پیغام خصوصی !!! چون ممکنه اینجا مشکلاتی پیش بیاد .
با سلام
خیلی ممنونم از لطفت
ارکاله جان پس لوگو چی شد؟من یه دونه لوگو از گروهمون با پسوند bmp برای ترینر لازم دارم.
فقط سعی که لوگو کیفیتش خوب از اب در بیاد و در عین حال کم حجم و کوچک هم باشه.
Last edited by davoodf; 22-09-2007 at 16:40.
دوست عزيز شما يكمي صبر كن . ميخوام يه چيز توپ با 3D Max بسازم .
آخرش اسم گروه چي شد ؟
من به اين اسم مي سازم :
Coders Of P30world
با سلام
اره دستت درد نکنه.
اسم گروه هم همونه.
راستی بقیه ی اعضای گروه کجا هستن؟
yahayو Batman
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)