تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به رونالدینهو چیه؟

راي دهنده
66. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه! خیلی دوستش دارم!

27 40.91%
  • خوبه! جز بازیکن های مورد علاقمه!

25 37.88%
  • بد نیست! معمولیه!

4 6.06%
  • مالی نیست!

9 13.64%
  • نظری نسبت بهش ندارم!

1 1.52%
  • اصلا اهل فوتبال نیستم!

0 0%
صفحه 17 از 19 اولاول ... 713141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 190

نام تاپيک: خبرهاي مربوط به رونالدينهو

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بارسا دیشب در رقابتهای جام باشگاهای اروپا در برابر رنجرز به تساوی صفر بر صفر رسید

از حق نباید گذشت واقعا بارسا باید این بازی رو برنده میشد

رونالدینهو یکی دیگه از بازیهای درخشان خودش رو انجام داد

عکسهای رونالدینهو در بازی دیشب رو میتونید در لینکهای زیر مشاهده کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

man az sale 1\1\1 bereziliam ta vaghti vase brezil az del bazi nakone azsh badam miad
    brezil in myheart for ever

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بارسلونا دیشب با حساب 2 بر صفر آلمریا رو شکست داد

در این بازی هانری و مسی گلزنی کردند

رونی در این بازی تعویض شد و مسی به جای او به بازی اومد

عکسهای رونالدینهو در بازی دیشب رو در لینکهای زیر مشاهده کنید

کد:

داره خودمونی میشه میثم 021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خودم يك موقعي بد جور طالب داداش رونالدينيو بودم ولي الن فقط مسي و روبينيو بايد قبول كنيم كه الان تو اوج نيست

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

دیشب بازی دو تیم بارسلونا و والادولید به تساوی یک بر یک رسید

رونالدینهو تک گل بارسا رو در این بازی به ثمر رسوند

عکسهای رونی رو در بازی دیشب در لینکهای زیر مشاهده کنید

کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض يادداشتي از رونالدينيو

در ستايش آنهايي كه دوستشان دارم

1- زين الدين زيدان:زيدان، يكي از بهترين فوتباليست‌هاي تاريخ است؛ از الگوهاي من و يكي از كساني كه بيش از همه از تماشاي بازي‌اش لذت برده‌ام. زيزو در بيرون از زمين يك جنتلمن واقعي است و در داخل زمين شكوه و وقار خاصي دارد و از ديد فوق‌العاده‌ و هنر نابي بهره مي‌برد. معتقدم اسپانيايي‌ها بسيار خوش‌شانس بودند كه توانستند او را به لاليگا بياورند چون براي همه هواداران فوتبال ديدن بازي‌هاي او لذت‌بخش بود. افتخاراتي كه زيزو به آنها دست يافته نيز باور نكردني است؛ جام‌جهاني، قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا با آن گل خارق‌العاده مقابل لوركوزن و چندين و چند قهرماني در ليگ‌هاي مختلف. شايد مردم او را بيش از همه به خاطر اتفاقاتي كه در جريان فينال جام‌جهاني مقابل ايتاليا رخ داد به ياد بياورند اما چنين كاري منصفانه نيست و برعكس من ترجيح مي‌دهم نمايش‌هاي فوق‌العاده و كار بزرگي كه او براي رساندن فرانسه به فينال جام (البته به غير از بازي او مقابل برزيل) انجام داد را به خاطر بسپارم.‌

‌2- رونالدو‌: رونالدو در كودكي يكي از قهرمانان من بود، حالا هم يكي از بهترين دوستان من به حساب مي‌آيد. زماني كه در اولين فصل حضور من در بارسا رونالدو به نوكمپ آمد با وجودي كه نتوانستم در آن مسابقه به دليل مصدوميت براي بارسلونا بازي كنم اما بعد از مسابقه به كنار زمين رفتم تا پيراهن او را به يادگار بگيرم. رونالدو براي زماني طولاني يكي از بهترين‌هاي جهان بود و هنوز هم بازيكن بزرگي محسوب مي‌شود. مهارت، قدرت و سرعت رونالدو را به يكي از بهترين فوتباليست‌هاي تاريخ تبديل كرده و به نظر مي‌رسد كه گل زدن براي او كار بسيار آساني است. دستاوردهاي او نيز بسيار جالب توجه است و در اختيار داشتن ركورد بهترين گلزن تاريخ رقابت‌هاي جام‌جهاني خود گوياي همه چيز در مورد رونالدو است. اگر به كارهاي بزرگي كه او در طول اين سال‌ها انجام داده دقت كنيد، مي‌فهميد بسياري از انتقادهايي كه از او مي‌شود تا چه حد ناعادلانه است و مردم بايد به دليل آنچه او براي بارسا، رئال مادريد، برزيل و فوتبال جهان انجام داده به وي احترام بگذارند.‌

‌3- پائولو مالديني: اگر بخواهم تعريفي از مالديني ارايه دهم تنها مي‌توانم به يك كلمه اشاره كنم تجربه. مالديني به خوبي مي‌داند كه در داخل زمين چه كاري انجام مي‌دهد و امنيت و ثبات خط دفاعي- دو وظيفه‌اي كه بيش از همه برعهده مدافعان است- را به خوبي تأمين مي‌كند. تأثيرگذاري مالديني به عنوان يك مدافع واقعاً جالب توجه است و بازي كردن مقابل او نيز به همان اندازه كار بسيار دشواري است. شايد مالديني سرعت و يا قدرت بدني بالايي نداشته باشد اما جاگيري او در زمين -چه زماني كه در قلب دفاع قرار مي‌گيرد و چه زماني كه به عنوان مدافع چپ به ميدان مي‌رود- بي‌نظير است و تجربه‌ بالا به او اجازه مي‌دهد كه درك بسيار خوبي از بازي داشته باشد. از طرفي او در تمام دوران بازيكني‌اش در ميلان عضويت داشته و با وجودي كه پيشنهادهاي زيادي براي پيوستن به تيم‌هاي ديگر در دست داشت ترجيح داد در ميلان باقي بماند كه چنين وفاداري در فوتبال امروز جهان به ندرت ديده مي‌شود و بيان كننده شخصيت بالاي مالديني است. به همين دليل وي شايستگي داشتن چنين دوران حرفه‌اي طولاني و درخشاني را دارد و بازي كردن مقابل او يك افتخار واقعي است. مالديني از هر نظر يك حرفه‌اي به تمام معنا است و همين كه تا اين سن به فوتبال خود ادامه داده ، خود گوياي همه چيز در مورد او است.‌

‌4- رونالدينيو: در مورد خودم چه چيزي مي‌توانم بگويم؟ تنها مي‌توانيد بازي‌هاي من را نگاه كنيد و نظر خود را در مورد من بگوييد.‌(خب مگه اشكالي داره آدم خودشو دوست داشته باشه)

5-پيتر اشمايكل: هيچ وقت مقابل او بازي نكردم اما از آنچه مردم درباره او مي‌گويند مي‌دانم كه او دروازه‌بان بزرگي است. براي يك دروازه‌بان قرار گرفتن در چنين فهرستي بسيار جالب توجه است اما با در نظر گرفتن افتخاراتي كه او در سطح بين‌المللي و همراه با منچستريونايتد بدان دست يافته چنين انتخابي منطقي جلوه مي‌كند. قهرماني در ليگ برتر، جام‌حذفي و ليگ قهرمانان (در سال 1999) دستاورد خارق‌العاده‌اي بود و نقش كليدي كه اشمايكل در آن قهرماني‌ها ايفا كرد براي يك دروازه‌بان امر غيرعادي به شمار مي‌رود. معمولا‌ً در تيمي بزرگ مثل منچستريونايتد دروازه‌بان آخرين كسي است كه مردم درباره او صحبت مي‌كنند اما اشمايكل يكي از مهم‌ترين اعضاي يونايتد بود.

6- ريوالدو: بازيكني خارق‌العاده كه هميشه به كمك شما مي‌آيد. ريوالدو قدرت بدني و ديد بسيار خوبي دارد اما از نظر من آن چيزي كه وي را از ساير فوتباليست‌ها متمايز مي‌كند پاي چپ هنرمند اوست. اين مسأله به سبك بازي او زيبايي خاصي مي‌بخشد و به همين دليل عاشق ديدن بازي‌هاي ريوالدو و بازي كردن در كنار او هستم. ريوالدو يكي از دلايلي بود كه باعث شد من بارسلونا را انتخاب كنم. بارسا هميشه رابطه خيلي خوبي با بازيكنان برزيلي داشته و همه از آنها به عنوان تيمي هجومي ياد مي‌كنند. موفقيت بازيكناني مثل روماريو، رونالدو و ريوالدو بخشي از دليل حضور من در نوكمپ است. هميشه آرزو داشتم كه روزي در بارسا بازي كنم و مهم‌ترين دليل آن هم حضور بازيكني مثل ريوالدو در اين تيم بود.‌

‌7- رايان گيگز: سرعت گيگز باورنكردني است و از نظر تكنيكي او دريبل‌زن قهار و بازيكن خارق‌العاده‌اي به حساب مي‌آيد. گيگز از آن دست بازيكناني است كه براي تيم‌هاي هجومي نقش مهمي را ايفا مي‌كند و با تكنيك بالايش مي‌تواند به عمق خط دفاعي حريفان نفوذ كند و موقعيت‌هاي زيادي را براي هم تيمي‌هايش ايجاد نمايد. استفاده از بازيكناني كه توانايي غلبه بر مدافعان حريف را داشته باشند اهميت زيادي دارد و گيگز هم در موقعيت‌هاي نفر به نفر بسيار عالي عمل مي‌كند. با اين همه جالب‌ترين نكته در مورد گيگز اين است كه با گذشت بيش از يك دهه همچنان در بالاترين سطح به فوتبال خود ادامه مي‌دهد.‌

‌8- لوئيس فيگو: فيگو يكي از بهترين بازيكنان چند سال اخير است. با حضور او مي‌دانيد كه در داخل و خارج زمين از يك رهبر واقعي بهره مي‌بريد و ثبات بازي او سبب مي‌شود كه هميشه بهترين بازي‌ها را انجام دهد. كافي است به تيم‌هايي مثال بارسا، رئال و اينتر كه وي در آنها عضويت داشته نگاه كنيد كه همواره از بهترين‌هاي جهان محسوب مي‌شوند و حضور فيگو در اين تيم‌ها تنها به اين دليل بوده كه مربيان مي‌دانند براي آنچه كه به آن نياز دارند مي‌توانند به توانايي‌هاي بالاي وي اعتماد كنند.

9- تيري آنري:‌ تيري يكي از بهترين دوستان من است و به تمام معنا فوتباليست فوق‌العاده‌اي محسوب مي‌شود. آنري يك مهاجم كامل است گل‌هاي زيادي به ثمر مي‌رساند، سرعت بسيار بالايي دارد، از توانايي‌هاي زيادي بهره مي‌برد، از لحاظ فردي بازيكن بزرگي به حساب مي‌آيد و در عين حال در زماني كه تيمش به وي نياز دارد، به طور كامل در خدمت تيم قرار مي‌گيرد. در يك كلام او همه چيز دارد! وقتي مقابل او به ميدان مي‌رفتم تا حدي از بازي او وحشت داشتم؛ چرا كه تيري از معدود بازيكناني است كه مي‌تواند در يك لحظه سرنوشت مسابقه را تغيير دهد و حالا هم از اين كه به بارسلونا پيوسته بسيار خوشحالم.‌

‌10- آندري شوچنكو يك گلزن قهار! بازي‌هاي او در ايتاليا بي‌نظير بود. سبك فوتبال ايتاليا كار مهاجمان در گلزني را بسيار دشوار مي‌كند، با اين حال او با پيراهن ميلان گل‌هاي زيادي به ثمر رساند (277 گل در 208مسابقه) و از طرفي نقش مهمي در صعود اوكراين به جام‌جهاني ايفا كرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بارسا دیشب در یک بازی زیبا 3 بر صفر بتیس را شکست داد

رونی دیشب با یک بازی فوق العاده دو گل به ثمر رسوند تا مثل همیشه در اوج باشد

گل دوم رو که رونی خودش با یک حرکت زیبا آغاز کرد ولی باعث خطا و کاشته زدن رویائی شد رو از دست ندهید و چند بار مشاهده کنید

عکسهای رونی در بازی دیشب رو در لینکهای زیر مشاهده کنید

کد:

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

رونی دیشب با یک بازی فوق العاده دو گل به ثمر رسوند تا مثل همیشه در اوج باشد
    نه ديگه نشد، اين مثل هميشه يك كم اضافيه. اين چند وقته به قدري بد بازي كرد كه داد همه در اومد.
    اما ديشب خيلي خوب بود. يعني دقيقا چشمه هايي از بازيهاي خوبش رو نشون داد. همكاريهاش با مسي خيلي خوب جواب ميداد.
    خودش هم كه مثل قبلنا در جريان بازي قرار گرفته بود و محور تيم بود. حتي برگردون مي زد! خيلي هم دويد. اصلا بازي هاي قبل طوري شده بود كه در قياس با بقيه فكر مي كردي تو زمين فقط ايستاده حتي راه هم نميره.
    در هر صورت اميدوارم اين روند ادامه پيدا كنه.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

نه ديگه نشد، اين مثل هميشه يك كم اضافيه.
    شما بزار روی تعصب و عشقی که ما داریم

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

اشتباه شده است
    Last edited by boy iran; 08-11-2007 at 15:46. دليل: ویرایش شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •