wowwاین همه اسلحه ایول( cobra air support-javelin-mp44-stinger-mp5-winchester1200 -m16- colt45
wowwاین همه اسلحه ایول( cobra air support-javelin-mp44-stinger-mp5-winchester1200 -m16- colt45
مثل اینکه به اسلحه های این بازی خیلی علاقمندی؟![]()
یک وطن دوست روسی به نام zakhaev می خواهد ازادی شوروی سابق را به روسی برگرداند و با کمک نیروهای مافیا و سازمانهای دیگر به غرب یا همان امریکا حمله کند.او برای تحقق یافتن اهداف خود به یاری فردی نیاز دارد که در نهایت برای همکاری نزد فردی به نام AL-Asad می رود و با کمک او یک گروه تروریستی را کمک مالی می کند.بازی از انجا اغاز میشود که شما از داخل یک قصر که متعلق به شماست خارج میشوید و از پشت اتومبیل خود اوضاع بهم ریخته شهر را نظاره میکنید و بعد از مدتی تیتراژ اغازین بازی نمایش داده میشود.zakheav یک اسلحه به AL-Asad می دهد و او تیری به سمت صورت شما شلیک میکند و....
Harry Gregson Williams موسیقی بازی COD4 را هم می سازد! حتما با او به خاطر آهنگ سازی سری Metal Gear و هم چنین عناوینی مثل Shrek آشنایی دارید، واقعا تم های او در بین آهنگ سازان کم نظیر هست تا حالا هم موسیقی هایی که از MGS4 شنیدیم بی شک بهترین در این سری بازی هست! چه شود CoD4 خفنه!![]()
پس اين ديگه اخر بازيه با اين اهنگ ها و اين همه اسلحه
فكر كنم اولين بازي توي جهان بشه![]()
آخرین مصاحبه و به احتمال زیاد آخرین پست خبری من!
روز 16 اکتبر مصاحبه با آقای Hank Keirsey ایشون مشاور ارشد نظامی بازی COD4 هستند.
سابقه جنگی خودتون رو برای ما میگید؟
من عضو هئیت عالی پیاده نظام در سال 1976 بودم که من در دو دسته نیروی هوایی نیز خدمت کرده ام و سال ها فرماندهی این دو دسته را به عهده داشتم حال در گروه COD4 سامانه Modern Warfare و جنگ های جهانی دوم را در موضوع داستانی به جنگ های مدرن تغییر داده ام.
تغییرات از World War II به modern warfare بسیار کار عظیمی هست چه مقدار این کار زمان برد؟
در حدود 30 سازنده در دنیای بازی و انیمشن به دنبال خلق آثار جنگ جهانی دوم بودند ما با تفکرات خاص فقط در این بین ***** تبدیل گذاشتیم و با حفظ سبک بازی به کار های ابدایی همچون تحقیق و بررسی در مورد اسلحه های جدید و تغییر آن ها به مدرن ترین وسائل روز روی آوردیک سپس با توجه به تکنیک های جدید در آراسته کردن گروه به مدرن بودن پرداختیم و آخرین تاکتیک های جنگی با ابزار مختلف را از جمله استفاده از بمب هسته ای در بازی اعمال کردیم و با استفاده از تکنیک های cinematic بازی را کم کم به جنگ مدرن و هر چه بیشتر سرعت دادن به بازی با توجه به پیشرفت شلیک اسلحه ها در ثانیه عمل کردیم سپس در یک عمل دشوار از 1500 سرباز آمریکایی سوال در مورد عملیات خود در جنگ هایی که حضور داشتند پرسیدیم که اکثر آن ها در جنگ عراق حضور داشتند آن ها جواب ها و تاکتیک های مختفی را به ما رساندند که موجب شد این عنوان هر چه بیشتر به تبدیل خود از جنگ جهانی به مدرن سرعت دهد.
برداشت کلی شما در مورد موفقیت بازی چیست؟
این بازی خوب میشه چون [game consoles] بازی سریع هست و مردم با بازی های وقف میگیرند که هر چه بیشتر یه real life نزدیک باشد برای این امر ما در حدود 37 روز در عراق بودیم و کاملا در بین تمام مردم عراق و انواع جنگ افزار ها چه برای تحقیق و چه برای برداشت صوتی و تصویری حضور داشتیم که اینخود تضمینی برای واقع گرایی بازی میباشد . شما در بازی همه چیز زا با انگشتانتان حس خواهید کرد این جمله کافی؟!
Call of Duty 5 میتونه باشه؟
بله حتما! چون میشه تا شماره های بعد هم ادامه داشته باشه و پیشرفت کنه.
دوست دارید با Infinity Ward کار کنید؟
Infinity Ward از مردم دیگر جداست و من دوست ندارم باشم چون فرهنگ کالیفرنا دارای خوی جنگی و نظامی نیست من در 7 روز هفته بین 12 تا 17 ساعت کار میکنم این استدیو بسیار کوشا و فعال هست و این باز هم به موفیت های خاص خود خواهد رسید.
حرف آخر...؟
کیبورد اسلحه شماست....ماوس دوست شماست....کیبورد هر کس میتونه باعث از پای در آوردن وکشتن کسی بشه! (نوشته-متن-خبرو...)
مشخصات فنی بازی:
Developer(s) Infinity Ward
Publisher(s) Activision
Series Call of Duty
Release date(s) Flag of the United States November 5, 2007[1]
Flag of Europe November 9, 2007[2]
Genre(s) First-person shooter
Mode(s) Single player, Multiplayer (Internet/LAN, Xbox Live, Playstation Network)
Rating(s) ESRB: Mature (17+)
Platform(s) Windows, Xbox 360,
PlayStation 3
Media DVD-DL, Blu-ray Disc
System requirements Mininum::
Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
512MB RAM (768MB for Vista)
NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better
Recommended:
2.4 GHz dual core or better is recommended
1024MB RAM (2048MB for Vista)
3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better [3]:
Input Gamepad, Keyboard & Mouse
Bye....
کارت گرافیکی من asus 8800gts 640 mg , مانیتورم samsung 214t اینچ 21 می باشد
بنا به مقایسه در Resolution 1600*1200 مقدار عددی مقایسه کمتر از در Resolution 1280*1024 است
ولی من شنیده بودم کیفیت در Resolution بالا بهتر می شود ؟
چه مصاحبه باحالي دمت گرم حال كرديم
بازم اطلاعات بزارين ديگه؟
خیلی از اسلحه های جدید خوشحال شدم.
خسته شدم از بس با اون اسلحه های قرن بوق CoD بازی کردیم![]()
واقعا كه اسلحه اي كه ديگه پوسيد و رفت ما بايد همينطوري بازيش رو تا اخر بريم و از اين اسلحه ها استفاده كنيم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)