راستی جی پی آر اس سیمکارتهای دولتی قرار شهریور یا مهر فعال بشه درسته یا نه؟
راستی جی پی آر اس سیمکارتهای دولتی قرار شهریور یا مهر فعال بشه درسته یا نه؟
یه سوال دیگه هم داشتم چرا این 5700 اینقدر ارزونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلا در چه حدي بود ؟![]()
huti_421 چرا این قدر پست جداگانه میدی قبلش فکراتو بکن بعد همشو توی یه پست بنویس این جوری پیش بری اخطار می گیری
خواهش میکنم قابلی نداشت
بزک نمیر بهار میاد.....
جنس چینی که اومدبه بازار همین میشه دیگه....
قبلا هم همین بود.اقای باهوش یک ماه نیست که گوشی رو خریدم.
نه خواب من ميخواستم ببينم فرق خاصي كرده يا نه![]()
سلام نوکیا 5700 جز کدوم دسته بندی نوکیاست.چون چند تا فایل سیس ورژن 9.1 گرفتم ساپورت نکرد.لطفا اگر کسی میداند جوابی کامل بدهد. مممممممممممممممنننننننننن ننننننننننننننننننننننووو وووووووووووووووووووووووون ننننننننننننننننننننننننن ننننننننن
اکثر برنامه های سری 60 ورژن 3 رو ساپورت میکنه ( البته اگه خود فایل سالم باشه و... ) !سلام نوکیا 5700 جز کدوم دسته بندی نوکیاست.چون چند تا فایل سیس ورژن 9.1 گرفتم ساپورت نکرد.لطفا اگر کسی میداند جوابی کامل بدهد. مممممممممممممممنننننننننن ننننننننننننننننننننننووو وووووووووووووووووووووووون ننننننننننننننننننننننننن ننننننننن
صدای این گوشی هم چون بمه یه مقدار پایینتر از بعضی گوشی های دیگه که صداشون زیره به نظر میاد !
گفتن مهر فعال میشه ! دیگه خدا داند ...!راستی جی پی آر اس سیمکارتهای دولتی قرار شهریور یا مهر فعال بشه درسته یا نه؟
ضمنا واسه چندتا سوال لازم نیست چن تا پست بدی میتونی همشو تو یه پست بذاری !
چشم رو چشم ولی آخرسر جواب منو ندادینا اسکرین سیور فلش از کجا دانلود کنم واسه این صاب مرده
و یه سوال دیگه واسه شماها هم گوشیتون یه انهنا به سمت جلو داره یا نه و آیا جوی استیک شما هم یه خورده لق شده درسته ؟
فعلا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)