یه مرحله از بازی گیر کردم که هیچ کاری نمی شه کرد همونجایی که رو در دیوار خونه و می رسیم به یه غوله گنده که پشتش رو باید هدف بگیری بعدش که اونو کشتم می رسم به یه شکافی که اونورش دشمنه وقتی همه رو کشتم با چرچ می رم اونورش (فقط با چرچ می شه) بعدش یه اهرم رو دیواره که عمل نمی کنه یه سکو هست که رو زمینه که می ریم روش فعال می شه اما عمل نمی کنه 2 تا در هم هستش که در طرف اون محوطه هستش اما قفله و باز نمی شه!!! یه مجسمه ی چاق گنده هم اونور هستش که تو لود مرحله هم هستش + 2 تا سکو هم فک کنم اونور باشه اما دیگه نمی تون شخصیتم رو عوض کنم!!!
یکی راهنمایی کنه باید چی کار کنم، نکنه اینم باگ شده باشه؟!
با عرض سلام خدمت دوت عزیز.gif)
من این بازی رو خیلی وقت پیش انجام دادم (شاید حدود 1 سال پیش یا بیشتر) . فکر می کنم بدونم اونجایی که گیر کردی کجاست . اگه اونجایی باشه که یه سکو روی زمینه که وقتی میری روش فرو میره چیز پیچیده ای نیست و فقط باید یه کم تیمت رو رهبری کنی . برای این کار خودت روی سکو می ایستی و با فشار دادن دکمه های دکمه های 2 و 3 (مطمئن نیستم
ولی توی آپشن بازی نگاه کن و ببین کدوم دکمه هاس که میشه با کمک اون به تیمت دستور بدی به جایی برن) بعد اونور دره هم دوتا سکوی دیگه هستش که با فشار دادن همون دکمه هایی که گفتم به تیمت دستور میدی که روی اونا بایستن و بعد یه پل روی دره ایجاد میشه .
توی صفحه های اول هم یه بار این کار رو برای یکی دیگه نوشتم اگه بگردی پیداش می کنی.
امیدوارم بتونی مشکل رو حل کنی چون خیلی بازی قشنگی بود و خاطرات خوبی باهاش داشتم ولی پایانش چنگی به دل نمی زنه
باید خودت ببینی .
موفق باشی
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.[/CODE]