تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 22 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 211

نام تاپيک: Clive Barker's Jericho

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

دوستان من تازه امروز این بازی رو گرفتم . عجب گرافیکی داره. الان هم تو مرحله Al Khale هستم .راستی جریکو کدوم یک از این افراده . اونی که یه بالتوی بلند پوشیده و سیبیل بلند داره همونه؟ در ضمن یه سوال دیگه وقتی اون پشه ها دور و برمو میگیرند و گیم اور میشم هیچ راهی وجود نداره که نزارم اینجوری شه .
    Last edited by soliman; 10-06-2008 at 23:34.

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستان من تازه امروز این بازی رو گرفتم . عجب گرافیکی داره. الان هم تو مرحله Al Khale هستم .راستی جریکو کدوم یک از این افراده . اونی که یه بالتوی بلند پوشیده و سیبیل بلند داره همونه؟ در ضمن یه سوال دیگه وقتی اون پشه ها دور و برمو میگیرند و گیم اور میشم هیچ راهی وجود نداره که نزارم اینجوری شه .

جریکو اسم گروهشونه دوست عزیز...دو راه داره ...یا مهارتت رو توی گیم افزایش بده یا از تراینر استفاده کن ..
    موفق باشی..

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان دارینوس داره این بازی را دوبله میکنه
    ایا ارزش داره این بازی اون هم با دوبله یا نه

داره خودمونی میشه daniyal62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این دارینوس رو هم خدا شفا بده
    این همه بازیه داره اینو دوبله میکنه

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

به نظر من برای سر در اوردن از داستانش ارزششو داره که دوبلش کنند.
    راستی یه سوال دیگه اون بچه یا موجود سیاه کوچولو چیه یا کیه که راه رو نشون میده و یه سوال دیگه خیلی مونده تا به اون موجود عجیب و غریب برسم.

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

یه مرحله از بازی گیر کردم که هیچ کاری نمی شه کرد همونجایی که رو در دیوار خونه و می رسیم به یه غوله گنده که پشتش رو باید هدف بگیری بعدش که اونو کشتم می رسم به یه شکافی که اونورش دشمنه وقتی همه رو کشتم با چرچ می رم اونورش (فقط با چرچ می شه) بعدش یه اهرم رو دیواره که عمل نمی کنه یه سکو هست که رو زمینه که می ریم روش فعال می شه اما عمل نمی کنه 2 تا در هم هستش که در طرف اون محوطه هستش اما قفله و باز نمی شه!!! یه مجسمه ی چاق گنده هم اونور هستش که تو لود مرحله هم هستش + 2 تا سکو هم فک کنم اونور باشه اما دیگه نمی تون شخصیتم رو عوض کنم!!!
    یکی راهنمایی کنه باید چی کار کنم، نکنه اینم باگ شده باشه؟!
    Last edited by Ali Pacino; 31-07-2008 at 06:44.

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

یه مرحله از بازی گیر کردم که هیچ کاری نمی شه کرد همونجایی که رو در دیوار خونه و می رسیم به یه غوله گنده که پشتش رو باید هدف بگیری بعدش که اونو کشتم می رسم به یه شکافی که اونورش دشمنه وقتی همه رو کشتم با چرچ می رم اونورش (فقط با چرچ می شه) بعدش یه اهرم رو دیواره که عمل نمی کنه یه سکو هست که رو زمینه که می ریم روش فعال می شه اما عمل نمی کنه 2 تا در هم هستش که در طرف اون محوطه هستش اما قفله و باز نمی شه!!! یه مجسمه ی چاق گنده هم اونور هستش که تو لود مرحله هم هستش + 2 تا سکو هم فک کنم اونور باشه اما دیگه نمی تون شخصیتم رو عوض کنم!!!
    یکی راهنمایی کنه باید چی کار کنم، نکنه اینم باگ شده باشه؟!
    با عرض سلام خدمت دوت عزیز
    من این بازی رو خیلی وقت پیش انجام دادم (شاید حدود 1 سال پیش یا بیشتر) . فکر می کنم بدونم اونجایی که گیر کردی کجاست . اگه اونجایی باشه که یه سکو روی زمینه که وقتی میری روش فرو میره چیز پیچیده ای نیست و فقط باید یه کم تیمت رو رهبری کنی . برای این کار خودت روی سکو می ایستی و با فشار دادن دکمه های دکمه های 2 و 3 (مطمئن نیستم ولی توی آپشن بازی نگاه کن و ببین کدوم دکمه هاس که میشه با کمک اون به تیمت دستور بدی به جایی برن) بعد اونور دره هم دوتا سکوی دیگه هستش که با فشار دادن همون دکمه هایی که گفتم به تیمت دستور میدی که روی اونا بایستن و بعد یه پل روی دره ایجاد میشه .
    توی صفحه های اول هم یه بار این کار رو برای یکی دیگه نوشتم اگه بگردی پیداش می کنی.
    امیدوارم بتونی مشکل رو حل کنی چون خیلی بازی قشنگی بود و خاطرات خوبی باهاش داشتم ولی پایانش چنگی به دل نمی زنه باید خودت ببینی .
    موفق باشی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی.[/CODE]
    Last edited by am_merman01; 31-07-2008 at 23:33.

8. این کاربر از am_merman01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوت عزیز
    من این بازی رو خیلی وقت پیش انجام دادم (شاید حدود 1 سال پیش یا بیشتر) . فکر می کنم بدونم اونجایی که گیر کردی کجاست . اگه اونجایی باشه که یه سکو روی زمینه که وقتی میری روش فرو میره چیز پیچیده ای نیست و فقط باید یه کم تیمت رو رهبری کنی . برای این کار خودت روی سکو می ایستی و با فشار دادن دکمه های دکمه های 2 و 3 (مطمئن نیستم ولی توی آپشن بازی نگاه کن و ببین کدوم دکمه هاس که میشه با کمک اون به تیمت دستور بدی به جایی برن) بعد اونور دره هم دوتا سکوی دیگه هستش که با فشار دادن همون دکمه هایی که گفتم به تیمت دستور میدی که روی اونا بایستن و بعد یه پل روی دره ایجاد میشه .
    توی صفحه های اول هم یه بار این کار رو برای یکی دیگه نوشتم اگه بگردی پیداش می کنی.
    امیدوارم بتونی مشکل رو حل کنی چون خیلی بازی قشنگی بود و خاطرات خوبی باهاش داشتم ولی پایانش چنگی به دل نمی زنه باید خودت ببینی .
    موفق باشی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی.[/code]
    خیلی ممنونم دوست من مشکلم این بودش که گله ای اینا رو هدایت می کردم اما با دکمه 1 به گروه آلفا و با 3 به گروه امگا دستور می ده شایدم کلیدا رو برعکس گفتم به هر حال تونستم بازی رو تموم کنم آخرش زیاد جالب نبود آخرش فک می کردم برسه به دموی اولش همونی که می رن تو یه زیرزمین بعد یه دفعه ای روح ها بهشون حمله می کنن و بلک می میره اما آخرش بلک نمرد!!!
    قضیه چی بود چرا این جوری شد؟!
    داستانش خیلی پیچ داشت ما که زیاد چزی سر در نیاوردیم ازش!!!
    Last edited by Ali Pacino; 03-08-2008 at 07:47.

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به
    نظر من برای سر در اوردن از داستانش ارزششو داره که دوبلش کنند.
    راستی یه سوال دیگه اون بچه یا موجود سیاه کوچولو چیه یا کیه که راه رو نشون میده و یه سوال دیگه خیلی مونده تا به اون موجود عجیب و غریب برسم.
    نه اصلا ارزش نداره مخصوصا دوبله هاي ايران چه بازي چه فيلم دوبله رو هم تغيير مي دن. اينهم شده يك نوع سانسور .
    اون بچه سياه هم اولين انساني كه خدا خلق كرد بعد چون ديد ناقصه و شيطاني و قدرتمند و از طرفي هم اونو نمي تونست از بين ببره اونو درون يك مكعب در زمين زنداني كرد كه نتونه به انسانها آسيبي برسونه.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض ادامه و داستان

به

نه اصلا ارزش نداره مخصوصا دوبله هاي ايران چه بازي چه فيلم دوبله رو هم تغيير مي دن. اينهم شده يك نوع سانسور .
    اون بچه سياه هم اولين انساني كه خدا خلق كرد بعد چون ديد ناقصه و شيطاني و قدرتمند و از طرفي هم اونو نمي تونست از بين ببره اونو درون يك مكعب در زمين زنداني كرد كه نتونه به انسانها آسيبي برسونه.
    در مورد Firstborn :
    اولین موجودی که خدا خلق کرد که نه مرد بود نه زن هم زیبا بود و هم زشت و بسیار قدرتمند. خدا از خلق این موجود برآشفته شد و چون نمی توانست آن را از بین ببرد آن را در دنیایی موازات دنیای انسان هاPyxis Prime حبس کرد. فراموش شده و مورد بی لطفی قرار گرفته Firstborn همیشه درصدد وارد شدن به دنیای انسان ها بوده تا انتقام خود را بگیرد و از همه مهمتر نعمتی که خالقش او را ازش محروم کرد ( روح ) بدست آورد.
    ادامه :
    ادامه داستان پس از شایعاتی توسط Clive Barker نویسنده معروف داستان تایید شد. Clive در مصاحبه ای صحنه ای را از شماره بعد آن توصیف کرد که یک ناو هواپیمابر در وسط اقیانوس دقیقا 666 بچه در داخل آن نگه داری می شود که سرنوشت گروه Jerich مخصوصا Ross بعد از مرگ Firstborn را مشخص می کند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •